splros_collec
|
|
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 11, 2013, 01:18:15 μμ » |
|
Καλημέρα! Η Δώρα ξέρω οτι μένει Ρέθυμνο, οπότε στην πρόταση μου, μάλλον δεν θα μπορέσει να παρεβρεθεί. Σπύρο είδα οτι είσαι Αθήνα. Το ίδιο και ο Νέστωρ που ξέρω οτι έχει αρκετά δυνατή συλλογή, με πολλές κλειστές τηλεκάρτες. Τί θα λέγεται αν κανονίζαμε ή τέλος Αυγούστου, ή αρχές Σεπτέβρη να βρισκόμασταν, να τα λέγαμε, να γνωριζόμασταν και να πίναμε και καμιά μπυρίτσα. Και βέβαια, όποιος άλλος φίλος θέλει μπορεί να έρθει. Τί λέτε, να ανοίξω θέρμα;
Υ.Γ. Σπύρο, πλέον -οι ενεργοί- είμαστε λίγοι...
Και βεβαια να παμε απλα εγω λογο δουλειας δεν εχω στανταρ ωραριο και θα πρεπει να το δουμε προς τον Σεπτεμβη καλητερα..το πολυ πολυ η μπυριτσα να γινει κρασακι..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 11, 2013, 04:52:52 μμ » |
|
Εμ βέβαια, εσυ μόνο στην Βόρεια Ελλάδα πηγαίνεις...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 11, 2013, 04:56:59 μμ » |
|
Καλημέρα! Η Δώρα ξέρω οτι μένει Ρέθυμνο, οπότε στην πρόταση μου, μάλλον δεν θα μπορέσει να παρεβρεθεί. Σπύρο είδα οτι είσαι Αθήνα. Το ίδιο και ο Νέστωρ που ξέρω οτι έχει αρκετά δυνατή συλλογή, με πολλές κλειστές τηλεκάρτες. Τί θα λέγεται αν κανονίζαμε ή τέλος Αυγούστου, ή αρχές Σεπτέβρη να βρισκόμασταν, να τα λέγαμε, να γνωριζόμασταν και να πίναμε και καμιά μπυρίτσα. Και βέβαια, όποιος άλλος φίλος θέλει μπορεί να έρθει. Τί λέτε, να ανοίξω θέμα;
Υ.Γ. Σπύρο, πλέον -οι ενεργοί- είμαστε λίγοι...
Και βεβαια να παμε απλα εγω λογο δουλειας δεν εχω στανταρ ωραριο και θα πρεπει να το δουμε προς τον Σεπτεμβη καλητερα..το πολυ πολυ η μπυριτσα να γινει κρασακι.. Καλύτερα Σεπτέβρη, να έχουμε και κανα φράγκο στην τσέπη μετα τις διακοπές... Οπότε ξαναμιλάμε τον άλλο μήνα. Ας συνεχίσουμε με το Θέατρο Δελφών λοιπόν.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
splros_collec
|
|
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 08, 2014, 06:09:40 μμ » |
|
Τώρα που οι συλλέκτες τηλεκαρτας στο στέκι είναι λίγο περισσότεροι από πέρυσι θα ήθελα να μου πουν τ γνώμη τους για αυτή την τηλεκάρτα. εάν γνωρίζει κάποιος πόσα κομμάτια τελικά να υπάρχουν με αυτόν τον κωδικό κλπ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
splros_collec
|
|
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 08, 2014, 09:22:57 μμ » |
|
Φίλε μου καλησπέρα. Υπάρχει αυτός ο κωδικός και τον έχω δει μιας και τον έχω . Δυστυχώς δεν έχω σκάνερ αλλά θα προσπαθήσω μέσω μου φίλου μου να το ανεβάσω να το δείτε. Βέβαια το καλύτερο είναι να το δει κάποιος από κοντά αλλά προς το παρών θα προσπαθήσω να το σκαναρω. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, φιλικά Σπύρος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
riongreece
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 10, 2014, 11:52:47 πμ » |
|
Καλημέρα Να πω κι εγώ την άποψή μου.Δεν έχω δει ποτέ αυτή την κάρτα.2-3 που υποτίθεται ήταν 2110 από όπου και να το κοίταζες δεν έβγαινε.Εμ πασει περιπτώσει περί ορέξεως...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
splros_collec
|
|
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 10, 2014, 05:02:52 μμ » |
|
Οποίος θέλει να τ δει λοιπόν την Κυριακή στο καφέ θα την έχω μαζί μου.. ;)γιατί κακά τα ψέματα αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να φανεί από το σκανερ δυστυχώς. .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Searcher
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 10, 2014, 09:16:26 μμ » |
|
Καφε?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
splros_collec
|
|
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:07:07 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #41 στις: Ιούνιος 11, 2014, 10:31:35 μμ » |
|
Σπυρο, αν και το βλεπω δυσκολο, θα ηθελα να ερθω. Να βρεθω και με μια ψυχη που εχουμε χαθει...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
splros_collec
|
|
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:25:58 μμ » |
|
Σπυρο, αν και το βλεπω δυσκολο, θα ηθελα να ερθω. Να βρεθω και με μια ψυχη που εχουμε χαθει...
Έλα Μανώλη εάν μπορείς , να λυθεί και ο γρίφος ..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
splros_collec
|
|
« Απάντηση #43 στις: Ιούνιος 11, 2014, 11:51:06 μμ » |
|
Ανεβάζω 2 φωτογραφίες η μια με φλας και η άλλη χωρίς. . ο αριθμός είναι 2110 045182
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #44 στις: Ιούνιος 12, 2014, 08:16:04 πμ » |
|
Σπυρέτο, δεν μπορώ να διακρίνω τον κωδικό...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|