Ο Μπαμπης μου εδωσε εκεινη την ημερα 1400-1450 ευρω και αναμεσα τους πηρε δυο μονολεπτα πιστοποιημενα ms 64 + ms 63 τα οποια μονα τους εκαναν 750 ευρω.
Επισεις πηρε Ποσειδωνα με 20 ευρω.
Μηπως στον εδωσε για πιστοποιηση?
Επισεις Βασιλη μου στον Οθωνα και ειδικα στα Ασημενια του 1/4 , μιση ή Δραχμη οταν ειναι F/VF το νομισμα εσυ εχεις την ταση να το λες σκουπιδι (Βλεπεται εδω
http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=1291.15 ) αλλα ποτε δεν μας βρηκες να αγορασουμε τετοια σκουπιδια με 60 ευρω!!
Τα νομισματα πουληθηκαν στην τρεχουσα τιμη της αγορας !!
Επισεις ο Μπαμπης με καλεσε σπιτι του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ για να αγορασει νομισματα και κανενας δεν του εβαλε κανενα μαχαιρι στον λαιμο να τα παρει!!
Εγω του ελεγα τις τιμες που μπορουσα να τα αφησω και αυτος τα εβαζε στην ακρη!!
Ενταξει Βασιλη μου??
Και εαν ο Μπαμπης ειχε προβλημα μαζι μου θα μπορουσε μονος του να με παρει τηλεφωνο να μου πει τα παραπονα του. (πραγμα που δεν εγινε ποτε )
Εσενα τι σε εβαλε? Δικηγορο εκτιμητη??
Τις εκτιμησεις σου και την αντικειμενικοτητα σου περι τιμων την εχουμε δει πολλες φορες!!
Και οσες φορες σου ειπα κατι που εγω το αγορασα 1000 και εσυ ελεγες οτι δεν αξιζει πανω απο 500 να μου το βρεις στα 500 να αγορασω ΔΥΟ ποτε δεν καταφερες να το κανεις!!
Και σε ξαναπροειδοποιω παψε να ριχνεις λασπη , παψε να μειωνεις των αλλων τα νομισματα και να εξυψωνεις τα δικα σου , τα ακυκλοφορητα διοτι μονο αυτα αξιζουν κτλ κτλ .
Ολοι εδω μεσα δεν ειναι παιδακια, ειναι ατομα ενηλικα με επιγνωση του τι κανουν.
Δεν επηρεαζουμε και δεν κατευθηνουμε ατομα εκει που εμας συμφερει οικονομικα!!
Ενταξει Βασιλη μου?? Οτι αλλο θες τα τηλεφωνα μου τα εχεις και εσυ και ο καθε Μπαμπης!!