@zobels - να σαι καλα φιλε μου, και εσυ εισαι μερακλης, και πολύ μαλιστα…..το γνωριζω καλα
@SVcollector σε ευχαριστω πολύ….. δεν θα πω ότι καποιοι το πηραν για πλακα, εγω προσωπικα όλα τα σχολια τα εκλαμβανω παντως σαν αποψεις.
@nikos11 σε ευχαριστω, ναι σαν μεμονομενα εχουν περισοτερη αξια εφοσον απευθυνετε απ ευθειας στον συλλεκτη, ενώ η δεσμιδα “κυριος” παει σε χοντρικη πωληση εκτος αν και καποιος συλλεκτης του αρεσουν οι δεσμιδες και αυτό παιζει.
@d.theodoropoulos επειδη μου εξεφρασες το ενδιαφερον σου για αγορα, ναι καποια στιγμη θα προχωρησω στην πωληση “καποιες” δεσμιδες, και θα σε καλεσω να πιουμε καφεδακι στο χωρο μου και να τα δεις όλα με την ησυχια σου…..νομιζω ετσι είναι το καλυτερο.
@dimmarko, θα ξεκινησω λεγοντας οτι εκτιμαω που εξεφρασες την δικη σου εκτιμηση, νομιζω ότι δεν εχει ιδιαιτερη σημασια το εάν ειμαι εμπειρος η όχι, εκτιμησης παντα πρεπει να γινονται και από τον οποιοδηποτε ειτε αυτό αφορα χαρτονομισμα ειτε νομισμα!! Με τις εκτιμησης γενικοτερα μας βοηθαει να βλεπουμε αναλογα με τις “εποχες” το πώς κυμαινονται η μετατρεπονται η τιμες. Οκ φιλε μου!!
@iapwmas, σε ευχαριστω! Ναι οντως είναι εντυπωσιακα. Βλεπω ότι εισαι λατρεις Κρητικης Πολιτειας?!
@Αγαπητε μου sac …. Επειδη μου αρεσει πολύ ο τροπος που εφραζεσε στα γραπτα σου, μου επιτρεπεις να πω ότι ο Ζουραρις δεν σε πιανει εσενα με τιποτα !!!