paulinaj
|
|
« στις: Ιούλιος 12, 2013, 01:47:07 μμ » |
|
...και συν οτι εξακολουθώ να ρωτώ τον φιλο μας τον spykat ποιους αποκαλεί αμόρφωτους καραγκιοζηδες, και ζητώ συγνώμη απο τον φίλο μας που έκανε ανάρτηση και ζητάει πληροφορίες και εγω ερωτώ κάτι πέρα της ανάρτησης, αλλά πραγματικά θα ήθελα να μας το ξεκαθαρίσει και να μας το διευκρινίσει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
greenday
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 12, 2013, 01:48:36 μμ » |
|
Συμφωνώ με την Παυλίνα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 12, 2013, 02:00:19 μμ » |
|
Μην καθεσαι και ασχολεισαι με τον καθε αμορφωτο καραγκιοζη.
Πολυ ωραιος χαρακτηρισμος ....ευχαριστουμε πολυ ολοι εμεις οι αμορφωτοι καραγκιοζηδες που υπαρχεις εσυ για να μας διαφωτισεις . Αληθεια αν θες λυσε μου και μια απορια, αφου εδω στο Στεκι δεν υπαρχουν ατομα του επιπεδου σου εσυ γιατι συμμετεχεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 12, 2013, 02:09:50 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
Smartmorpheus
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 12, 2013, 02:32:17 μμ » |
|
Που ειναι ρε παιδια αυτη η αναρτηση?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
If you r good at something never do it for free...
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 12, 2013, 02:39:30 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iceman
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 12, 2013, 02:40:34 μμ » |
|
Ανέβασε βιογραφικό να κρίνουμε!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 12, 2013, 02:40:45 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 12, 2013, 02:43:05 μμ » |
|
Ρε Αντωνη εσυ που εχεις αετισιο ματι αυτο το χαλκινο 10λεπτο του Γεωργιου στην πρωτη σελιδα ,τι κατασταση ειναι ;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 12, 2013, 02:46:31 μμ » |
|
Εγω δεν θα αναφερθω στο συγκεκριμενο κυριο γιατι θα γεμισουμε παλι καμια 20αρια σελιδες.O καθε ενας κρινετε με τα λεγομενα του!!!Το μονο που εχω να πω εγω ο αμορφωτος προς τον μορφωμενο ειναι: ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 12, 2013, 02:52:03 μμ » |
|
Ανέβασε βιογραφικό να κρίνουμε!! Εσυ μαλλον εισαι με τους αλλους Λοιπον εγω δεν εχω απαρακολουθησει το ολο θεμα απο την αρχη ομως νομιζω οτι με δεδομενη την επισημανση του φιλου lefmaggos , και αφου το καραγκιοζης δεν ειναι βρισια, αλλα και με δεδομενο επισης το οτι αν μας ζητουσαν να σηκωσουμε χερι ολοι οι <αμορφωτοι καραγκιοζηδες>του στεκιου δεν θα το σηκωνε κανεις........ Το θεμα ειναι ληξαν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 12, 2013, 02:57:23 μμ » |
|
Μην καθεσαι και ασχολεισαι με τον καθε αμορφωτο καραγκιοζη.
Πολυ ωραιος χαρακτηρισμος ....ευχαριστουμε πολυ ολοι εμεις οι αμορφωτοι καραγκιοζηδες που υπαρχεις εσυ για να μας διαφωτισεις . Αληθεια αν θες λυσε μου και μια απορια, αφου εδω στο Στεκι δεν υπαρχουν ατομα του επιπεδου σου εσυ γιατι συμμετεχεις παλιοκαρνταση την προηγουμενη φορα μου ειπες να σταματησω και σταματησα.....τωρα ομως σε ρωταω.......γιατι περιμενεις και εσυ και ολοι απαντηση απο τον συγκεκριμενο....και δεν τον στενλετε απο εκει που ηρθε.....αντε με το νουμερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 12, 2013, 03:17:49 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 12, 2013, 03:22:26 μμ » |
|
ειχαμε μια τον φιλο Αλεξη που μας ειπε αγράμματους πριν μερες.........τωρα αμόρφωτοι....παρακαλώ τους υπευθύνους να ζητανε απολυτήριο λυκείου για εγραφες στο στεκι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
zobels
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 12, 2013, 04:01:07 μμ » |
|
Παιδιά, Ψ Υ Χ Ρ Α Ι Μ Ι Α!!!! Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ο φίλος spycat απευθυνόταν ίσως σε ένα μόνο συγκεκριμένο μέλος που είχε λογομαχήσει προ ημερών. Θεωρώ πολύ ατυχή τη δήλωση του και ξεκάρφωτη και προκλητική κάργα για να εννοεί σχεδόν όλους μας. Δεν τον ξέρω τον τύπο,αλλά ας ακούσουμε και την δική του άποψη. Υ.Γ: Spycat, επειδή μετείχε κ ο Ρακοσυλλέκτης στο θέμα μήπως ήθελες να τον τσιγκλίσεις.......??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|