καταρχας δες εδω να μου πεις αν ειναι αυτη η καρτα!
http://www.phonecards.gr/gr/exhibition_detail.asp?action=exhibition_all&crd_code=1820αν ειναι αυτη εγω εχω δει σε σαιτ ελληνικο και εχει πουληθει αν δεν κανω λαθος 30 ευρω!αλλα επειδη οπως σου ειπα δεν ειναι τηλεκαρτα αλλα καρτα εκθεσεων κατι σαν αναμνηστικη δηλαδη θα πρεπει να βρεις και αυτον που τις μαζευει τις συγκεκριμενες!εχουν βγει παρα πολλες,αλλα η συγκεκριμενη ειναι απο τις πρωτες που βγηκαν και αυτο τις δινει καποια αξια!!!
παμε τωρα στις αλλες που μου εγραψες
1)η σειρα η μουσες το ζευγαρι κυμαινετε γυρω στα 12-15 ευρω και ολοι οι σειρα ειναι 5 ζευγαρια αρα στο συνολο περιπου 60-75 ευρω.
2) Ελληνικά υπερωκεάνια Ελληνις,Νεα Ελλας το τριτο ζευγαρι με καραβια και η τιμη του ζευγαριου κυμαινετε στα 15-16 ευρω
3)εδω δεν εχουμε κατι σπανιο οποτε η τιμη του κυμαινετε γυρω στα 4 ευρω
4)εδω εχεις μια απο τις 5 που ειναι η σειρα,δεν ξερω ποια απο τις 5 αλλα δεν εχει μεγαλη σημασια μιας στην τιμη τους πανε το ιδιο οποια και να εχεις!υπολογιζω 3-4 ευρω
5) ERGOCAR σαν μεμωνομενες καρτες δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο η τιμη τους ειναι κοντα στην αναγραφομενη,ισως ομως να πιασεις το κατι παραπανω αν τις δωσεις ολες μαζι σαν σειρα!καμια φορα αυτα πληρωνονται λιγο παραπανω!!οχι τιποτα το τρομερο παντως!
6)και δω μια απο τα ιδια!στην αναγραφομενη αντε κανα ευρω παραπανω!!!
δυστηχως αυτες η ημερομηνιες 97-98-99 εκτος βεβαια απο τις συλλεκτικες,οι απλες καρτες δεν ειναι κατι το ιδιετερο!!εβγαλε ο οτε τοτε τοσες πολλες που χαντακωθηκαν απο μονες τους!!!!
οι καλες ημερομηνιες που παιζουν με τους κωδ,τσιπακια και γραφες ειναι 93-94 και λιγο 95!
εκει αν ειχες κλειστες θα συζηταγαμε για αλλα ποσα τωρα!!
αυτα απο μενα!!!περιμενε ομως οπως σου ειπα και την αλλη φορα και τους αλλους να τα δουν και αυτοι και να πουν την γνωμη τους!!!!ισως καπου να κανω λαθος!!!!