εκλεψες λιγο
γιατι μας ειπες και τα θετικα αλλα νταξ, ας μην γινουμε και ναζι της γλωσσας, που λενε και οι ξενοι
κραταμε το παρακατω ως αρνητικο
Το αρνητικό εδώ (stis live dimoprasies) είναι οτι ευκαιρίες δεν υπάρχουν( η πιθανότητα είναι 1%) και μεγάλη ποικιλία δεν υπάρχει κυρίως στους φακέλους οι οποίοι αν δεν πουληθούν θα ξαναβγούν σε 6 μήνες και πάει λέγοντας..
εγω ουτε απο γραμματοσημα ουτε απο live εχω εμπειρια, αλλα γενικα ως χρηστης του ebay, ελπιζω να μου επιτρεψετε να πω αυτο εδω που με ενοχλει:
(φανταζομαι οτι στις live δημοπρασιες εισαι καπως πιο χαλαρος, με την εννοια οτι το χεις προαποφασισει οτι θα πας και ξερεις καιρο πριν τι ωρα θα γινουν κτλ, μπορει και να με διαψευσετε ή να χει να κανει και με το ατομο αυτο, αμα παω τωρα να συμμετασχω θα σας πω και πως μου φανηκε τελικα)
τι θελω να πω ομως για το ebay
-τρωω χρονο για να βρω "εμπιστους"
-οταν κατα τυχη βρω ευκαιρια σε καποιον που δεν ξερω, τρωω χρονο για να βρω τι κουμασι ειναι αυτος
-παιρνεις το πακετακι, πας σπιτι, στηνεις καμερα ανοιγεις-ξεστηνεις καμερα
μια περιοδο το κανα για ο,τιδηποτε ερχοταν απο ebay, και καποια στιγμη συνειδητοποιησα ποσες χαμενες ωρες
ηταν αυτες απτο χρονο μου και κυριως μου εκοβε τη χαρα, αυτο το αγχος και το "περιμενε να πας σπιτι για να το ανοιξεις"
δε συζηταμε για την απιστευτη ποικιλια που υπαρχει και την αδρεναλινη που νοιωθεις οταν ψαχνεις και νοιωθεις οτι βρηκες "θησαυρο", γνωστα ολα αυτα, αλλα εμενα αυτο το συναισθημα ανησυχιας (ειμαι και φοβιτσιαρης) και μηχανικες κινησεις στησιματος (πριν) την στιγμη που ανοιγω το δεμα, ενω θα 'πρεπε να 'μαι μονο χαρουμενος και να το απολαυσω, δε ξερω, ακομα με ενοχλει ρε παιδι μου
σιγουρα αν το κανα για δουλεια, ολα αυτα θα ταν κομματι του παιχνιδιου και θα μου εφερναν παραπανω κερδη, αλλα τωρα που ειμαι εκει απλα για να διασκεδασω... πολυς χαμενος χρονος και αγχος, αυτο με ενοχλει, τη μιση ωρα δεν κανω κατι παραγωγικο ουτε διασκεδαζω, αλλα ψαχνω να αποκαλυψω τον απατεωνα και να καλυψω
την πλατη μουαυτο που μου λειπει ειναι να δω κατι και να ξερω οτι αυτο εχει σιγουρα ο αλλος και αυτο θα παρω(τι ζητας τωρα θα μου πειτε)
το ebay ειναι σιγουρα (αποψη μου προφανως) το μελλον και το παρον σαν "παιχτης", αλλα αν ειναι κατι που θα 'θελα να δω θα 'ταν μια καλυτερη μεθοδο αξιολογησης χρηστων, που να μην ειναι τοσο ευκολα "παραχαραξιμη" οπως η τωρινη
τα υπολοιπα που λεω με τις καμερες θα ηταν τα ιδια αμα πονταρα και σε δημοπρασια οικου του εξωτερικου
αυτα ειναι λιγο πολυ γνωστα και αναμενομενα (θα πρεπε ομως?) με το ebay
οπως επισης και τα ανωτερα και κατωτερα ορια ρισκου που πρεπει να βαλεις για να χεις κερδος, που στα συλλεκτικα μεταφραζεται "να βρω τοσα λουκουμια που να αντισταθμιζουν τις "πατατες" (καμια φορα και χωρις εισαγωγικα
) που πληρωσα
το ebay με το ρισκο που περιλαμβανει (πιανουμε οικονομικες θεωριες τωρα) σε αναγκαζει να ρισκαρεις και εσυ, αφου αγοραζοντας μονο τα "σιγουρα" θα πληρωνεις τα περισσοτερα στην τιμη που αξιζουν και η "πατατα" που θα ερθει θα σε βαλει "μεσα"
αν ειμαι καπου λαθος πειτε μου δλδ
περαν αυτων θα ηθελα να πειτε τι παραπανω προβληματα μπορει να υπαρχουν στα γραμματοσημα που δεν εχω σκεφτει στα νομισματα
υπαρχουν θεματα μεταφορικα, συσκευασιας που σας εχουν τυχει ? π.χ. να πουλαει ο αλλος ενα γραμματοσημο και να μην ειναι φιλοτελιστης ο ανθρωπος και να το στειλει με πλοιο μεσα σε ενα ταχυδρομικο φακελο? ( ή πανω στον φακελο,σαλιωμενο, χαχαχαχαχα <--- ειμαι σιγουρος οτι εχει συμβει αυτο οσο αστειο και αν ακουγεται )
(λεω υπερβολες τωρα προφανως, αλλα ) αυτο με νοιαζει εμενα πιο πολυ ομως, να μαθουμε για πραγματα που δεν εχουμε την εμπειρια να "προλαβουμε" αμα ασχοληθουμε με γραμματοσημα
(ειπα δε θα μιλησω, αλλα ειπα να βγαλω απ'τη μεση καποια γενικα "πραγματα" που θα λεγοντουσαν ετσι κι αλλιως για το ebay. τωρα περιμενω να μιλησετε για γραμματοσημα και το βουλωνω, στ'αληθεια αυτη τη φορα
)