Χαίρομαι που βρίσκω κάποιον να ασχολείται τόσο έντονα με τις τηλεκάρτες.
Για να καταλάβω όμως τί εννοείς με τον όρο 'πληρέστερη', θα ήθελα να μου το εξηγήσεις. Μαζεύεις καί κωδικούς; Και διαφορετικές αριθμήσεις; Ασχολείσαι και με σφάλματα; Εχεις και κάποια δοκίμια; Οι τελεκάρτες σου είναι ως το επι το πλείστον ανοικτές ή έχεις και κλειστές και σε τί ποσοστό; Εννοώ δηλαδή κλειστές έχεις μόνο τις συλλεκτικές ή μαζεύεις γενικότερα και κλειστές τηλεκάρτες;
Σε ρωτάω για να καταλάβω τί είδους συλλογή έχεις.
Φιλικά Μανώλης.
Οσον αφορά τις 2 τηλεκάρτες που αναφέρονται παραπάνω (Πάτμο & Μετέωρα), δεν νομίζω οτι κανένας θα τις πουλήσει μόνο για 100€... Αν ξέρετε κάποιον, τις αγοράζω εγω αύριο το πρωϊ.
Πάνω απο 100€, έχει ανοικτή η Βεργίνα, αρα λοιπόν σκεφτείτε πόσο θα έχουν αυτές οι 2 και μάλιστα κλειστές.
Σίγουρα η αγορά της τηλεκάρτας έχει πέσει πάρα πολύ. Αλλα υπάρχουν και κάποια κομμάτια που δεν χάνουν πολύ απο την αξία τους και την συλλεκτική τους δύναμη, όπως η Βεργίνα, η Πάτμος, τα Μετέωρα, ο Ρίζος, ο Λύτρας, κάποιες απο τις AEG και μερικές άλλες. Για να μην αναφέρω και στους πολύ δύσκολους κωδικούς ή αριθμήσεις, όπως ο Παρθενώνας του 01/93, οι 2 Εθνοκάρτες του 05/93, η Lufthansa του 08/93, το Μινιόν
του 03/94 και πολλές άλλες.
Οσο θα υπάρχουν συλλέκτες και γενικότερα άνθρωποι που θα ενδιαφέρονται και θα κυνηγάνε τις τηλεκάρτες, αυτες δεν θα γίνουν ποτέ σπιρτόκουτα... (για όσους γνωρίζουν τί εννοώ)