Συντονιστης:
@kostas1
δεν ειμαι σιγουρος για ποιo τμημα του πρωινου μηνυματος του digo μιλας οταν ρωτας "γτ ειναι ακομα εκει". Να το σβησω ολο δεν μ αφηνουν οι κανονες. Αν ειναι καπου που σε προσβαλει και μου ξεφυγε, γραψε μου σε παρακαλω. Μηπως σβηστηκε καποιο μηνυμα ?
το πιο ακραιο σε αυτη τη σελιδα που διαβασα ειναι το παρακατω:
Απο εκει και περα θα ηθελα να σχολιασω και λιγο τις κακοπροαιρετες μπαρουφες που πεταξες.
Ποιος σου ειπε οτι εβαλα ενα ψηφισμα για να τσακωθουν τα μελη του στεκιου?Ποιος σου ειπε οτι το εβαλα για να κανω μοστρα τις γνωσεις μου και μου κανεις(τις ανυπαρκτες δικες σου)?
για το οποιο δεν βλεπω να θιχτηκε ιδιαιτερα ο digo, ουτε εγω θα θιγομουν να πω την αληθεια, αλλα αμα τον προσβαλει θα μου πει.
επισης διαβασα να γραφεις οτι ο digo προσβαλει τα μελη που ψηφισαν με αυτο που ειπε. δεν μπορω να το εκλαβω ετσι, απλα επειδη δεν ξερει ποιοι ψηφισαν, ουτε εγω ξερω, αρα υποθετω ηθελε να πει με υπερβολικο/γραφικο τροπο οτι δεν συμφωνει με το αποτελεσμα.
και οτι προσβαλει τη νοημοσυνη σου διαβασα, αλλα το μονο που καταλαβαινω εγω απο το μηνυμα του ειναι οτι δεν γουσταρει με την καμια τις επιλογες σου. δεν μπορω να κανω το συσχετισμο στο μυαλο μου γτ αυτο να ειναι προσβλητικο για σενα.
αυτη ειναι η γνωμη μου, αμα επιμενεις μπορω να το μεταφερω στους αλλους συντονιστες να το συζητησουμε.
απλα γραψε μου σε παρακαλω σε ποιες εκφρασεις του digo αναφερεσαι.
οι φωτογραφιες σβηστηκαν πραγματι επειδη θεωρηθηκαν ασχετες με το θεμα, αφου εσυ ανεβασες την ψηφοφορια, δικαιωμα σου να διαλεξεις οποια θελεις εσυ και να μην στη "χαλασουν" γτ πραγματι οι φωτο πριν την ληξη της ψηφοφοριας θα μπερδευαν. υποθετω, αφου τελειωσε, αν θελει κατι να δειξει καποιος μπορει να ανεβασει σχετικα χαρτονομισματα, οπως εκανες και συ.
ΥΓ: γι αυτο που λεει "δικα σου δεν ηταν σιγουρα" το θεωρω αυτονοητο οτι δεν εχει ιδεα τι εχεις και δεν εχεις, οποτε δεν μπορω να καταλαβω και γω τι εννοουσε. αν θελουμε να ειμαστε τυπικοι και το παιρνεις ως κατηγορια, αυτο μπορω να το σβησω, γτ δεν υποστηριζεται απο καποιο στοιχειο.
ΥΓ2: αυτο με τον καταλογο που χαριζες το θυμαμαι. νομιζω ειχα επεμβει και κει. λυπηρο. ειχε καταλαβει το μελος που παραπονεθηκε μετα οτι δεν ειχε βαση η λογικη του. απλα λυπηρο που εγινε κατι τετοιο. οταν καποιος χαριζει κατι, σκεφτομαι οτι θελει να βοηθησει και φυσικα και γω να χαριζα κατι και να μου ερχοντουσαν 2 παππουδες και ενας 18χρονος νεος συλλεκτης, δικαιωμα μου να προτιμησω τον νεο. δικαιωμα μου βασικα να προτιμησω τον καραφλο, δεν εχω να δωσω λογαριασμο σε κανεναν.
Λυπαμαι για την απαντηση σου ,δυστυχως πιστευω οτι δεν εχουμε την ιδια αντιληψη του τι ειναι προσβλητικο και τι οχι και για να στο πω ωμα και ομορφα θα προτιμουσα να με πει 10 φορες μα..κα και οχι μια ,αλλα να εχει δικιο και να το πει σαν μια φιλικη κουβεντα.Αν εσυ εψαχνες "κακες" λεξεις στο κειμενο του δεν θα βρεις το αναφερω ηδη,ωστοσο αν το διαβασεις καλα πιστευω οτι θα καταλαβεις οτι ειναι απροκλητα εριστικος και υποτιμητικος,αν δυσκολευεσαι σε παρακαλω να διαβασεις και το αμεσως επομενο μηνυμα του "vangelis" και να δεις πως καποιος γραφει μια πραγματικα ουσιαστικη κριτικη χωρις να μπαινει σε αντιπαραθεσεις.Ειναι πολυ κριμα να βαλεις τις δυο αυτες απαντησεις σε μια ιδια κατηγορια....
"το πιο ακραιο σε αυτη τη σελιδα που διαβασα ειναι το παρακατω:
Παράθεση από: kostas1 στις Σεπτέμβριος 22, 2020, 09:05:04 μμ
Απο εκει και περα θα ηθελα να σχολιασω και λιγο τις κακοπροαιρετες μπαρουφες που πεταξες.
Ποιος σου ειπε οτι εβαλα ενα ψηφισμα για να τσακωθουν τα μελη του στεκιου?Ποιος σου ειπε οτι το εβαλα για να κανω μοστρα τις γνωσεις μου και μου κανεις(τις ανυπαρκτες δικες σου)? "
Σε οτι γραφω εχω λογο για να το γραψω,και ναι ειναι κακοπροαιρετες μπαρουφες,το κακοπροαιρετες το εξηγησαμε,το μπαρουφες αν θες μπορω να σου εξηγησω αρκετα πραγματα επανω σε οσα γραφει,για να γινω πιο γραφικος γιατι ισως οντως να μην εχετε τις καλυτερες σχεσεις με τα χαρτονομισματα,θα σου το θεσω ως εξης,
σε μια κουβεντα για τον καλυτερο ποδοσφαιριστη του κοσμου μπορεις να αναφερεις πολλα ατομα,αν καποιος ομως αναφερει τον χαριστεα επειδη εβαλε πολλα γκολ στο euro 2004 ε ειναι λιγο εκτος θεματος,οσο καλος και να ηταν δεν μπαινει σε τετοια κουβεντα σωστα? Ο καθενας δεκτο ειναι να εχει την γνωμη του αλλα αν βαζαμε οτι ομορφο χαρτονομισμα εχουμε δει δεν θα φτιαχναμε δεκαδα ,και 1000 να βαζαμε θα ηταν λιγα,επρεπε να γινουν επιλογες.
"και οτι προσβαλει τη νοημοσυνη σου διαβασα, αλλα το μονο που καταλαβαινω εγω απο το μηνυμα του ειναι οτι δεν γουσταρει με την καμια τις επιλογες σου. δεν μπορω να κανω το συσχετισμο στο μυαλο μου γτ αυτο να ειναι προσβλητικο για σενα."
Τι θα ηθελες να γραψει επι λεξη οτι εισαι καθυστερημενος και οι επιλογες σου ειναι χαλια και ηταν ανουσιο το poll σου και τζαμπα μας καθυστερησες? Ε πανω κατω αυτα εγραψε αν το διαβασεις και μπορεις να διακρινεις τα γραφομενα του,αν δεν μπορεις... και εγω λυπαμαι
"οι φωτογραφιες σβηστηκαν πραγματι επειδη θεωρηθηκαν ασχετες με το θεμα, αφου εσυ ανεβασες την ψηφοφορια, δικαιωμα σου να διαλεξεις οποια θελεις εσυ και να μην στη "χαλασουν" γτ πραγματι οι φωτο πριν την ληξη της ψηφοφοριας θα μπερδευαν. υποθετω, αφου τελειωσε, αν θελει κατι να δειξει καποιος μπορει να ανεβασει σχετικα χαρτονομισματα, οπως εκανες και συ."
Εγω δεν βλεπω να εχει σβηστει καμια φωτογραφια ουτε κατα την διαρκεια σβηστηκαν και τωρα εκει ειναι ,τι ακριβως μου λες οτι ειναι σβησμενες?
Με συγχωρεις αν αυτη ειναι η αποφαση και η λογικη διαχειριστων του forum Εγω θελω να αποχωρησω,σου ζητω να διαγραψεις τον λογαριασμο μου,θα το γραψω μια τελευταια φορα, εκει οπου δεν υπαρχει σεβασμος και το δικαιωμα να γραφεις και να εκφραζεσαι μπορει να κρινεται με τετοιον υποτιμητικο τροπο δεν υπαρχει λογος να βρισκεσαι εκει.
Μια τελευταια χαρη θα ηθελα να σου ζητησω ,αφου οπως λες δεν σας αφηνουν οι κανονες να διαγραψετε μηνυματα και αφου δεν τα βρισκετε προσβλητικα (σαν συνολο συντονιστων/διαχειριστων),θα ηθελα σε παρακαλω να αφησετε το θεμα που εγραψα αθικτο,να μην διαγραψετε κανενα μηνυμα.
Ετσι ωστε καθε φορα που θα μπαινει ενα καινουργιο μελος για να δει,να ρωτησει ,να μαθει για τα χαρτονομισματα να βλεπει που κατεληξε αυτο το θεμα με την ανοχη των συντονιστων/διαχειριστων.
Απο τη στιγμη που δεν βλεπετε κατι μεμπτο στις απαντησεις αφηστε το σας παρακαλω οπως ειναι ετσι ,ωστε καθε νεο μελος να βγαλει τα δικα του συμπερασματα για το που μπορουν να καταληξουν οι προσπαθειες συζητησης στο forum.
Αυτα ειχα να γραψω και συγγνωμη για την μακρηγορια.