herakliotis
|
|
« Απάντηση #15 στις: Οκτώβριος 04, 2010, 03:32:09 μμ » |
|
Τί γινετε εδω βρε?? Αλλαξοκωλιες στους κωδικους κανατε?? Αλλος χτυπαει αλλος το παιρνει??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
okamisa
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
« Απάντηση #16 στις: Οκτώβριος 04, 2010, 05:28:34 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #17 στις: Οκτώβριος 04, 2010, 08:28:44 μμ » |
|
Βοηθα με να σε βοηθω να ανεβουμε στο βουνο! αυτο κανουμε με το γιαννη αλλα και με αλλους φιλους γιτι ετσι ειναι οι φιλοι βοηθουν οχι να κοιτουν πως θα βρουν κανα νομισμα πρωτοι και να το χωσουν μετα για να κονομισουν! ευχαριστω γιαννη που με βοηθας με αυτους τους παλιογερμανους χρωσταω μπιρες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #18 στις: Οκτώβριος 04, 2010, 10:05:18 μμ » |
|
To μωρο μετα κοκκινα μαλλια δηλητηριο ειναι για πολλες αλλαξ' ο κολιες! Ο black απο διπλα πρεπει να περναει καλα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #19 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 07:56:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
okamisa
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 02:19:32 μμ » |
|
Γιώγο αν και common κατα Chase (170-F.g) θα χτυπηθεί 'σκληρά'
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 02:56:52 μμ » |
|
εγω το εχω παιδια χτυπατε ελευθερα! Γιωργο κραταω την παραχωρηση σου για κατι αλλο!! αλλωστε πηρα αρκετα τελευταια ετσι γιαννη?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 04:35:20 μμ » |
|
Γιώγο αν και common κατα Chase (170-F.g) θα χτυπηθεί 'σκληρά' Γιαυτο το εβαλα ΓΙαννη!! Αφου ειναι common τι σε κανει να πιστευεις οτι θα χτυπηθει σκληρα?? Και εγω την εχω Θωμα σε πολυ καλυτερη κατασταση απο την συγκεκριμενη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|
okamisa
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 17, 2010, 08:58:13 μμ » |
|
γιατι ειναι μια χαρα νομισμα! αλλα ειπαμε κοβεται ο βηχας σιγα σιγα και οι τιμες των καπο εχουν υποχωρησει πολυ τελευταια και υποχωρουν με μαθηματικη προοδο! δεν πειραζει ομως ευκαιρια να φτιξουμε συλλογες! ακριβώς (κι όχι 'ακριβός')
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 19, 2010, 03:36:05 μμ » |
|
Ε ρε τρελα που δερνει τον κοσμο!!! Καλα λεω εγω οτι ο Ελληνας θελει να τον τρωει και να ποναει για να καταλαβει αργοτερα τι εκανε Αν δεν του πιασεις τον πωπο δεν το ευχαριστιετε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
CELHEL50
|
|
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 19, 2010, 05:09:06 μμ » |
|
Εγώ πάλι, αδυνατώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι στο Ebay, κάνουν επαναληπτικά χτυπήματα χωρίς να τους ζορίζει κανείς! και ανεβάζουν την τιμή κατά 13 η και παραπάνω $.
Μυστήρια πράγματα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 19, 2010, 05:23:03 μμ » |
|
Μην σε παραξενευει αυτο Χρηστο!! Μπορει να γινετε για πολλους λογους!! Απλα εδω εχουμε μια κλασικη περιπτωση <κολληματος> και πληρωθηκε ενα νομισμα 100-130 δολλαρια πανω απο την αξια του!! Κατα την δικη μου αποψη μπορει να φταιει το μπουκωμα μητρας που εχει απο τον εμπροσθοτυπο και το σπασιμο μητρας που εχει απο τον οπισθοτυπο!! Και τα δυο ομως σημαδια δεν αξιζαν αυτα τα λεφτα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|
|