filpolis
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 30, 2015, 08:26:50 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 30, 2015, 08:49:26 μμ » |
|
Αν ο καπιταλισμός δεν ήταν προσανατολισμένος στο κέρδος, ίσως ίσχυαν άλλα κριτήρια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 30, 2015, 08:53:11 μμ » |
|
συγγνωμη αλλα εμενα σαν ελληνα συλλεκτη τι με ενδιαφερει ενα νομισμα με τον εθνικο ηρωα της ουκρανιας η το ντονεσκ? δλδ αν πω σε ενα σουηδο η ρωσο ελα φιλε εχω το κουντουριωτη η το οχι θα πει ουαου το θελω? τα λουναρ κτλ που αναφερεις (προσωπικα δεν ασχολουμαι) εχουν το κοινο τους απο διαφορες χωρες και για αυτο εχουν ξεφυγει και σε τιμες. αν μπορουσα να βρω 20κρ σε τιμη λιρας εννοειται οτι θα επαιρνα τις 20κρ.αλλα στην ελλαδα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.και απο το σαιτ που εβαλες να παρω, περα απο το ρισκο λογω γλωσσας κτλ υπαρχουν και εξτρα εξοδα με μετατροπες,οποτε μια η αλλη μας παει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 30, 2015, 09:09:05 μμ » |
|
Δυστυχως καταντια ΚΑΙ στο Ελληνικο συλλεκτισμο πλην των αλλων. Κατά την γνωμη μου βασικη ευθυνη η κριση ,αλλα ένα μεγαλο μερος ευθύνης φερουν και οι εμποροι, κατι που δεν εχω ορεξη να αναλυσω...... Ετσι εγινε στροφη και από τον Ελληνα συλλεκτη στη< συλλογη> επενδυτικων....... που συνεισφερει και αυτή στην κατρακυλα των συλλεκτικων. Αλλωστε φτωχη χωρα με δυνατες τιμες στα συλλκετικα ΔΕΝ γινεται.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 30, 2015, 09:17:55 μμ » |
|
συγγνωμη αλλα εμενα σαν ελληνα συλλεκτη τι με ενδιαφερει ενα νομισμα με τον εθνικο ηρωα της ουκρανιας η το ντονεσκ? Κάτσε, ρε φίλε, εγώ είχα μια γκόμενα που αποφοίτησε από το Λύκειο "Τάρας Σέφτσενκα". να μην έχω κι ένα νόμισμα με τον χριστιανό;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 30, 2015, 09:21:00 μμ » |
|
ετσι ναι εννοειται και να εχεις και 1 και 2.αλλα αν δεν εχεις σχεση με καποια χωρα εκτος και ειναι καποια θεματικη συλλογη η καποιο πανεμορφο νομισμα για πιο λογο να ασχοληθεις....γνωμη μου/
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 30, 2015, 09:21:26 μμ » |
|
συγγνωμη αλλα εμενα σαν ελληνα συλλεκτη τι με ενδιαφερει ενα νομισμα με τον εθνικο ηρωα της ουκρανιας η το ντονεσκ? Κάτσε, ρε φίλε, εγώ είχα μια γκόμενα που αποφοίτησε από το Λύκειο "Τάρας Σέφτσενκα". να μην έχω κι ένα νόμισμα με τον χριστιανό; Σε αυτές τις περιπτώσεις κανουν συλλογη από βρακια όχι από νομισματα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 30, 2015, 09:25:45 μμ » |
|
Μεταξυ 10 Ελισαβετ και 10 Δανεζικα στην ιδια τιμη για επενδυση προτιμω τις Ελισαβετ.Ω ναι και ας χανω σε βαρος!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
Μιχάλης 80
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 30, 2015, 09:26:09 μμ » |
|
Ρε παίδες , τι το κουράζετε ; Λίρα Αγγλίας χρυσή. Αυτήν ξέρουν , αυτήν εμπιστεύονται. Ούτε τα κοκοράκια σε , αναλογικά , καλύτερες τιμές δεν προτομούνται , και είναι και όμορφα , και τα ελβετικά επίσης. 'Ισως Γάλλοι , Ελβετοί , Βέλγοι να μαζεύουν τα δικά τους 20ρικα Λ.Ν.Ε. Οι έλληνες έχουν παραδοσιακή λιρολαγνεία.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Όπως στρώνει ο καθένας , κοιμάται.
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 30, 2015, 09:29:07 μμ » |
|
Ακριβως ετσι Μιχαλη.Και επειδη στις επενδυσεις δεν χωρανε συναισθηματισμοι και ρομαντισμοι και αφου η αγορα το ζητα τοτε λιρες και παλι λιρες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
|
sac
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 30, 2015, 09:31:50 μμ » |
|
Σε αυτές τις περιπτώσεις κανουν συλλογη από βρακια όχι από νομισματα Εύστοχη η παρατήρησή σου, αλλά... έχω καταλήξει με μια συλλογή από πουκάμισα που είναι ακόμα στις συσκευασίες τους... (και κάτι πουλοβεράκια...) Η πραγματικότητα είναι πιο πεζή από ότι ονειρευόμαστε. :-/
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 30, 2015, 09:32:27 μμ » |
|
Δεν νομιζω να θιχτηκε κανενας.Συζητηση κανουμε και ανταλλασουμε αποψεις.Μην νευριαζεις..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 30, 2015, 09:38:02 μμ » |
|
Βρε filpolis γιατί θίχτηκες ?Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα ποστ και δεν εχω καταλάβει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 30, 2015, 09:38:11 μμ » |
|
εσυ ξεκινησες το ποστ......σε ποιον να απευθυνομουν? δε νομιζω να σε εθιξα σε κατι........ενα απλο παραδειγμα σου εδωσα... το οχι το χρυσο η το ασημενιο πχ η το βολλευ αν παω να το πουλησω σε ενα κατοικο της βαλτικης θα μου το αναγνωρισει οτι εχει υπεραξια? δε σου ειπα οτι προμοταρεις το σαιτ αλλα προσωπικα δε μπορω να το χρησιμοποιησω αυτο ανεφερα. ηθελες να μας πεις οτι υπαρχουν ευκαιριες περα απο μπουλιον και λιρες αλλα προσπαθησα να σου εξηγησω (οπως το βλεπω εγω) οτι στην ελλαδα οπως και σε καθε χωρα υπαρχουν ιδιαιτεροτητες.τεσπα καλη συνεχεια.....μαλλον θα γραφω εριστικα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|