Η επενδυση στο ασημι και χρυσο αυτη τη στιγμη που μιλαμε παυει να ειναι επενδυση παρα πεταμα χρηματων.
Επενδυσε στα συλλεκτικα πιστοποιημενα Ελληνικα νομισματα,και τζαμπα ειναι αυτην την στιγμη και εχουν και μικρα τιραζ.
Eγω ρε Βασιλη
σ΄αυτο ακριβως σε ρωτησα ν΄απαντησεις , αυτο ακριβως εγραψες ρε φιλε και οταν το διαβασα , θελησα να καταλαβω τον τροπο σκεψης σου και τον λογο που απαξιωνεις γενικα την επενδυση σε αυτα τα δυο μεταλα.
Απο κει και περα
εμενα προσωπικα καρφακι δεν μου καιγετε για ολα τα υπολοιπα που αναφερεις για το τι θα αγορασει καποιος αλλος για να επενδυσει σε χρυσο, εαν δηλαδη αυτο θα ειναι
λιρα, franc, scudo, rand, ρουβλι, μαρκο χρυσο, ή Ελληνικο 20αρικο..κλπ κλπ .
Και ο λογος ειναι φιλε μου, οτι
εγω δεν κανω εμποριο Μια κουτση συλλογη εχω και ενα χομπυ για να ξεχνιεμαι απ' αυτα που ζουμε καθημερινα......
Εαν και οποτε θελησα να πουλησω ενα-δυο κομματια της προσωπικης μου συλλογης το εκανα
οχι με σκοπο το κερδος, αλλα για να αποκτησω το κεφαλαιο να αγορασω κατι αλλο που μ΄αρεσε.
Και εαν προσπαθησα ποτε να εξαπατησω καποιον πουλοντας του
φυκια για μεταξωτες κορδελεςή
χρεπια οπως τα λες ,
τον προκαλω να το γραψει εδω δημοσια και να με βγαλει στο τακο .
Απο κει και περα
εαν τελικα καταλαβα καλα και να απαντησω μονος μου πλεον, μαλλον ηταν καπως αστοχο αυτο που εγραψες οτι δηλαδη
<Η επενδυση στο ασημι και χρυσο αυτη τη στιγμη που μιλαμε παυει να ειναι επενδυση παρα πεταμα χρηματων.> .....
δεν ειναι κατι που το εννοεις πραγματικα νομιζω...
Απλα για σενα, η επενδυση σε χρυσο ειναι σε αλλα νομισματα χρυσα και οχι σε λιρες ..
Οποτε φτανουμε σε ενα κοινο παρανομαστη να συμφωνουμε στο μεταλλο ,αλλα απο κει και περα
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε στο τι χρυσο νομισμα θα γουσταρει ο καθενας να εχει .
Πραγματικα χαρηκα που απαντησες τελικα
δημοσια και φορα παρτιδα για να μπορουν ολοι να διαβασουν να φιλτραρουν και να βγαλουν τα συμπερασματα τους , στο τι αλλες επιλογες εχουν οταν σκεφτοντε την
επενδυση-εξασφαλιση του κοπου και του μοχθου τους σε χρυσα νομισματα..
Οσο γιαυτο το σημειο που λες
<<Αυτα ηθελα να σου πω αλλα μιας και ηθελες εδω μεσα παρτα στη φορα και μακαρι να μην μου σβηστει και αυτο το ποστ.>> σου δηλωνω οτι
εαν σβηστει αυτο το ποστ σου θα ειναι
απαραδεκτο για μενα .
Φιλικα Αντωνης