Καλησπέρα
Σαν παλιός συλλέκτης που όμως τα έχω παρατήσει εδώ και καιρό αλλά επανέρχομαι, γιατί μ αρέσει, θέλω να ρωτήσω τη γνώμη ειδικά αυτών που δεν τα παράτησαν καμμιά στιγμή (και ξέρουν καλύτερα τις εξελίξεις και την απαξίωση), το εξής:
Βρήκα μια κατά τη γνώμη μου ευκαιρία σε κλειστές τα πάντα (θεματικά όχι κωδικούς) από 01/01/1999 έως 31/05/2009 δηλαδή μία δεκαετία ολόκληρη και τα πήρα. Από μέσα λείπουν οι συλλεκτικές του ΟΤΕ , τις οποίες τις είχα, αλλά οι υπόλοιπες είναι σε κάτι παραπάνω από εξαιρετική κατάσταση και υπερ προστατευμένες. Έχει μέσα και διπλές.
Παρέλαβα ένα κιβώτιο γύρω στα 15 κιλά και τις υπολογίζω πάνω από 1700 τεμ.
Έκανα καλά ρε παιδιά τι πιστεύετε εσείς??
Αν θέλετε πείτε μου και μια τιμή που θα μπορούσε να δώσει κάποιος για όλες αυτές !!!
Εντάξει εγώ δεν μπορώ δημοσίως να το γράψω τι έδωσα αλλά αν θέλει κάποιος τα λέμε ιδιαιτέρως.
Σας ευχαριστώ
Καλημέρα.
Τί εννοείς όταν γράφεις:
είναι σε κάτι παραπάνω από εξαιρετική κατάσταση και υπερ προστατευμένες; Για κλειστές δεν αναφέρεσαι;
Επίσης, αν κατάλαβα καλά, δεν γνωρίζεις ακριβώς πόσες τηλεκάρτες αγόρασες αλλα μόνο ημερομηνίες. Σωστά;
Μέσα στις χρονολογίες που αναφέρεις είναι και το 2001, με εκδόσεις του Μύθου, της Karlsberg, της Εμπορικής Τράπεζας κτλ. Αν τις πήρες όλες αυτές κλειστές τότε απόκτησες πολύ δυνατά κομμάτια.
Φυσικά το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο, οπότε την ερώτηση για το αν έκανες καλά θα το κρίνεις εσύ βάση των χρημάτων που έδωσες.
Αλλα απο πείρα, όταν γεμίζω τα κενά στην συλλογή μου ή όταν γεμίζω την συλλογή μου με κλειστές τηλεκάρτες, το συναίσθημα που νοιώθω είναι ο δικός μου κριτής για την επιτυχία ή όχι της εκάστοτε αγοράς.
Περιμένουμε φωτογραφίες.