συγνωμη αλλα εγω δεν ψηφιζω τσιπρα η σαμαρα φιλε κολλ
ψηφιζω για το μελλον της Πατριδας
για ελευθερια η θανατο ψηφιζω
ισως σε περιπτωση οχι την δευτερα να μην εχουμε ουτε ιντερνετ στην Ελλαδα αυτο με τις τραπεζες ειναι το 1 τοις εκατο που θα συμβει στο απωτερο μελλον ,δεν κινδυνολογω απλα ξερω τι με περιμενει στο οχι και στο ναι
δυστυχως μας εφεραν στο σημειο που ηθελαν οι πολιτικαντηδες μας
λαος που δεν ξερει το παρελθον και δεν μαθαινει απο αυτο ειναι καταδικασμενος να ζει στο βαθυ σκοταδι αυτο το σκοπο εχουν οι ιστορικες αναφορες,επαναλαμβανω σεβαστη για εμενα και η μια αποψη και η αλλη
προσωπικα μου ελεγε μια φορα ο χαινης προπαππους μου και δεν καταλαβαινα
σκαπετι και γρασο να εχεις παιδι μου,μεγαλωσα και εφαρμοσα το ρητο του,ο νοων νοειτο
καλο μεσημερι ωρα για φαι φασολακια μπαρ#####α απο τον κηπο με λαδι δικο μου με φετα απο τον φιλο μου τον βοσκο και πατατες παλι απο τον κηπο μου και ντοματουλα ολα δικα μου και ενα ποτηρακι κρασακι δικης μου σοδειας
Δεν εισαι καθολου λαθος αλλα Θα σε παρακαλουσα να σκεφτεις πιο απλα.
Οι δανειστες πηραν πισω τα μετρα και μαζι με την ατιπολιτευση εκαναν αναγωγη του ερωτήματος σε ετερο ψευτιδηλημα, αλλα μολις η απαντηση είναι καταφατικη(ΝΑΙ) αμεσως
θα επιστερψουν στο πραγματικο ερωτημα που είναι αν θα ακολουθηθεί η πολιτικη της κυβερνησης ή αν θα εφαρμοστει το πρόγραμμα Σοιμπλε.
Η δε αντιπολιτευση θα θεσει αμεσως μετα θεμα αξιοπιστίας της κυβερνησης.
Καλλα τα λες αλλα εχω να διαλέξω αναμεσα στα δυο τελικα.
Λυπάμαι για την σταση των αριστερων κομματων(δεν θεωρω το συριζα αριστερο) ,των υποτίθεται υπερ του λαου που τον παρακοινουν να ριξει στην καλπη ΑΚΥΡΟ για τον εξης λογο.
Όταν καθεσαι εσυ σε ένα τραπεζι καφενείου και ευγενως με ρωτας αν θελω κερασμα καφε ή μπυρα θα είμαι μαλλον πονηρος αν σου απαντησω ότι θελω μια μακοροναδα.
Τα δικα σου πατριωτικα αισθηματα τα σεβομαι απλα σου λεω ότι θελω να τα θεωρω δεδομενα.
Αλλου είναι το παιχνιδι. Αυτό δηλαδή που σου ανεφερα ως δικο μου διλημα .
Όταν εχεις δυο κακα διαλέγεις το μικροτερο κακο και την ελπιδα .
Δεν παραγγελνεις μακαροναδα