ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #135 στις: Μάιος 02, 2014, 09:29:15 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #136 στις: Μάιος 02, 2014, 09:30:41 πμ » |
|
Το είχες δει και το σνόμπαρες. Μάλλον θα είχα αλλού το μυαλό μου Δημήτρη Αφού είσαι εμεσάκιας. Αυτό δεν γιατρεύεται ΄Ημουν.........τώρα το συγκεκριμμένο Τάληρο μετά τον καλό σου φίλο από Αμέρικα το θέλω raw xf και μόνιμα ασλαμπάριστο Τα ms πλέον επιδιώκονται κυρίως στα World Crown Size Coins Καλημέρα,και εγώ φίλος σου είμαι Έχει ένα ο κοινός μας φίλος σε κουτί το οποίο, αν θυμάμαι καλά, είναι σε λογική τιμή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #137 στις: Μάιος 02, 2014, 09:46:14 πμ » |
|
Καλημέρα Παναγιώτη
Ναι αυτο. Ρώτησε ο φίλος πως το βλέπουμε γιαυτο. Βλέπω κάποια σημάδια μπορει και να κάνω λάθος ιςως είναι στη φωτό.
Ναι κουκλος ο Fuad. Eιδικά αυτο το πορτραίτο μου αρέσει πολυ και εμένα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #138 στις: Μάιος 02, 2014, 09:53:18 πμ » |
|
Καλημέρα Παναγιώτη
Ναι αυτο. Ρώτησε ο φίλος πως το βλέπουμε γιαυτο. Βλέπω κάποια σημάδια μπορει και να κάνω λάθος ιςως είναι στη φωτό.
Σε αυτο το σημειο αναφερεσαι Γιωργο ??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #139 στις: Μάιος 02, 2014, 10:14:04 πμ » |
|
Ακριβώς Αντώνη, την καλημερα μου στη όμορφη Θεσσαλονίκη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #140 στις: Μάιος 02, 2014, 10:21:24 πμ » |
|
Eπισης Γιωργο μου , και επιτελους ηλιολουστη ....Λονδινο ειχαμε γινει 10 μερες τωρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #141 στις: Μάιος 02, 2014, 10:24:03 πμ » |
|
Eπισης Γιωργο μου , και επιτελους ηλιολουστη ....Λονδινο ειχαμε γινει 10 μερες τωρα Επίσης καλημέρα κι από μένα Γιώργο. (Για Θεσσαλονίκη μίλησε, Αντώνη, μόλις γύρισα σπίτι.) Πολύ ζέστη σήμερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #142 στις: Μάιος 02, 2014, 11:07:57 πμ » |
|
Καλημέρα σε όλους Εδώ κρύο και συννεφιά. Την αλλη είναι εβδομάδα όμως προβλέπεται τοπικός καύσωνας
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 02, 2014, 11:50:04 πμ από gkounto »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #143 στις: Μάιος 02, 2014, 11:19:26 πμ » |
|
Καλημέρα σε όλους Εδώ κρύο και συννεφιά. Την αλλη είναι εβδομάδα όμως προβλέπεται τοπικός καύσωνας Καλημέρα κι από μένα. Είναι που θα φύγω πίσω εγώ και θα φτιάξει ο καιρός. Όλα τα Τάλιρα εξαίσια, χαζεύω συνέχεια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #144 στις: Μάιος 02, 2014, 11:33:11 πμ » |
|
Το είχες δει και το σνόμπαρες. Μάλλον θα είχα αλλού το μυαλό μου Δημήτρη Αφού είσαι εμεσάκιας. Αυτό δεν γιατρεύεται ΄Ημουν.........τώρα το συγκεκριμμένο Τάληρο μετά τον καλό σου φίλο από Αμέρικα το θέλω raw xf και μόνιμα ασλαμπάριστο Τα ms πλέον επιδιώκονται κυρίως στα World Crown Size Coins Καλημέρα,και εγώ φίλος σου είμαι Εδώ δεν κράτησες Κρητικό τάληρο AU50, θα κρατήσεις "raw xf και μόνιμα ασλαμπάριστο" τάληρο 51? Μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία Παναγιώτη και όσο γρηγορότερα το αντιληφθείς τόσο πιο αποτελεσματικός συλλέκτης θα γίνεις. Και εννοώ, καλύτερα να μην το βάλεις στην συλλογή σου παρά να ρίξεις προσωρινά τα standard σου. Φιλικά Δημήτρης
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #145 στις: Μάιος 02, 2014, 12:34:17 μμ » |
|
Καλημέρα σε όλους Εδώ κρύο και συννεφιά. Την αλλη είναι εβδομάδα όμως προβλέπεται τοπικός καύσωνας ETSI!!!!! Μονο κοντομανικα εχω παρει!!!! London calling to the faraway town !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #146 στις: Μάιος 02, 2014, 12:37:09 μμ » |
|
ETSI!!!!! Μονο κοντομανικα εχω παρει!!!! London calling to the faraway town !!!!!!!!!!!!!!!
Βασίλη καλά να περάσεις φίλε μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dpodaras
|
|
« Απάντηση #147 στις: Μάιος 02, 2014, 12:49:28 μμ » |
|
Καλημέρα σε όλους Εδώ κρύο και συννεφιά. Την αλλη είναι εβδομάδα όμως προβλέπεται τοπικός καύσωνας ETSI!!!!! Μονο κοντομανικα εχω παρει!!!! London calling to the faraway town !!!!!!!!!!!!!!! Σε ζηλεύω Βασίλη! Εγώ δυστυχώς θα την βγάλω στον υπολογιστή μου μήπως και πάρω εκείνο το ταπεινό proof 30 λεπτο του 1834.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #148 στις: Μάιος 02, 2014, 01:09:34 μμ » |