Γεια σας,γεια σας,είμαι ο ΜΕΓΑΣ ΓΚΟΥΡΟΥ της γειτονιάς σας!
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.Θα τα κάνω όλα αχταρμά και ότι βγει!
Πέφτει το Ελληνικό Χρηματιστήριο,χθες 4,80% και σήμερα 4,00%.Εμπρός προς την δόξα τραβά!Και έπεται συνέχεια.Μόλις μπει και η Τράπεζα Κύπρου στο Χ.Α.Α. θα πέσουν τα τσιμέντα.Τέλος Μα'ί'ου θα ολοκληρωθεί και η Ανακεφαλαίωση Ελληνικών Τραπεζών,εάν μπορέσουν,και μετά το ρεβέρς σπλίτ και αντίο.Εάν δεν μπορέσουν,θα φαλιμέντο και θα Κρατικοποιηθούν και θα έρθει η Ντό'ι'τσε Μπάνκ και θα τις πάρει τζάμπα(όπως έγραψε ένας μικρός γκουρού στο στέκι,και θα συμφωνήσω μαζί του).Εάν θυμάμαι καλά πέρυσι τέτοιο καιρό ήταν στις 480 μονάδες.Στα ίδια επίπεδα θα φτάσει και στους επόμενους 3 μήνες,αγαπητοί μου κυρίες και κύριοι.Η κάμερα σε εμένα!
Κούρεμα καταθετών σε Κυπριακές Τράπεζες,στα ποσά άνω των 100.000 ευρώ(νομίζεις).Μήπως θυμάσαι πριν 10 ημέρες την υπερψήφιση στο Γιούρογκρουπ τους όρους για την βοήθεια(χρεωκοπία)προς την Κύπρο;Κούρεμα 9,9% στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ αλλά και στις καταθέσεις από το 1ο ευρώ έως και τις 100.000 ευρώ κάπου στο 6,67%.Όσοι έχουν καταθέσεις στην Λα'ι'κή Τράπεζα άνω των 100.000 ευρώ θα κουρευτούν έως και 80% και σε 6-7 χρόνια ίσως πάρουν ότι έχει απομείνει.Και στην Τράπεζα Κύπρου 30%-40% το κουρεματάκι.Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.Όταν το υπογράφουν και θέλουν να το εφαρμόσουν σε μία χώρα(Κύπρο)του Ευρώ,τότε μπορούν και στις 17 χώρες του ευρώ.Γι'αυτό εσύ που έχεις καταθέσεις σε μία τράπεζα,κάτω των 100.000 μην επαναπαύεσαι,γιατί μπορεί να έρθει και η δική σου σειρά!Τώρα,όσοι έχουν καταθέσεις άνω των 100.000 τα σπάνε,και τα μεταφέρουν σε πάνω από 1 λογαριασμό,μήπως και προλάβουν και σώσουν τίποτα.
Ήδη στην Ισπανία σκέφτονται να κουρέψουν όλες τις καταθέσεις τρία τοις χιλίοις 3/1000 για να τα δώσουν στους 300.000 και πλέον επενδυτές που επένδυσαν τα λεφτουδάκια τους σε ομόλογα υψηλού κινδύνου και τα έχασαν όλα.
Και έρχομαι στην Ελλάδα.Την Παρασκευή που μας πέρασε ξεκίνησε η δίκη στο ΣτΕ(Συμβούλιο της Επικρατείας)για τους 5.000 και πλέον μικρο-ομολογιούχους που αγόρασαν ομόλογα Ελληνικού δημοσίου και υπέστησαν κούρεμα της τάξεως των 50%-70%,και έχασαν τα λεφτά τους.Τουλάχιστον θα πάρουν ότι τους έμεινε το έτος 2042.
Εάν δικαιωθούν μήπως έχουμε και εδώ ένα μικρό κουρεματάκι στις καταθέσεις μας,για να πάρουν πίσω τα λεφτά που έχασαν οι μικρο-ομολογιούχοι;Λέω εγώ.
Οι καταθέτες που έχουν λεφτά στις τράπεζες,παύουν πλέον να ονομάζονται καταθέτες,αλλά μετονομάζονται σε επενδυτές,δήλωσε ο γυαλάκιας του Γιούρογρουπ,και συνεχίζει,εάν μία τράπεζα(επένδυση)δεν τα πάει καλά και χρειάζεται λεφτά για ανακεφαλαίωση,θα συνδράμει ο καταθέτης(επενδυτής).Στο τέλος Μα'ί'ου ολοκληρώνεται η ανακεφαλαίωση όλων των Ελληνικών τραπεζών.Εάν δεν ολοκληρωθεί,ξηλωθείτε!
Και αυτό θα εφαρμοστεί και στις 17 χώρες του ευρώ.Ζορίζεται μια τράπεζα(επένδυση),βάλτε το χέρι στην τσέπη οι καταθέτες(επενδυτές).
-Και εσύ ΜΕΓΑ ΓΚΟΥΡΟΥ τι μας προτείνεις να κάνουμε;
Αφορά μόνο τους χρήστες τους στεκιού,οι άλλοι μην ακούτε!
Μια ευγενική προσφορά του ΜΕΓΑ ΓΚΟΥΡΟΥ!
Σας προτείνω το εξής: ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,ΝΤΙΒΑΝΙΑ,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΠΟΥΦ, ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ,ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ,και τρέξτε όλοι να βγάλετε όλα σας τα λεφτά από τις Τράπεζες.
Πλάκα κάνω!
Γιατί εάν τραβήξουν όλοι τα λεφτά τους από τις τράπεζες θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα,και ταυτόχρονα και η Ελλάδα.
Γι'αυτό μην σας πιάνει πανικός.
Εάν φοβάστε μην χάσετε ένα μέρος από τις καταθέσεις σας στις τράπεζες,μην τις βάζετε στις θυρίδες,γιατί θα πληρώνετε κάποιο ετήσιο τίμημα,αλλά να τις κρύψετε στο σπίτι σας,που είναι το πιο ασφαλές καταφύγιο!
-Ναι αλλά με τους κλέφτες τι θα γίνει ΜΕΓΑ ΓΚΟΥΡΟΥ;
Κανένα θέμα με τους κλέφτες αγαπητοί μου.
Βάζετε τα λεφτά σας σε σακούλες,τα κλείνετε αεροστεγώς και τα πετάτε στον βόθρο του σπιτιού σας.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ψάξουν οι κλέφτες εκεί.
Και όποτε χρειαστείτε λεφτά,βγάζετε μερικά,και τα υπόλοιπα στον βόθρο.Μπορεί να μυρίζουν λιγάκι άσχημα,και μπορεί να αποκτήσουν και πατίνα!
Το θέμα είναι ότι δεν θα χάσετε τις καταθέσεις σας από κούρεμα,δεν θα πληρώνετε ενοίκιο κάθε χρόνο στις θυρίδες,και θα τα έχετε δίπλα σας,όποτε αφοδεύετε θα τα θυμάστε,και θα τα έχετε προστατεύσει από τους κλέφτες.
Αυτά είχα να πω.
Και εάν σας κούρασα,καλά να πάθετε,εγώ δεν κουράστηκα που το έγραφα;Δύο ώρες μου πήρε να το γράψω.
Άντε γεια,και καλές '' αφοδεύσεις ''