ellinas
|
|
« στις: Ιούνιος 24, 2013, 08:02:53 μμ » |
|
Να ανεβασω και εγω μια δραχμη που μου αρεσε να μου πειτε τις γνωμες σας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 24, 2013, 08:13:41 μμ » |
|
Au details n92 (cleaned)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 24, 2013, 08:14:15 μμ » |
|
Πολύ όμορφη δραχμή. Ωραίο μαλλί και αυτάκι ελάχιστα κατεβασμένο. Πίσω, αν και οι φώτο είναι μακρινές για τα μάτια μου, είναι καλοχτυπημένη και όμορφη. Να τη χαίρεσαι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 24, 2013, 08:29:54 μμ » |
|
Καλοριζικη Ειναι συτη που πηρες διπλα μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 24, 2013, 08:31:31 μμ » |
|
Πολυ ομορφη δραχμη..πραγματικα Καλοριζικη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 24, 2013, 08:33:16 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 24, 2013, 08:38:06 μμ » |
|
πσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:04:29 μμ » |
|
Με προετρεψε να την παρω ενα πολυ καλο παιδι ,και σοβαρο πανω απο ολα, που ειναι μελος στο στεκι αλλα δεν γραφει μονο παρακολουθει.Μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που την ειδα αλλα ηθελα και ενα σπρωξιμο για να προχωρησω.Καλε μου φιλε και για αυτο και για το αλλο ;)σε ευχαριστω και θα ηθελα να πω οτι μου αρεσει να μιλαω και να ανταλλασω αποψεις με ανθρωπους σαν και σενα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:14:13 μμ » |
|
Na μην δεχεσαι προτροπες ουτε γνωμες απο άλλους ηγια πράγματα που αφορούν τη δική σου συλλογή. Το ζητούμενο είναι να αρέσει σε σένα και όχι στους άλλους. Με τα νομίσματα ισχύει το εξής, love from the first sight. Εαν ένα νόμισμα δεν σου αρέσει από την πρώτη ματιά δεν θα σου αρέσει πότε. Δική σου είναι η συλλογή, οχι των άλλων και να μην δέχεσαι ουτε προτροπες αλλά ούτε κ σχόλια που τα περισσότερα είναι κ πικρόχολα με απώτερο σκοπό να σου ######ν την ψυχολογία. Φιλικά, Ρακοσυλλεκτης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
do not get high with your own supply.
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:17:57 μμ » |
|
Καλορίζικη Μιχάλη !Πολύ όμορφη!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:18:28 μμ » |
|
Όμορφη δραχμούλα Μιχάλη.Καλοριζικη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:38:38 μμ » |
|
Na μην δεχεσαι προτροπες ουτε γνωμες απο άλλους ηγια πράγματα που αφορούν τη δική σου συλλογή. Το ζητούμενο είναι να αρέσει σε σένα και όχι στους άλλους. Με τα νομίσματα ισχύει το εξής, love from the first sight. Εαν ένα νόμισμα δεν σου αρέσει από την πρώτη ματιά δεν θα σου αρέσει πότε. Δική σου είναι η συλλογή, οχι των άλλων και να μην δέχεσαι ουτε προτροπες αλλά ούτε κ σχόλια που τα περισσότερα είναι κ πικρόχολα με απώτερο σκοπό να σου ######ν την ψυχολογία. Φιλικά, Ρακοσυλλεκτης
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου εξαλλου εχω μαθει να παιρνω αποφασεις και μαλιστα δυσκολες συμφωνα με την δικη μου κριση αλλα επειδη γνωριζω οτι στον τομεα νομισματα ακομα ειμαι σε νηπιακη ηλικια μου αρεσει να συζητω με ανθρωπους που εχουν να μου προσφερουν γνωσεις.Στην παρουσα φαση στηριζομαι πιο πολυ στο ενστικτο και λιγοτερο στην γνωση.Οσον αφορα για σχολια πικροχολα κλπ που ανεφερες Βασιλη αν το δουμε ρεαλιστικα ναι εχεις και παλι δικιο αλλα επιτρεψε μου μετα απο τοσα χρονια σουλατσαρισμα να μπορω να ψαχνω και να ανακαλυπτω ακομα καλες ανθρωπινες υπαρξεις που για μενα προσωπικα εχουν περισσοτερη αξια απο ολα τα νομισματα του κοσμου.Καλα νομισματα υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν αλλα καλες ανθρωπινες σχεσεις δυστηχως οσο παει γινονται ολο και πιο πολυ RARE για να χρησιμοποιησω ενα νομισματικο ορο.Φιλικα ΕΛΛΗΝΑΣ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rakosyllekths
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:42:50 μμ » |
|
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου εξαλλου εχω μαθει να παιρνω αποφασεις και μαλιστα δυσκολες συμφωνα με την δικη μου κριση αλλα επειδη γνωριζω οτι στον τομεα νομισματα σηακομα ειμαι σε νηπιακη ηλικια μου αρεσει να συζητω με ανθρωπους που εχουν να μου προσφερουν γνωσεις.Στην παρουσα φαση στηριζομαι πιο πολυ στο ενστικτο και λιγοτερο στην γνωση.Οσον αφορα για σχολια πικροχολα κλπ που ανεφερες Βασιλη αν το δουμε ρεαλιστικα ναι εχεις και παλι δικιο αλλα επιτρεψε μου μετα απο τοσα χρονια σουλατσαρισμα να μπορω να ψαχνω και να ανακαλυπτω ακομα καλες ανθρωπινες υπαρξεις που για μενα προσωπικα εχουν περισσοτερη αξια απο ολα τα νομισματα του κοσμου.Καλα νομισματα υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν αλλα καλες ανθρωπινες σχεσεις δυστηχως οσο παει γινονται ολο και πιο πολυ RARE για να χρησιμοποιησω ενα νομισματικο ορο.Φιλικα ΕΛΛΗΝΑΣ Συν 10
|
|
|
Καταγράφηκε
|
do not get high with your own supply.
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 24, 2013, 10:49:49 μμ » |
|
Καλορίζικο και να το χαίρεσαι είναι πραγματικά πολύ καλό!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 25, 2013, 12:47:35 πμ » |
|
Μιχάλη και Βασίλη εάν αναφέρεται σε μένα τα πόστ σχετικά με σχολιασμός κτλ εγώ μόνο φιλικά το είπα . Και αυτό γιατι στα 50 πόστ σχετικά με πως σας μοιάζει κάτι τα 47 το ερώτημα είναι τι κατάσταση είναι και πόσο κάνει η πόσο την πήρες κτλ . Αν πάλι εγώ κατάλαβα λάθος δεν τρέχει κάτι , αύξησαν τα στατιστικά μου κατα ενα πόστ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
|