Ρε παιδιά ο καθένας ότι θέλει μαζεύει.
Ένα φόρουμ είναι εδώ και μπαίνουμε για να ξεχνιόμαστε από τη ζούγκλα εκεί έξω.
Αυτό που με "τσίτωσε" λίγο είναι ότι αντί να μιλάμε με επιχειρήματα για τις απόψεις μας πήγε να γυρίσει στο προσωπικό, πιστεύω ότι τα ειρωνικά σχόλια που δεν περιέχουν χιούμορ δεν έχουν θέση εδώ.
Βέβαια ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει και κρίνεται βέβαια από αυτά που γράφει.
Όσον αφορά την υπεραξία τώρα, σε άλλα κερδίζεις σε άλλα χάνεις αλλά επιμένω να λέω πως εάν κοιτάς το κέρδος ή τη χασούρα καλύτερα να μαζεύεις τίποτε άλλο και όχι νομίσματα.
Το σίγουρο κέρδος και με μηδαμινά έξοδα είναι στα σκουπίδια, 0,23€ το κιλό το σκραπ κύριοι και αφορολόγητο, μάγκες οι Πακιστανοι.
Εάν βγω να πουλήσω ότι έχω μαζέψει χαμένος θα βγω σίγουρα γιατί δεν μπήκα τις καλές εποχές στο χώρο.
Τα συλλεκτικά αν τα κοιτάξεις και ως επένδυση, πρώτον παίρνεις αφρό δεύτερον δύσκολα, και τρίτον τα ξεχνάς για αρκετά χρόνια.
Για να βγάλεις λεφτά από τα συλλεκτικά πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη καβάντζα, δεύτερον να γνωρίζεις πολύ κόσμο και τρίτον να έχεις εμπορικό δαιμόνιο.
Ουδείς δεν πρόκειται να σου δώσει αφρό σε ξεφτίλα τιμή, εκτός αν βρεις τίποτα σε κανένα συρτάρι ή βρεις τίποτα στους κουβάδες στο παζάρι πράγμα λιγουλάκι δύσκολο.
Οι κανόνες παραμένουν ίδιοι εδώ και χρόνια και το μόνο που άλλαξε είναι αυτό που είπε ο Ποδάρας με την έλευση του internet που με τον τρόπο αυτό έφυγε το παιχνίδι από τα χέρια των εμπόρων.
Ο Γιώργης ήθελε τάλιρο 44 VF, καλά κάνει. Εγώ το θέλω καλύτερο καλά κάνω.
Αλλά αν ο Γιώργης το ήθελε XF/UNC στα 1000€ δεν θα το έβρισκε ούτε μέχρι τα βαθειά του γεράματα που του το εύχομαι ολόψυχα.
Το eBay είναι το καλύτερο βαρόμετρο για τις τιμές αν και εκεί παίζονται μερικές φορές παιχνιδάκια.
Δείτε που κλείνουν τα σπάνια πιστοποιημένα σε ακυκλοφόρητές καταστάσεις.