Minos
|
|
« Απάντηση #195 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 12:27:21 πμ » |
|
Αρα μιλάμε για σφάλμα, σωστά; Λογικά, ίσως είναι μοναδικό κομμάτι στην συγκεκριμένη έκδοση, αλλα θα υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις. Συμφωνείς;
Είναι λοιπόν σφάλμα, λαυράκι που ψάρεψα. Πόσα υπάρχουν όμοια; κανείς δεν ξέρει, γιατί τα σφάλματα δεν είναι προγραμματισμένα αλλά τυχαία γεγονότα. Απόψε θα στείλω και άλλο σφάλμα. Παρακολούθα και περιμένω!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #196 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 12:41:10 πμ » |
|
Το είδα αυτο που ανέβασες. Τα σφάλματα είναι απο μόνα τους ειδικές περιπτώσεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kapodistrias
|
|
« Απάντηση #197 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 05:52:42 μμ » |
|
Αν μπορείτε Μία εκτίμηση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
thomas
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #198 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 05:59:08 μμ » |
|
καλησπερα!!αν και εχεις βγαλει μονο τις μπροστινες μεριες φωτογραφια να σου πω δυστηχως οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο οι καρτες σου!η πρωτη μιλαμε για 0,10-0,20 λεπτα και οι αλλες 2 ενα ευρω περιπου η μια!!! φιλικα δωρα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #199 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 07:26:00 μμ » |
|
καλησπερα!!αν και εχεις βγαλει μονο τις μπροστινες μεριες φωτογραφια να σου πω δυστηχως οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο οι καρτες σου!η πρωτη μιλαμε για 0,10-0,20 λεπτα και οι αλλες 2 ενα ευρω περιπου η μια!!! φιλικα δωρα!!!
Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα συμπληρώσω εγώ... Ακόμα και αυτές των 35.000 αντιτύπων θεωρούνται, και είναι, εύκολα κομμάτια. Δεν πιστεύω οτι λείπουν απο καμία συλλογή, συλλέκτη τηλεκαρτών.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #200 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 07:59:01 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #201 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 08:14:08 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #202 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 08:16:16 μμ » |
|
α ενταξει τοτε!!!αν ειναι ετσι συμφωνο μαζι σου!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #203 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 08:19:12 μμ » |
|
α ενταξει τοτε!!!αν ειναι ετσι συμφωνο μαζι σου!! Τελικά ο γραπτός λόγος, δεν παρεξηγείται πάντοτε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #204 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 08:36:09 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #205 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 09:31:48 μμ » |
|
Διαφωνώ με αυτό που γράφεις Δώρα, περί απλής συλλογής. Ο κάθε ένας μαζεύει αυτό που γουστάρει και αυτό που του αρέσει. Εγω απο ξένες, π.χ., μπορεί να μαζεύω μόνο αυτοκίνητα. Εχω λοιπόν μια τρομερή συλλογή απο ξένες τηλεκάρτες με θέμα αυτοκίνητα. Μειώνεται η συγκεκριμένη συλλογή επειδή αποτελείται μόνο απο τηλεκάρτες με θέμα αυτοκίνητα; Αλλος μπορεί να μαζεύει μόνο τοπία ή μόνο διαφημιστικές τηλεκάρτες. Μειώνεται αυτουνού η συλλογή;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #206 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 09:38:06 μμ » |
|
συμφωνο βρε μανωλη οτι ο καθενας μαζευει αυτο που το αρεσει!!για μενα η συλλογη μου με ικανοποιει!! απλα αυτο που ειπα σε σχεση με αλλα παιδια που μαζευουν κωδικους και τσιπακια και εχουν πληρεστερη συλλογη,ε η δικια μου ειναι πιο απλη!! εγω απο την αρχη μαζευα καρτες σαν θεματα και οχι με διαφορους κωδ και τσιπακια!! μακαρι να μπορεσω καποια στιγμη να τις μαζεψω ολες που εχουν βγει και ας μην εχω τα σπασιματα και διαφορετικους κωδ.δεν με νοιαζει!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #207 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 09:49:16 μμ » |
|
Πόσοι νομίζεις οτι έχουν τελείως ολοκληρωμένη συλλογή; Ούτε ο ΟΤΕ δεν έχει κάτι τέτοιο. Προσωπικά πιστεύω κανένας! Ο Φώτης ανέβασε κάτι σπασίματα. Υπάρχουν σπασίματα με 11 τιράζ...! Πόσα απο αυτά τα 11 πιστεύεις οτι υπάρχουν; 1; 2; Πόσα; Είναι υπερβολικά δύσκολο, θεωρώ, να έχει κάποιος μια τελείως ολοκληρωμένη συλλογή απο το οτιδήποτε. Απλά πιστεύω πως δεν γίνεται. Προσωπική μου άποψη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #208 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 09:53:54 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Minos
|
|
« Απάντηση #209 στις: Νοέμβριος 15, 2013, 10:03:31 μμ » |
|
Πόσοι νομίζεις οτι έχουν τελείως ολοκληρωμένη συλλογή; Ούτε ο ΟΤΕ δεν έχει κάτι τέτοιο. Προσωπικά πιστεύω κανένας! Ο Φώτης ανέβασε κάτι σπασίματα. Υπάρχουν σπασίματα με 11 τιράζ...! Πόσα απο αυτά τα 11 πιστεύεις οτι υπάρχουν; 1; 2; Πόσα; Είναι υπερβολικά δύσκολο, θεωρώ, να έχει κάποιος μια τελείως ολοκληρωμένη συλλογή απο το οτιδήποτε. Απλά πιστεύω πως δεν γίνεται. Προσωπική μου άποψη. 1) Εξαρτάται τι εννόείς λέγοντας "ολοκληρωμένη" συλλογη. Γιατί μια συλλογή θεωρείται ότι τείνει προς την ολοκλήρωση ανάλογα με τους στόχους που έχει βάλει ο συλλέκτης. 2) Είμαι ο Minoς που ανέβασα τα σπασίματα της Aegean και δεν είναι Φώτης το μικρό όνομά μου. Περιμένω βαπτιστικό κουστουμάκι;D
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|