haros
|
|
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 07, 2015, 02:12:14 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κατά τον Δαίμονα εαυτού
|
|
|
Sp1
|
|
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 07, 2015, 02:20:15 μμ » |
|
Βάλτα να βάλω κι εγώ το χρυσό 20δραχμο του Παύλου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 07, 2015, 02:23:07 μμ » |
|
Αν και αυτα που ανεβαζω... ειναι μικρο δειγματακια... Για αρχη ας παρω μερικες εκτιμησης....και βλεπουμε!! Ok πάρε τις εκτιμησεις σου,αποφάσισε , και εαν ορισεις μια τιμή πέστο μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Το καλό και το φθηνό ..... το πήρε ο προηγούμενος !
|
|
|
partsa
|
|
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 07, 2015, 02:33:58 μμ » |
|
heretic77 συμφωνώ σε αρκετά απο αυτά που λες, αλλα γιατί λες οτι δεν θα ξεκινουσες αυτο το χόμπι αν ήξερες τι φούσκα είναι τα συλλεκτικά. Ισα ισα για εμενα καλο ειναι να σκανε δεσμιδες ή μασούρια για να πέφτουν οι τιμές. Θεωρητικα τουλαχιστον. Αυτο πρέπει να ξενερώνει τους εμπόρους, οχι εμας που μαζεύουμε απο χομπι. Γιατι πρεπει να δινουμε ενα σορο λεφτα για να ικανοποιήσουμε το πάθος μας; Καποιοι αλλοι εχουν παθος με τα βοτσαλα πχ και δεν πληρωνουν φραγκο. φιλικα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gio196
|
|
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 07, 2015, 02:40:05 μμ » |
|
Οι εκτιμησεις ειναι για να γεμιζουν σελιδες σε τετοια αντικειμενα οταν ερθει η ωρα να πληρωθουν ειναι η στιγμη που θα δεις ποσο. Εκτιμουνται πραγματικα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 07, 2015, 02:55:02 μμ » |
|
Οι δεσμίδες και τα μασούρια είναι φτιαγμενα για να σπάνε και να βολευονται οι συλλέκτες . καμμία δεσμίδα η μασούρι δεν είναι δεν στοιχίζει όσο κανει η μονάδα ×50 . εγώ μάξιμουμ θα πλήρωμα μια δεσμίδα στο 50-60 % της σημερινής αξίας του χαρτονομίσματος ως μονάδα .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heretic77
|
|
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 07, 2015, 02:56:35 μμ » |
|
Με ξενερωνουν γιατι θελω να συλλεγω αντικειμενα με καποια σπανιοτητα και οχι χαρτια. Αν ηταν ετσι και θελαμε πληροτητα, ολοι θα συλλεγαμε Β δημοκρατια και θα ειμασταν ευτυχισμενοι. Ο συλλεκτης ταυτιζεται με το σπανιο, με την αισθηση οτι εχει κατι που το εχουν λιγοι. Εν πασει περιπτωσει οταν βλεπω αυτη την κατασταση ξενερωνω απιστευτα. Χωρια που βλεπω να απαξιωνεται και η συλλογη μου (και η συλλογη του καθενα απο εδω που δεν ειναι μεσα στα 'πραγματα' και δεν εχει καποιο συμφερον απο ολα αυτα και δεν ειρωνευεται).
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 07, 2015, 02:58:16 μμ » |
|
Γεια σου φιλε με τις δεσμιδες σου! ρε τι τους εκανες εχουν αρχισει και παραμιλανε μερικοι! και που να δουν και τα αλλα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 07, 2015, 02:59:40 μμ » |
|
Με ξενερωνουν γιατι θελω να συλλεγω αντικειμενα με καποια σπανιοτητα και οχι χαρτια. Αν ηταν ετσι και θελαμε πληροτητα, ολοι θα συλλεγαμε Β δημοκρατια και θα ειμασταν ευτυχισμενοι. Ο συλλεκτης ταυτιζεται με το σπανιο, με την αισθηση οτι εχει κατι που το εχουν λιγοι. Εν πασει περιπτωσει οταν βλεπω αυτη την κατασταση ξενερωνω απιστευτα. Χωρια που βλεπω να απαξιωνεται και η συλλογη μου (και η συλλογη του καθενα απο εδω που δεν ειναι μεσα στα 'πραγματα' και δεν εχει καποιο συμφερον απο ολα αυτα και δεν ειρωνευεται).
Αυτός που αγοράζει κάτι 50 ευρώ καιξενερωνει επειδή μεθαύριο παει 5 δεν είναι συλλέκτης ερετικε. Στο δηλώνω εγώ μιας και το κατάλαβα απο προσωπική εμπειρία οτι δεν ανεχομαι να χάνω λεφτά ...γι αυτό τα πουλησα.... Όλα με κερδος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
heretic77
|
|
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 07, 2015, 03:02:14 μμ » |
|
Και πως τα πουλησες με κερδος?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Impact
|
|
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 07, 2015, 03:03:44 μμ » |
|
Γεια σου φιλε με τις δεσμιδες σου! ρε τι τους εκανες εχουν αρχισει και παραμιλανε μερικοι! και που να δουν και τα αλλα! Θωμα, απλα καποιες εκτιμησης ηθελα..........δεν τα δειχνω ολα. Αφου μεγαλωσαμε τωρα.....παλια ειχαμε παλετες...τωρα ειμαστε πλεον σε containers
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giorgos_p
|
|
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 07, 2015, 03:03:57 μμ » |
|
heretic77 μεγάλη κι ενδιαφέρουσα κουβέντα αυτή που ανοίγεις κι έχει να κάνει με τον επενδυτικό χαρακτήρα των συλλογών και τις εκάστοτε τάσεις της αγοράς. Μια ένσταση ίσως, ότι η συλλεκτική αξία δε συμβαδίζει πάντα με τη χρηματική, ούτε η τελευταία είναι αποκλειστικά ζήτημα σπανιότητας, αλλά προσφοράς και ζήτησης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 07, 2015, 03:06:03 μμ » |
|
εισαι αρκετα χρονια στο χωρο απο οτι θυμαμαι και θα επρεπε να γνωριζεις οτι τα κατοχικα δεν αποσυρθηκαν ποτε απο την κυκλοφορια και εχουν μεινει σε μεγαλες ποσοτητες στην κατοχη διαφορων ιδιωτων! αλλα κυκλοφορημενα και αλλα ακυκλοφορητα! ο φιλος impact εχει μερακι και ψαχνει και βρισκει ακυκλοφορητες δεσμιδες, εσυ γιατι χαλιεσαι και αισθανεσαι οτι απαξιωνεται η συλλογη σου? ειναι λαθος σου να ψαχνεις σπανιοτητες στα κατοχικα! το χοντρο παιχνιδι στα χαρτια ειναι στην εθνικη τραπεζα! εχει κανεις καμια δεσμιδα η να βγαλω τη δικια μου? ο συλλεκτης πρεπει καποια στιγμη να χαρασει την πορεια του και να επιλεξει τι θα πληρωσει ακριβα και τι θα αφησει φοβουμενος μην βγει μασουρι! αλλα εδω που τα λεμε δεν εγινε και τιποτα τωρα αν δωσεις 4-5 ευρω το κοματι για να φτιαξεις μια σειρα κατοχικα σιγα το πραμα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 07, 2015, 03:07:12 μμ » |
|
Οι δεσμίδες και τα μασούρια είναι φτιαγμενα για να σπάνε και να βολευονται οι συλλέκτες . καμμία δεσμίδα η μασούρι δεν είναι δεν στοιχίζει όσο κανει η μονάδα ×50 . εγώ μάξιμουμ θα πλήρωμα μια δεσμίδα στο 50-60 % της σημερινής αξίας του χαρτονομίσματος ως μονάδα .
Ξεκινα τοτε βρε φιλε να σπας τα μασουρια να βολευτει ολη η κοινωνια
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
d.theodoropoulos
|
|
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 07, 2015, 03:07:15 μμ » |
|
Και πως τα πουλησες με κερδος?
Περιμενα μέχρι να βρεθεί ο καυλ@@@νος φορτογκας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|