συλλεκτρια-κα
|
|
« στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 09:00:52 μμ » |
|
καλησπερα παιδια!!!θα ηθελα την βοηθεια σας για τα παρακατω νομισματα!!! το βαρος και η διαμετρος μου εχουν βγει σωστα υστερα απο το μετρημα που τους εκανα,θα ηθελα λοιπων να μου πειτε αν βλεπετε εσεις κατι στραβο απο τις φωτογραφιες οπως και αν τα βλεπετε για ακυκλοφορητα!! ευχαριστω εκ των προτερων δωρα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 09:01:33 μμ » |
|
και
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 09:03:11 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 09:05:30 μμ » |
|
Δωρα,καλησπερα..Λογικα πρεπει να ειναι ακυκλοφορητα γιατι ειναι αναμνηστικα αν δεν κανω λαθος.. Αλλα και στα 2 η μερια του στρατιωτη μου φαινεται καπως και περισσοτερο στο 100αρικο..κατι δεν μου πολυαρεσει στο σημειο του φοινικα διπλα απο το κεφαλι του στρατιωτη..σαν να μην ειναι καλοπατημενο..ισως να κανω και λαθος...ας πουν αυτοι που γνωριζουν περισσοτερα στα νομισματα αυτα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 09:06:01 μμ » |
|
πολύ ωραίες φωτογραφίες,μπράβο! Το πρώτο μου φαίνεται ακυκλοφόρητο και το 2ο σχεδόν ακυκλοφόρητο. κατευθείαν στα δύσκολα μπήκες από τι βλέπω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 09:09:36 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 09:12:17 μμ » |
|
δεν θελω να σε απογοητευσω...περιμενε να σου πουν και αλλοι που θα ξερουν κατι παραπανω για πιο σιγουρα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 09:17:47 μμ » |
|
εμένα δεν μου φαίνεται κάτι το ύποπτο.. Για να δούμε και οι υπόλοιποι τι λένε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 09:22:28 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 09:30:31 μμ » |
|
βρηκα μερικες φωτο στο ιντερνετ και σου δειχνω τα σημεια που στο δικο σου δεν μου αρεσουν.. στα δικα σου, τα σημεια που εχω κυκλωσει στα παρακατω ειναι πιο ''αχνα''..ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 09:49:03 μμ » |
|
τα ξανακοιταξα κωστα και με φακο και δεν βλεπω μεγαλη διαφορα με τα φτερα!!!αυτο που παρατηρησα ειναι αν βλεπεις το νομισμα ευθεια φαινετε να ειναι λιγο πιο αχνα εκεινο το σημειο και μωλις αλλαξεις γωνια φαινετε το ιδιο με τα φτερα του φοινικα!!τωρα τι να πω δεν ξερω!!!παντως οπως ειπα το βαρος του και η διαμετρος και στα 2 νομισματα ηταν σωστη με μια μικρη αποκλιση προς τα κατω στο βαρος του!! δηλαδη το μικρο εβγαινε 12,46-7 γρ αντι για 12,5 και το μεγαλο 24,95-6 γρ αντι για 25.η διαμετρος κανονικα 29 και 37 mm
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 11:37:03 μμ » |
|
απο οσο γνωριζω χουντες κατοσταρικα εχουν βγει μουφες με σωστη ομως περιεκτικοτητα σε χρυσο,(αρα λογικα με σωστες διαστασεις) γιατι οι πλαστογραφοι πονταραν στην συλλεκτικη υπεραξια τους και οχι στο να κερδισουν απο λιγοτερο χρυσο που θα περιειχαν. Οι γνησιες οι χουντες ειναι "κοκκινωπες" ,φυσικα απο την φωτο δεν μπορει να φανει το χρωμα. Ο ρακοσυλλεκτης που εχει phd+master of the universe στις χουντες θα μπορεσει να σε βοηθησει, αλλα η αληθεια ειναι οτι αν δεν το πιασεις στα χερια σου το νομισμα ειναι δυσκολο. Δεν εκφερω γνωμη φυσικα για τα νομισματα σου, το γνωστικο μου επιπεδο απεχει πολυ απο το να κανω φωτο-αναγνωρισεις, ευχομαι παντως να ειναι γνησια ,παντως σε καθε περιπτωση να τα χαιρεσαι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 11:45:08 μμ » |
|
σε ευχαριστω πολυ και για την δικια σου γνωμη!!!τα νομισματα που εχω ομως ειναι τα ασημενια και οχι τα χρυσα!!ισως σε μπερδεψαν λιγο οι φωτογραφιες μου!!!αυριο μαλλον θα βγαλω αλλες με το φως της μερας γιατι αυτες που εχω βγαλει ειναι φως δωματιου!!! ευχαριστω παντως να σαι καλα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 11:55:24 μμ » |
|
Τα νομισματα σου ειναι μια χαρα γνησια .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
haros
|
|
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 12, 2013, 11:57:23 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε