τσοτσος
|
|
« στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 06:46:36 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αναγκαιοτατον μαθημα το απομαθειν τα κακα.
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 06:52:49 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 06:54:27 μμ » |
|
Άσχετο με το θέμα, όμως νομίζω ότι είναι παράνομο να φέρεις σήμα κάποιου ένοπλου σώματος χωρίς να ανήκεις σε αυτό και χωρίς να φόρας ολόκληρη τη στολή. Είναι σαν να είσαι ντυμένος αστυνομικός και να κυκλοφορείς στον δρόμο... Οι αστυνομικοί-στρατιωτικοί του φόρουμ ας μας πουν που τα ξέρουν καλύτερα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 06:56:10 μμ » |
|
Άσχετο με το θέμα, όμως νομίζω ότι είναι παράνομο να φέρεις σήμα κάποιου ένοπλου σώματος χωρίς να ανήκεις σε αυτό και χωρίς να φόρας ολόκληρη τη στολή. Είναι σαν να είσαι ντυμένος αστυνομικός και να κυκλοφορείς στον δρόμο... Οι αστυνομικοί-στρατιωτικοί του φόρουμ ας μας πουν που τα ξέρουν καλύτερα διονυση για να υπαρχει αντιποίηση στολής πρέπει να φοράς εθνόσημο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 06:56:29 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
τσοτσος
|
|
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 06:57:01 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αναγκαιοτατον μαθημα το απομαθειν τα κακα.
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 06:57:55 μμ » |
|
Άσχετο με το θέμα, όμως νομίζω ότι είναι παράνομο να φέρεις σήμα κάποιου ένοπλου σώματος χωρίς να ανήκεις σε αυτό και χωρίς να φόρας ολόκληρη τη στολή. Είναι σαν να είσαι ντυμένος αστυνομικός και να κυκλοφορείς στον δρόμο... Οι αστυνομικοί-στρατιωτικοί του φόρουμ ας μας πουν που τα ξέρουν καλύτερα Δηλαδή αν φοράω μία μπλούζα χακί με το σήμα της 30ης ταξιαρχίας (που υπηρέτησα στο Διδυμότειχο) να πάω μέσα για χρυσαυγίτης έτσι???
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 06:58:35 μμ » |
|
Άσχετο με το θέμα, όμως νομίζω ότι είναι παράνομο να φέρεις σήμα κάποιου ένοπλου σώματος χωρίς να ανήκεις σε αυτό και χωρίς να φόρας ολόκληρη τη στολή. Είναι σαν να είσαι ντυμένος αστυνομικός και να κυκλοφορείς στον δρόμο... Οι αστυνομικοί-στρατιωτικοί του φόρουμ ας μας πουν που τα ξέρουν καλύτερα διονυση για να υπαρχει αντιποίηση στολής πρέπει να φοράς εθνόσημο Το εθνόσημο υπάρχει μόνο στον μπερέ στην στρατιωτική στολή (όχι την επίσημη). Οπότε λογικά απαγορεύεται να φοράς στρατιωτικά ρούχα χωρίς να ανήκεις εκεί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 06:58:58 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 06:59:53 μμ » |
|
Άσχετο με το θέμα, όμως νομίζω ότι είναι παράνομο να φέρεις σήμα κάποιου ένοπλου σώματος χωρίς να ανήκεις σε αυτό και χωρίς να φόρας ολόκληρη τη στολή. Είναι σαν να είσαι ντυμένος αστυνομικός και να κυκλοφορείς στον δρόμο... Οι αστυνομικοί-στρατιωτικοί του φόρουμ ας μας πουν που τα ξέρουν καλύτερα Δηλαδή αν φοράω μία μπλούζα χακί με το σήμα της 30ης ταξιαρχίας (που υπηρέτησα στο Διδυμότειχο) να πάω μέσα για χρυσαυγίτης έτσι??? Δεν θα πας μέσα για χρυσαυγίτης... Για αντιποίηση στολής θα πας...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:00:48 μμ » |
|
Άσχετο με το θέμα, όμως νομίζω ότι είναι παράνομο να φέρεις σήμα κάποιου ένοπλου σώματος χωρίς να ανήκεις σε αυτό και χωρίς να φόρας ολόκληρη τη στολή. Είναι σαν να είσαι ντυμένος αστυνομικός και να κυκλοφορείς στον δρόμο... Οι αστυνομικοί-στρατιωτικοί του φόρουμ ας μας πουν που τα ξέρουν καλύτερα Δηλαδή αν φοράω μία μπλούζα χακί με το σήμα της 30ης ταξιαρχίας (που υπηρέτησα στο Διδυμότειχο) να πάω μέσα για χρυσαυγίτης έτσι??? Δεν θα πας μέσα για χρυσαυγίτης... Για αντιποίηση στολής θα πας... Γιατί, είναι επίσημη στολή η μπλούζα μου??? Πού να βάλω και το τζακετ με τα λοχιόσημα χαχαχαχα (αυτό ΟΝΤΩΣ είναι, το ξέρω...)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:01:45 μμ » |
|
Σημαία μπορείς να βάλεις, όμως μόνο την ημέρα της Εθνικής εορτής. Τις υπόλοιπες απαγορεύεται!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:02:09 μμ » |
|
το εθνοσημο υπαρχει παντου..μπερε τζοκει δικοχο.....το να βγω με μια μπλουζα της Π.Α και με το τζοκει...ναι να πω οτι ειμαι ###### και κατι παριστανω....το να φοραω ομως ενα μπλουζακι...ηταν πολυ ###### ο τυπος...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 24, 2013, 07:03:08 μμ » |
|
Παιδιά εγώ μαζί σας είμαι...απλά λέω αυτά (νομίζω τουλάχιστον) που ξέρω...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|