herakliotis
|
|
« Απάντηση #165 στις: Αύγουστος 14, 2014, 09:56:22 μμ » |
|
Δεν το εχω διαβασει καθολου το θεμα (ειναι πολλες 11 σελιδες για εμενα αυτη την δεδομενη στιγμη)
Επειδη ερωτηθηκα ποιος κλειδωσε το θεμα απο δυο μελη. Δεν ξερω ποιος . Αλλα σας το ανοιγω . Εαν κρινουν τα παιδια οτι κατι κακο συμβαινει θα το ξανακλειδωσουν και θα με ενημερωσουν για τον λογο.
Υ.Γ Καλες διακοπες σε ολους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
stin31
|
|
« Απάντηση #166 στις: Αύγουστος 14, 2014, 10:23:38 μμ » |
|
Ποιος άραγε να κλείσει ενα τέτοιο θέμα και με τι δικαιολογία αφού ούτε καν μαλώσαμε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #167 στις: Αύγουστος 14, 2014, 10:28:58 μμ » |
|
Ποιος άραγε να κλείσει ενα τέτοιο θέμα και με τι δικαιολογία αφού ούτε καν μαλώσαμε
Γιαυτο μαλλον κλειδωθηκε ....αφου δε μαλωνατε βαρεθηκαμε Μαλλον κατα λαθος κλειδωθηκε απο καποιο απ΄τα παιδια ...δεν υπαρχει θεμα .....συνεχιστε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #168 στις: Αύγουστος 14, 2014, 10:44:52 μμ » |
|
Γιαυτο μαλλον κλειδωθηκε ....αφου δε μαλωνατε βαρεθηκαμε Μαλλον κατα λαθος κλειδωθηκε απο καποιο απ΄τα παιδια ...δεν υπαρχει θεμα .....συνεχιστε βαράτε αλύπητα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #169 στις: Αύγουστος 14, 2014, 10:54:38 μμ » |
|
Μάλλον άπαντες αναμένουν τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ για να επανατοποθετηθούν .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #170 στις: Αύγουστος 14, 2014, 10:58:20 μμ » |
|
Μάλλον άπαντες αναμένουν τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ για να επανατοποθετηθούν . Ποιες αλλαγες .....λιγο βαζελινη το πολυ πολυ να μας βαλουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikos11
|
|
« Απάντηση #171 στις: Αύγουστος 14, 2014, 11:00:07 μμ » |
|
Πέστο και έτσι. Αλλά να, κάτι τέτοια βίντεο ανεβάζεις και μετά κλειδώνονται τα θέματα .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #172 στις: Αύγουστος 14, 2014, 11:12:26 μμ » |
|
Πέστο και έτσι. Αλλά να, κάτι τέτοια βίντεο ανεβάζεις και μετά κλειδώνονται τα θέματα . Σεμνά Αντώνη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #173 στις: Αύγουστος 14, 2014, 11:12:55 μμ » |
|
Πέστο και έτσι. Αλλά να, κάτι τέτοια βίντεο ανεβάζεις και μετά κλειδώνονται τα θέματα . Μην ανησυχείτε ....έχω κρύψει τα ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #174 στις: Αύγουστος 14, 2014, 11:13:33 μμ » |
|
Τωρα ομως πρεπει να κλειδωθει το '' Ποιός κλειδώνει, τι κλειδώνει και γιατί; Μπλεξαμε τα μπουτια μας η μαλλον τα λουκετα μας
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #175 στις: Αύγουστος 14, 2014, 11:16:10 μμ » |
|
Τωρα ομως πρεπει να κλειδωθει το '' Ποιός κλειδώνει, τι κλειδώνει και γιατί; Μπλεξαμε τα μπουτια μας η μαλλον τα λουκετα μας Πολλά λουκέτα Γιάννη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #176 στις: Αύγουστος 14, 2014, 11:18:42 μμ » |
|
Τωρα ομως πρεπει να κλειδωθει το '' Ποιός κλειδώνει, τι κλειδώνει και γιατί; Μπλεξαμε τα μπουτια μας η μαλλον τα λουκετα μας Πολλά λουκέτα Γιάννη. Σιγα τα πολλα .... εγω εχω περισσοτερα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #177 στις: Αύγουστος 14, 2014, 11:23:28 μμ » |
|
Τωρα ομως πρεπει να κλειδωθει το '' Ποιός κλειδώνει, τι κλειδώνει και γιατί; Μπλεξαμε τα μπουτια μας η μαλλον τα λουκετα μας Πολλά λουκέτα Γιάννη. Σιγα τα πολλα .... εγω εχω περισσοτερα ότι πρέπει για να κλειδώσουμε αυτούς που τους ψηφίζουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mpifteki
|
|
« Απάντηση #178 στις: Αύγουστος 14, 2014, 11:44:26 μμ » |
|
Πας με εναν κοφτη και μαζευεις ολο το μπρουτζο για σκραπ και ασε τους αλλους να κλειδωνουν αγαπες και θυσιες ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rigas1
|
|
« Απάντηση #179 στις: Αύγουστος 15, 2014, 02:16:59 μμ » |