warrior
|
|
« στις: Ιούνιος 22, 2013, 11:47:42 μμ » |
|
Εχω ενα κόλλημα -εκτός απο τις τηλεκάρτες-. Σε όποιο μέρος και να πάω, αγοράζω και τουλάχιστον 1 μαγνητάκι. Μπορεί να είναι μια εικόνα απο τοπίο της περιοχής, μπορεί να είναι διαφημιστικό, μπορεί να έχει σχέση με αυτοκίνητα, το οτιδήποτε. Το σίγουρο είναι οτι θα αγοράσω μαγνητάκι. Ξέρω και άλλους που έχουν το ίδιο κόλλημα. Ελπίζω να υπάρχουν και εδω στο Στέκι μερικοί. Μια φωτογραφία απο μερικά απο τα μαγνητάκια μου. Τα υπόλοιπα βρίσκονται στο πατρικό μου. (τελικά το πατρικό μου, αποθήκη το έχω καταντήσει...) http://imageshack.us/a/img62/2190/1cda.jpgΚαι μία πιο κοντινή, απο διαφημιστικό μαγνητάκι των 'Gorgi Toys'. http://imageshack.us/a/img836/8720/1zhm.jpgΥ.Γ. Οσοι έχουν διαβάσει τα θέματα που έχω ανοίξει στις τηλεκάρτες, ξέρουν οτι θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές φωτογραφίες...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:10:26 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:12:55 πμ » |
|
κωστάκη που να δεις και της "δικιας" μου."χειροτεrο" από τη σημαία της ΕΕ είναι....έχει και υπό εντάξει μέλη για kana 30ari χρονια ποιο μετά
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:16:40 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:20:43 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
STYLOROC
|
|
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:36:14 πμ » |
|
κώστα της μητέρα μου εννοούσα απλά ο μεταφραστής κάνει τα δικά του.το χουν σα καμάρι......έφυγαν από τα πετσετάκια πήγαν στα μαγνητάκια τη τεταρτη που επιστρέφουν θα χούμε 3 νέες εισόδους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
La révolution hellénique: liberté, égalité, frappernité
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 23, 2013, 12:37:48 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 23, 2013, 01:13:04 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 23, 2013, 03:34:06 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 23, 2013, 09:48:20 μμ » |
|
Αλλο ένα κοντινό απο το Air Show του 2005 που είχε γίνει στην Τανάγρα, με την ονομασία 'Αρχάγγελος'. Είναι το αγαπημένο μου αεροπλάνο. Α7 Corsair. http://imageshack.us/a/img163/1815/bjzr.jpgY.Γ. Σήμερα έφερα απο το πατρικό μου τα υπόλοιπα μαγνητάκια...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 24, 2013, 11:11:06 μμ » |
|
Αυτά απο τα σουβλατζίδικα, πλέον, έχουν μεγάλη συλλεκτική αξία!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 25, 2013, 10:00:25 μμ » |
|
Σε φιλικό σπίτι έχω δει στην κουζίνα ολόκληρο πίνακα με μαγνητάκια! το αποτέλεσμα ήταν αξιοθαύμαστο!!τέτοιες συλλογές είναι για να στολίζονται!
Χιούμορ καλοπροαίρετο έκανα με τα μαγνητάκια από τα σουβλατζίδικα,δεν ήθελα να θίξω το συλλεκτικό αντικείμενο φίλων.. για την ιστορία πριν 10 μέρες τα μισά μαγνητάκια από τα σουβλατζίδικα τα πέταξα νευριασμένος γιατί παράγγειλα από αυτούς και τα σκαρτέψαν τα σουβλάκια τους...και 1 μαγαζί έκλεισε.. δεν μου έκοψε να τα κρατήσω σαν συλλογή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 26, 2013, 12:15:58 πμ » |
|
Σε φιλικό σπίτι έχω δει στην κουζίνα ολόκληρο πίνακα με μαγνητάκια! το αποτέλεσμα ήταν αξιοθαύμαστο!!τέτοιες συλλογές είναι για να στολίζονται!
Χιούμορ καλοπροαίρετο έκανα με τα μαγνητάκια από τα σουβλατζίδικα,δεν ήθελα να θίξω το συλλεκτικό αντικείμενο φίλων.. για την ιστορία πριν 10 μέρες τα μισά μαγνητάκια από τα σουβλατζίδικα τα πέταξα νευριασμένος γιατί παράγγειλα από αυτούς και τα σκαρτέψαν τα σουβλάκια τους...και 1 μαγαζί έκλεισε.. δεν μου έκοψε να τα κρατήσω σαν συλλογή.
Ο περισσότερος κόσμος, έχει τουλάχιστον 1 μαγνητάκι στο ψυγείο του ή κάπου αλλού. Απλώς δεν θεωρείται απο τον κόσμο σαν συλλεκτικό είδος, λόγω του οτι οι περισσότεροι 'ασχολούνται' με αυτό. Οσο για το χιούμορ, προσωπικά δεν παρεξήγησα τίποτα! Απεναντίας συμμετείχα κιόλας, αν και -δυστυχώς- πιο πολύ αληθινό ήταν αυτο που έγραψα, παρα πλάκα... Καμιά φωτογραφία παίζει να δούμε;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 26, 2013, 01:53:48 μμ » |
|
Ακόμα 1 μαγνητάκι, αγορασμένο στην Αγγλία. Με θέμα τα Dinky Toys!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 26, 2013, 01:55:07 μμ » |
|
εχω βγαλει φωτο απο τα μαγνητακια..θα τις ανεβασω αργοτερα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|