Βρε παιδια?
Ειδικα εσυ Ηλια?
Εισαι συλλεκτης ετσι?
Στοκαρεις?
Στοκαρεις!!!
Το ξερω
Το μυριζωμε
Αληθεια για πες μου και για πειτε μου ΟΛΟΙ εσεις ποσα τσουβαλια 1 σεντς 2,5 10 λεπτα 1 ευρω 2 ευρω κτλ κτλ εχετε βαλει στην ακρη?
Ποσα τσουβαλια?
Μονον δυο ξερω στην Αθηνα που το εκαναν αυτο αρχικα και μετα βγηκαν και ξεπουλουσαν!!
Κουτες με starter-kits που αρχικα φυλαχθησαν οι περισσοτερες μετα αρχισαν να ξεπουλουνται!!
Και σε περιοδο που δεν υπηρχε κριση!!
Αλλα να σας πω κατι?
Και οσες παρεμενουν ακομα αγγιχτες οταν οι συλλογες αυτες φτασουν στα χερια των κληρονομων εσεις τι λετε??
Δεν θα τις σκουντηξουν στην αγορα για να παρουν το παραδακι??
Εδω εχουμε κατι το διαφορετικο!!
ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ!!
Και για νομισματα που θα επρεπε να ειχαν πουληθει πριν απο τεσσερις γενειες πισω!! (καθε γενεια υπολογιζετε ανα 20-5ετια περιπου διοτι εαν εγω κλεισω τα ματια μου στα 65 χρονια πχ η κορη μου θα ειναι 35 χρονων οταν θα παρει την συλλογη στα χερια της)
Δεν γινετε τσουβαλια να ειναι στα χερια ασχετων!!
Εμενα αυτο κανεις δεν θα μου το βγαλει απο το μυαλο!!
Άλλο συλλέκτης ρε Γιώργη και άλλο να βάλω στην άκρη πράγματα 3000€ ας πούμε και να τα θάψω.
Μη τα μπερδεύουμε τα πράγματα.
Ξέρουμε όπως είπε και ο Γιάννης ποιά είναι τα σπάνια και καλά κομμάτια.
Το έχω ξαναπέι και το λέω πάλι, βρείτε μου τάλιρο 1930 MS66 και πείτε μου πόσο πουλιέται.
Νομίζετε ότι σε 3 χρόνια από τώρα θα βρίσκουμε 5άρες '95 MS66 με 150€?
Πείτε μου πόσο κοστίζει σήμερα ένα πενηνταράκι '83 MS65 με δεδομένο ότι είχαν πέσει κάμποσα κομμάτια στο πρόσφατο παρελθόν.
Οι τιμές πέφτουν και ορθά πέφτουν σε νομίσματα που βρίσκονται παρτίδες, πείτε μου όμως σε 5-10 χρόνια αν θα τα βρίσκουμε τόσο εύκολα.
Και δε μιλάω για Ευρώ γιατί εκεί είναι μία τελείως διαφορετική ιστορία με άλλα μεγέθη και τεράστιο συλλεκτικό κύκλο.
Λίγα είναι τα δύσκολα Ελληνικά νούμερα αλλά θα εκτοξευτούν στο μέλλον, όποιος μου φέρει μασούρια 5λεπτα 2004 Ελληνικά με 20€ τα αγοράζω όλα.
Ξέρετε τι σημαίνει 220.000 τεμάχια τιράζ για νόμισμα που συλλεκτικά απευθύνεται παγκόσμια?
Τα Ελληνικά δίευρα με την Ευρώπη που έχουν τιράζ σε κάποιες χρονιές 30.000 τεμάχια νομίζετε ότι θα τα βρίσκετε τσάμπα σε 10 χρόνια από τώρα?
Ασημένια δεκάευρα αναμνηστικά 2006-2007 ας πούμε που κόπηκαν μόλις πριν 6 χρόνια πόσο τα βρίσκετε τώρα και τι υπεραξία έχουν πάρει μέσα σε αυτά τα χρόνια?
Μασούρια δισκοβόλου που είναι και εκατομμύρια πόσο τα αγοράζετε?
Όλες οι εποχές έχουν σπανιότητες και δύσκολα κομμάτια.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Το αν ο γιος σου θα τα σκοτώσει εξαρτάται από το πως τον έχεις γαλουχήσει και τι κουβαλάει μέσα στο κεφάλι του, αν καταλάβω ότι δεν θα σεβαστεί το κόπο και την προσπάθεια που έκανα θα τα φάω εγώ ο ίδιος σε ταξίδια και γούστα.