''Παρουσιάστηκαν τα ακόλουθα σφάλματα κατά την αποστολή αυτού του μηνύματος:
Το μήνυμα υπερβαίνει το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος (30000 χαρακτήρες).''
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.
ΝΑΤΟΣ,ΝΑΤΟΣ,Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΝΑΤΟΣ,ΝΑΤΟΣ,Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Τι έγινε ρε παιδιά;
Μπέρδεψε τα χαρτιά από το Ζάππειο 1,2,3;
Μήπως ισχύουν όλα μας λέει ο Πρωθυπουργός μας;
Μήπως ξέρει πράγματα και γεγονότα που δεν ξέρουμε εμείς;
Μήπως πάμε για εκλογές;
Ώπα!Μην λες τέτοια ρε φίλε,και με τρομάζεις.
Δεν ξέρω,αλλά γιατί βιάστηκαν και έκαναν κόμμα ο Λοβέρδος και ο Αλαβάνος;Κάτι θα ξέρουν αυτοί!
Παρακάτω,βλέπουμε μερικά από τα οποία έχει πει.Τα πιστεύει αυτά που έχει πει;
-Θα έχει αρχίσει η Ελλάδα να σταθεροποιείται.
-Θα μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές.
-Θα εξεταστεί τον Ιούνιο και η μείωση του φ.π.α. στην εστίαση.Θα σημειώσω και εγώ,θα εξεταστεί και η μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα. Έπ,ΜΕΓΑ ΓΚΟΥΡΟΥ μην κλέβεις.Δεν το είπε αυτό ο πρωθυπουργός μας.
-Θα ανακουφιστούν τα νοικοκυριά.
-Θα στηριχτούν οι άνεργοι.
-Θα πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα,Θα ζητηθεί από τους δανειστές μας παραπάνω περικοπή του δημοσίου χρέους,πράγμα που Θα επιταχύνει την έξοδό μας από την κρίση.
-Θα η Ελλάδα πετυχαίνει πια τους στόχους της,ενώ πέρσι τον Ιούνιο ήταν εκτός προγράμματος.
-Θα τα δημοσιονομικά κενά δεν καλύφθηκαν με νέα πρόσθετα μέτρα.
-Θα ο προυπολογισμός του 2012 πήγε ακόμη καλύτερα και από τις προβλέψεις,ενώ και το 1ο τρίμηνο του 2013 πάει καλύτερα από τις εκτιμήσεις.
-Θα ολοκληρώνεται η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και Θα επανέλθει η ρευστότητα στην αγορά.
-Θα σταματήσει η ύφεση που ταλαιπωρεί την χώρα εδώ και 6 χρόνια.
-Θα πιάνουμε τους στόχους μας,το ίδιο το πρόγραμμα Θα αρχίζει να βελτιώνεται.
-Θα επιτυγχάνουμε πρωτογενές πλεόνασμα.
-Θα ο στόχος μας παραμένει,Θα βγούμε από την κρίση,Θα βγούμε από τα μνημόνια.Θα παραμείνουμε στο σκληρό ευρώ.
-Θα έχουμε εισπράξεις ρεκόρ από τον τουρισμό μας.
-Θα σε λίγο η Ελλάδα δεν θα εξαρτάται από τα μνημόνια.
Και επειδή έχουμε επέτειο 3 χρόνων από τότε που μας έβαλε ο Παπανδρέου στο μνημόνιο,ας δούμε που είμαστε.
Μας είχαν πει,Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου,οι δύο παπά-δες ή παπα-τζίδες,διαλέξτε και πάρτε όποιο θέλετε,ότι το 2012 θα βγαίναμε στις αγορές και το 2013 θα βγαίναμε από το μνημόνιο.Ε,καιρός είναι για να βγούμε από το μνημόνιο φέτος.Θέλετε ρε να βγούμε από το μνημόνιο φέτος;Έέέ;;;Θέλετε;
---ΧΡΕΟΣ,Α.Ε.Π.,ΥΦΕΣΗ και ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ:Αντώνηηη,πες αλεύριιι...το Πεντόλιρο σε γυρεύει! Ωπ,λάθος,αυτό πήγαινε αλλού.Χεχε.
Αντώνη Σαμαρά,ξέρεις πόσο είναι το χρέος της Ελλάδος μας;Σιγά μην ξέρεις.Ρώτησες ποτέ τον Στουρνάρα να σε πει;Όχι;Καλά.Θα σου πω εγώ.Αλλά και εάν ρωτηθούν και οι 300 του Λεωνίδα,εεε,της Βουλής ήθελα να πω,θα δώσουν 300 διαφορετικές απόψεις για το πόσο είναι το χρέος.
Η Τράπεζα της Ελλάδος λέει ότι είναι στα 435 δις ευρώ.
Το Δ.Ν.Τ. λέει ότι είναι στα 455 δις ευρώ.
Η Ναυτεμπορική και το Κέρδος λένε ότι είναι στα 487 δις ευρώ.
Και τέλος.
Πριν μερικές ημέρες στην Βουλή,έγινε ένας καυγάς μεταξύ Τσίπρα και Στουρνάρα,και στην αποστροφή του λόγου του,και αφού νευρίασε ο Στουρνάρας,λέει στον Τσίπρα.<<κύριε Τσίπρα εάν βγούμε από το ευρώ και από τα μνημόνια,να δω από που θα βρείτε να δώσετε στους δανειστές μας τα 550 δις ευρώ που μας δάνεισαν>>.
Ώπ,Στουρνάρα,κρύβε λόγια,κρύβε λόγια.
Και φυσικά τα μεγάλα κανάλια δεν έδειξαν τίποτις.Μούγκα στην στρούγκα.
Και από άλλους,κυρίως οικονομολόγους έχω ακούσει ότι το δημόσιο χρέος μας έχει φτάσει στα 550 δις ευρώ.
Παρόλο που έχει υποστεί το χρέος 2 κουρεματάκια.
Αλλά όχι,εγώ δεν θα πιστέψω τους παραπάνω.Εγώ θα πιστέψω τα Μ.Μ.Ε. που μου λένε ότι το χρέος μας είναι στα 325 δις ευρώ.Αυτό είναι το χρέος μας,και δεν ακούω κανέναν.Μόνο τα κανάλια.Έτσι μπράβο!
Το Α.Ε.Π. μας έπεσε από τα 240 δις,στα 180 δις. μέσα σε 3 χρόνια.20%-30% και συνεχίζει να πέφτει.
Τώρα,εάν με ρωτήσεις,πόσο είναι το Α.Ε.Π. σε σχέση με το χρέος,πάρε κομπιουτεράκι και υπολόγισε το.Μην με ρωτάς εμένα.
Η χώρα ύφεση είναι για 6η χρονιά φέτος και συνεχίζει ακάθεκτη.
---ΕΛΕΙΜΜΑ και ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ:Το έλλειμμα το 2012 έκλεισε στο 10%.Ο στόχος ήταν στο 6%.Ε,καλά πήγε.Θα έκλεινε,λένε στο 6,6%,αλλά έδωσαν 8 δις στις τράπεζες για την ανακεφαλαίωση τους,και έτσι αυξήθηκε.Κάποιοι λένε ότι το 2013 θα κλείσει με έλλειμμα στο 15% όπως και την χρονιά 2009,ένα χρόνο πριν μπούμε στο μνημόνιο.Ά'ι'ντε να ιδιούμεν!Το πρωτογενές πλεόνασμα λένε,το 1ο τρίμηνο του 2013 έφτασε στα 584 μύρια ευρώ πλεόνσμα,Γιούπιιι!!!Επιτέλους!Τελείωσαν τα βάσανά μας!Και πως βγήκε αυτό το πλεόνασμα ρε γίγαντα;Απλό.Μας έδωσε η Τρόικα 2,5 δις ευρώ για να πληρώσει το κράτος τους ιδιώτες,που χρωστάει,και που είναι κοντά στα 9 δις ευρώ,και αυτοί έδωσαν μόνο τα 2 δις ευρώ και έκρυψαν τα 584 μύρια και τα εμφάνισαν σαν πρωτογενές πλεόνασμα.Όχι ρε φίλε,τι μου έκανες τώρα,και ήμουν έτοιμος να πάω στην πλατεία να πανηγυρίσω!Φτού σου ρε!Σόρρυ. :'(
---ΑΝΕΡΓΙΑ,ΜΙΣΘΟΙ και ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ:Η ανεργία ανέβηκε στο 27,2%,ενώ το προηγούμενο μήνα ήμασταν στο 25,7%,και φτάσαμε στους 1.350.000 ανέργους.3.500 άνεργοι την ημέρα.Επιτέλους.Καιρός ήταν.Τόσο καιρό ήταν 1η η Ισπανία στην ανεργία,και επιτέλους την περάσαμε.Γέέές!
Κάποιοι λένε ότι η ανεργία φέτος θα πιάσει το 30%-33%.
120.000 νέοι φύγαν την τελευταία 3ετία εκτός Ελλάδος για δουλειά.
15.000 δημοσίους υπαλλήλους θα απολύσει έως το τέλος του 2014 ο πρωθυπουργός μας.Ωραίος!Έτσι στηρίζει τις επενδύσεις και την ανάπτυξη!
Από την αρχή του χρόνου κλείσανε:η Χαρτοβιομηχανία Ντέλικα,η Μισελέν τα ελαστικά,η Αγέτ Ηρακλής,τα τσιμέντα Χαλκίδας,και πέσανε τα τσιμέντα(230 άνεργοι),μέχρι και η Πίτσα Χάτ έκλεισε στην Θεσσαλονίκη,3 πιτσαρίες είχε,άλλοι 50 άνεργοι.Και γα-μπίπ τις επενδύσεις λέμε.
Στοιχεία Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για το πρώτο 3μηνο του έτους:Σε αυτούς τους 3 μήνες,έκλεισαν 600 επιχειρήσεις και άνοιξαν 200.
-400 επιχειρήσεις με πολλούς ανέργους.Αυτά είναι γούστα.
11 μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες δήλωσαν ότι,για να έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα,θα έρθουν μόνο εάν οι μισθοί πέσουν στα 300 ευρώ.Καλά τα λένε.Όπως και καλά τα έλεγε και ο Παπανδρέου.<<Εμείς δεν θα γίνουμε Ινδία,δεν θα γίνουμε Κίνα.>>
Αυτό ακριβώς θα γίνουμε.Θα γίνουμε η Ινδία και η Κίνα της Ευρώπης.Απλώς μας το πάνε λάου-λάου,σιγά-σιγά για να αρχίζουμε να συνηθίζουμε.Εκεί θα πέσουν οι μισθοί.Από τα 580 ευρώ,θα πέσει στα 300 ευρώ.Το γράφει άλλωστε και το μνημόνιο,ότι θα πέσει και άλλο ο κατώτατος μισθός.
---Ε.Ο.Ζ. και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:Ή αλλιώς,Ειδικές Οικονομικές Ζώνες.Τι είναι αυτές ρε μάστορα;Τι μάστορα ρε;Ο ΜΕΓΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ είμαι.Καλά,καλά,μην φωνάζεις,θα χυθεί το γάλα!Συγνώμη.Έτσι μπράβο.
Η Ελλάδα χωρίστηκε σε 9 περιφέρειες.Και οι 9 αυτές θα γίνουν Ε.Ο.Ζ..Κάτι σαν μικρά κρατίδια,όπως υπάρχουν και σε άλλες χώρες.Κάθε περιφέρεια θα έχει δικούς της εργασιακούς και φορολογικούς νόμους.Δηλαδή για τα 5 πρώτα χρόνια,οι βιομηχανίες που θα ανοίξουν θα έχουν 0%,μηδενική φορολογία και τα επόμενα χρόνια με 5% φορολογία.Και οι μισθοί θα είναι στα 300 ευρώ.Και τότε θα γίνουν μεγάλες επενδύσεις.Θα φτιάξουν τεράστια εργοστάσια με πολλούς εργάτες.Θα έρθουν από Γερμανία,Γαλλία,Αυστρία,Φινλανδία και θα φτιάξουν βαριά βιομηχανία,με 0% φορολογία και εξευτιλιστικούς μισθούς.Και που τα ξέρεις όλα αυτά,εσύ ΜΕΓΑ ΓΚΟΥΡΟΥ,είδες,ε;,δεν σε είπα μάστορα.ρεσπέκτ!Μένω στην Κομοτηνή,και εκεί είναι η έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,Θα είναι η πρώτη περιφέρεια που θα γίνει Ε.Ο.Ζ..Ήδη πέρσι ο περιφερειάρχης μας,Άρης Γιαννακίδης,ταξίδεψε από Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο,με προορισμό την Γερμανία όπου και έβαλε την υπογραφή του,για να γίνουμε Ε.Ο.Ζ..Ωραία μας τα λες,αλλά τι θα γίνει επακριβώς;Θα κατέβουν από Γερμανία στην Κομοτηνή,αλλά και άλλες πόλεις της Θράκης,και συγκεκριμένα στην ΒΙ.ΠΕ.Κομοτηνής(Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής),και θα μεταφέρουν κάποια από τα εργοστάσιά τους(βαριά βιομηχανία)Ήδη στην ΒΙ.ΠΕ.Κομοτηνής,από τα 110 εργοστάσια,δουλεύουν μόνο τα 4.Όταν δούλευαν όλα πριν από 6-7 χρόνια είχαμε 25.000 θέσεις εργασίες.Και με τους μισθούς τι θα γίνει;Σιγά μην κάτσει ο Έλληνας να δουλεύει με 300 ευρώ μισθό.Και ποιος σου είπε ότι θα δουλεύουν σε αυτές τις βιομηχανίες Έλληνες;Λαθρομετανάστες θα δουλεύουν.Ήδη στην Σχολή Αστυνομικών Κομοτηνής φέρανε 1.500 λαθρομετανάστες.Και επειδή ξέρω τα πάντα όλα,5 από αυτούς δουλεύουν ήδη σε κάποιο από τα 4 εργοστάσια.Από ότι μου είπαν,το πρω'ί' πάει ένα φορτηγάκι,τους παίρνει,και το μεσημέρι τους φέρνει πίσω.Άλλωστε γιατί να τους διώξουμε 1-2 μύρια φουκαριάρηδες λαθρομετανάστες από την Ελλάδα;Γι'αυτόν τον λόγο τους φέρανε.
---Μ.Μ.Ε. και ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ:Σε αυτό το θέμα θα είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός.Μην έρθει το Ε-ΣΟΥ-ΡΟΥ και μοιράζει πρόστιμα,δεκαχίλιαρα στον ιδιοκτήτη του φόρουμ και βρει κάνα μπελά!
Κάποιες ερωτήσεις προς τα Μ.Μ.Ε..
Γιατί εδώ και 1 εβδομάδα σταματήσατε να αναφέρεστε στην Κύπρο;
Ε,γιατί σώθηκε η Κύπρος από την άτακτη χρεωκοπία,μπήκε σε μνημόνιο,και όλα καλά.Και σε 2-3 χρόνια θα μπει και αυτή σε ρυθμούς ανάπτυξης.Ά,μάλιστα.
Γιατί εδώ και μερικούς μήνες σταματήσατε να αναφέρεστε σε αυτοκτονίες Ελλήνων που σχετίζονται με την οικονομική κατάσταση της χώρας;
Ε,γιατί με την αλλαγή κλίματος,την σταθεροποίηση της Ελλάδος,ανακουφίζονται τα νοικοκυριά,στηρίζονται οι άνεργοι,όλα αυτά που είπε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός μας,έτσι απλά,σταμάτησαν οι αυτοχειρίες.Α,ωραία,καιρός ήταν να σταματήσουν!
3.150 νεκροί από αυτοκτονίες από την 1-1-2010 έως 1-6-2012.Επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.
Γιατί σταματήσατε να δείχνετε ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό,και να κοιμούνται στον δρόμο;
Ε,δεν υπάρχουν αυτά που λες.Υπάρχουν συσσίτια και ειδικά καταλύματα που βοηθούν τους αστέγους.
Α,έτσι.40.000 άστεγοι μέχρι τώρα,και ο αριθμός τους ολοένα και αυξάνεται.
Κάτι άλλο που θέλετε να ρωτήσετε;Όχι,ευχαριστώ.
Θα αναφερθώ στις δημοσκοπήσεις.
Ερώτηση προς όλους μας.Γιατί εδώ και 2-3 χρόνια όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τα ίδια πράγματα;Περνάμε όλοι τόσο υπέροχα,κάθε χρόνο και καλύτερα,και μας δείχνουν τα ίδια ποσοστά συνέχεια;Όπως είπε και ο Πάγκαλος:Το μνημόνιο είναι ευτυχία,είναι ευκαιρία για την χώρα.Μάλλον θα έχει δίκιο.Αυτό δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις.Εσείς τις πιστεύετε;Εγώ ναι,εσείς;Ά,δεν θέλω αντιρρήσεις,οι δημοσκοπήσεις είναι καθαρότατες και δεν αμφισβητούνται.Ίσως γι'αυτόν τον λόγο θορυβήθηκε ο πρωθυπουργός από τις δημοσκοπήσεις,που του τις πήγαν για να τις δει,πριν τις κοινοποιήσουν,και είδε μεγάλη αλλαγή του κλίματος,και τρόμαξε.Εκεί που μας έδειχναν ότι το 90% των Ελλήνων ήθελαν την παραμονή στο ευρώ,και το 10% να επιστέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα,πριν από 3 χρόνια,τώρα μας δείχνουν ότι το 60% θέλει το ευρώ και το 40% το εθνικό μας νόμισμα.Ώπααα!
---ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΔΑΝΕΙΑ και ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ:Όπως είδαμε,η Γιούρομπανκ καπούτ,πάπαλα!Επόμενος;NEXT?
Οι τράπεζες έκαναν 3 ανακεφαλαιώσεις τα τελευταία 3 χρόνια,και με το κούρεμα ΠΟΥ-ΣΟΥ-Ά'Ι'(PSI)όπου κουρεύτηκαν τα ομόλογα.
Οι τράπεζες δανείστηκαν τα τελευταία 3 χρόνια,το ποσό των 250-325 δις ευρώ για την στήριξή τους,ανακεφαλαίωση τους.
Τα οποία αυτά χρήματα,κάποιος πρέπει να τα πληρώσει,έτσι δεν είναι;Αυτά τα χρήματα προστέθηκαν στο χρέος μας,γι'αυτό και εκτοξεύτηκε τόσο πολύ,και πρέπει να τα πληρώσουμε όλοι μας.Ήδη η Γιούρομπανκ πέρασε στο ΤΟΥ-ΧΟΥ-ΣΟΥ,ποιός θα είναι ο επόμενος;
Μας μιλάνε για ρευστότητα,μάλιστα.Ποια ρευστότητα;Οι τράπεζες για να επιβιώσουν,πήραν 250-325 δις ευρώ.Είδατε εσείς καμιά ρευστότητα τα τελευταία 3 χρόνια;200.000 επιχειρήσεις έκλεισαν τα τελευταία 3 χρόνια,και συνεχίζουν να κλείνουν.Εδώ δεν μπορούν να κάνουν ανακεφαλαίωση,θα δώσουν δάνεια στις επιχειρήσεις;Οι καταθέσεις στις Ελληνικές τράπεζες το 2009 ήταν στα 250 δις ευρώ.Τώρα είναι στα 150 δις.Όταν έβγαιναν οι πολιτικοί μας που τους ψηφίσαμε,και μας τρομοκρατούσαν καθημερινά ότι θα χρεοκοπήσουμε και θα πτωχεύσουμε,τρέχαμε όλοι και τα βγάζαμε από τις τράπεζες.Κάποιοι τα έκαναν ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου.Και την πάτησαν.Έχασαν τα λεφτά τους.Κάποιοι πήγαν 20 δις ευρώ στις Κυπριακές τράπεζες στην Κύπρο για μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια.Και την πάτησαν και αυτοί.Έχασαν και αυτοί τα λεφτά τους.Και τα δάνεια κοκκινίζουν και όλο και πιο πολύ.Από τα 250 δις ευρώ που έχουν δανείσει οι τράπεζες,στους Έλληνες,τα 50 δις ευρώ τα έχουν χάσει τελείως γιατί δεν πλερώνει κανένας και άλλα 30 δις ευρώ που έχουν να πλερωθούν πάνω από 2 δόσεις.Ωραιώτατααα.
---Ε,Ε,ΕΡΧΕΤΑΙ,Ε,Ε,ΕΡΧΕΤΑΙ:ΑΝΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:Το νέο όνομα των Σκοπίων.Το παλιό ήταν ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.Τον Ιούνιο έρχεται ο Νίμιτς στην Ελλάδα για να το συζητήσει με τον Σαμαρά.Θα το ψηφίσει;Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.Ο Σαμαράς ήταν αυτός ο οποίος έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη,το 1993,όταν ήταν αρχηγός της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ και στην κυβέρνηση,και ο λόγος;Δεν δέχτηκε τότε την ονομασία των Σκοπίων.Τώρα θα την δεχτεί;Είδωμεν.
---ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ:Ο τουρισμός στην Ελλάδα είναι η μεγάλη μας βιομηχανία.Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο μας ζάλιζαν και συνεχίσουν να μας ζαλίζουν,ότι θα έχουμε 17 μύρια τουρίστες.Να το δεχτώ.Πέρσι είχαμε 16 μύρια τουρίστες.Μάλιστα.Με την λιτότητα σε όλο τον πλανήτη,όσοι θα έρθουν,θα φορέσουν ''βροχιολάκι''και θα κλειδωθούν για 1-2 εβδομάδες στα ξενοδοχεία και όλα καλά.Τα μαγαζιά δεν θα δουλέψουν καθόλου.Τα μαγαζιά,πάντοτε δούλευαν από τον εγχώριο τουρισμό.Ο Έλληνας δεν φοράει βραχιολάκι,και δεν κλείνεται στα ξενοδοχεία,βγαίνει στα μαγαζιά και ξοδεύει μπόλικο χρήμα.Είμαστε και τυχεροί.Φέτος το Πάσχα πέφτει αργά.Οπότε θα πάρουμε όλοι μας,μαζί,το δώρο του Πάσχα,και το επίδομα αδείας,και θα τα ξοδέψουμε όλα στα μαγαζιά.Ναι,έτσι θα βγάλει τεράστια κέρδη το κράτος από τον τουρισμό.
---ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ:Η κυβέρνηση θα πιέσει την τρόι'κα,για να μειωθούν αυτοί οι 2 φόροι.Μην την πιέσει πολύ όμως,και πάθει τίποτα.Θα μαζέψει πάρα πολλά χρήματα από την μείωση φόρου στην εστίαση,μιας και θα έχουμε τεράστια έκρηξη τουρισμού φέτος,και θα ξοδέψουμε τα πάντα όλα.Και με την μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα,και αυτό θα βοηθήσει,για να βγάλει μπόλικα χρήματα.Η κατανάλωση πέρσι στο πετρέλαιο θέρμανσης έπεσε κατά -70%.Κονόμησε πάλι το κράτος.Δεν λες καλύτερα που τον χειμώνα είχαμε καλοκαίρι και δεν έκανε πολύ κρύο,σε σχέση με τις άλλες χώρες του πλανήτη,που βούλιαξαν στο χιόνι για 6 μήνες και με θερμοκρασίες από -10 έως -20 βαθμούς Κελσίου.Ναι,και εγώ μαζί σου είμαι,να μειώσεις αυτούς τους 2 φόρους.Και η τρόικα το λέει.Ναι,μείωσε τους.Αλλά να μου βρεις άλλα ισοδύναμα μέτρα.Δηλαδή,τι;Να πάρει ο Σαμαράς άλλα μέτρα,για να μειώσει αυτούς τους φόρους;Αφού είπε ότι δεν θα πάρει άλλα μέτρα.Δεν γίνονται αυτά τα πράματα.