lefmaggos
|
|
« Απάντηση #75 στις: Ιούλιος 20, 2013, 04:56:31 μμ » |
|
και το στέκι κάλυπτε τον κατσουράνη!!!
Μεσα ημουν ακριβως στην ευθεια με τον κατσουρανη. Βρε πως το ευχαριστηθηκα!!!!!! Και το δευτερο ακομα καλυτερο!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #76 στις: Ιούλιος 20, 2013, 04:57:29 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #77 στις: Ιούλιος 20, 2013, 04:58:14 μμ » |
|
Διαλειμα!!!τα υπολοιπα το βραδυ.Θελω συμπαιχτη τον Αντωνη!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #78 στις: Ιούλιος 20, 2013, 04:58:43 μμ » |
|
ε ρε μελισσανίδης που σας χρειάζεται!!!!Πόσο θα το χαρώ να φτιάξει γήπεδο η αεκ και να σας κάνει ακριβώς τα ίδια και να σκούζετε!!!Μιας και εμεις με αλαφούζο θα παλέψουμε για την 5η 6η θέση!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #79 στις: Ιούλιος 20, 2013, 05:00:59 μμ » |
|
ε ρε μελισσανίδης που σας χρειάζεται!!!!Πόσο θα το χαρώ να φτιάξει γήπεδο η αεκ και να σας κάνει ακριβώς τα ίδια και να σκούζετε!!!Μιας και εμεις με αλαφούζο θα παλέψουμε για την 5η 6η θέση!! θα τους αγορασουμε παλι, αυτοι ειναι ευκολοι!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #80 στις: Ιούλιος 21, 2013, 07:38:11 μμ » |
|
ε ρε μελισσανίδης που σας χρειάζεται!!!!Πόσο θα το χαρώ να φτιάξει γήπεδο η αεκ και να σας κάνει ακριβώς τα ίδια και να σκούζετε!!!Μιας και εμεις με αλαφούζο θα παλέψουμε για την 5η 6η θέση!! Αφήστε ρε τους τσακωμούς και κοιτάξτε πως ξεσκιζει ο Χατζηπαναγης ,ΑΕΚ,ΘΡΥΛΟ,ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΜΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΜΑΡΩΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΕΒΑΖΕ ΡΕ Ο ΘΕΟΣ. Οταν ερχοταν ο Ηρακλης να παιξει με τον Ολυμπιακο η με τον Εθνικο έπρηζα τα συκώτια του Πατερα μου να με πάει να δω το Βασίλη τον θεό. http://youtu.be/QotMwWRMEw4
|
|
|
Καταγράφηκε
|
do not get high with your own supply.
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #82 στις: Ιούλιος 26, 2013, 01:42:13 μμ » |
|
Λοιπον!!!Φιλαρακια απο την μυκονο μου εστειλαν μια περιεργη φωτο που πρεπει οποσδηποτε να την δημοσιευσω.Τα σχολια δικα σας!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #84 στις: Ιούλιος 26, 2013, 01:50:48 μμ » |
|
Αντωνη? ΚΡΥΦΟΒΑΖΕΛΟΣ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #85 στις: Ιούλιος 26, 2013, 01:54:48 μμ » |
|
Ορκισμένος ΓΑΥΡΟΣ!!!!!! Τον υπερασπίζομαι.....δίοτι δεν είναι ''μέσα'' και έχω καθήκον να το κάνω,οσάν φιλαράκια που είμαστε!!! Δέκα μέτρα από το ""ΝΑΟ''........
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #86 στις: Ιούλιος 26, 2013, 02:00:05 μμ » |
|
Λοιπον!!!Φιλαρακια απο την μυκονο μου εστειλαν μια περιεργη φωτο που πρεπει οποσδηποτε να την δημοσιευσω.Τα σχολια δικα σας!!!!
γιατι εχεις κρυψει τα κερατακια που του κανει ο αντωνης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #87 στις: Ιούλιος 26, 2013, 02:01:12 μμ » |
|
Σωστός!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #88 στις: Ιούλιος 26, 2013, 02:05:01 μμ » |
|
εγω δεν ξερω τιποτα οπως ηρθε ετσι την ανεβασα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #89 στις: Ιούλιος 26, 2013, 03:35:41 μμ » |
|
γιατι εχεις κρυψει τα κερατακια που του κανει ο αντωνης δεν του κανω κερατακια λεωνιδα........απλα του εχω το δαχτυλο στον .....................
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|