geopapai
|
|
« Απάντηση #120 στις: Ιούνιος 13, 2013, 12:38:51 μμ » |
|
Πάντως εκείνο που με προβλημάτισε είναι ότι μήνες τώρα λένε πως θα κλείσουν Οργανισμούς χωρίς αντικείμενο (βλ. Οργανισμός αποξήρανσης Κωπαϊδας κλπ) και αντί αυτών κλείσανε την ΕΡΤ που όπως και να 'χει το πράγμα είχε αντικείμενο εργασίας!
Έτσι. Αν είχε κλείσει 2-3 τέτοιους με συνοπτικές διαδικασίες πιο πριν, τουλάχιστον θα "χρύσωνε' το χάπι... Ποιος ξέρει...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #122 στις: Ιούνιος 13, 2013, 12:46:43 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #123 στις: Ιούνιος 13, 2013, 12:52:34 μμ » |
|
Είναι η πράξη μελέτημενη απο πολυ καιρό απο τα γνωστά κεντρα εξουσίας και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα.Αφορά ολον τον ευρωπαικό νότο,η Ελλάδα θα είναι το πειραματόζωο και αναλόγως των επιθυμητών τους αποτελεσμάτων θα πράξουν ,δεν είναι τυχαία η του τελευταίου διήμερου συμπαράσταση ολου του δημοσιογραφικού τυπου του νότου προς την ΕΡΤ, η πληροφόρηση περνάει ολοκληρωτικά σε ιδιωτικο πολιτικα σχέδια της Μερκελ κ,λ,π.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #125 στις: Ιούνιος 13, 2013, 12:57:43 μμ » |
|
ελα ντε μας τρελαναν στα φαγαδικα και τα τουρκικα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #126 στις: Ιούνιος 13, 2013, 12:59:03 μμ » |
|
Εμένα πάντως γιατί μου θύμισε το προχτεσινό βράδυ κάτι τέτοιο;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #127 στις: Ιούνιος 13, 2013, 01:08:22 μμ » |
|
Το τηλεοπτικό πρόγραμμα αυτή την ώρα:
ΜEGA: dr cook ANT1: Κωνσταντίνου και Ελένης ALPHA: Μενεγάκη STAR: Μελέτη SKAI: Ξένο σήριαλ MAKEΔONIA: Δημοπρασία
Ο πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #128 στις: Ιούνιος 13, 2013, 01:11:20 μμ » |
|
Τα βγάζουν όλα στη φόρα τώρα στην ΕΡΤ, σκοτώνονται μεταξύ τους. Πολιτισμός είναι να σε δουλεύουν, να σε κλέβουν, να σε κοροϊδεύουν ;;; Να τον βράσω τέτοιο πολιτισμό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #129 στις: Ιούνιος 13, 2013, 01:12:10 μμ » |
|
Το τηλεοπτικό πρόγραμμα αυτή την ώρα:
ΜEGA: dr cook ANT1: Κωνσταντίνου και Ελένης ALPHA: Μενεγάκη STAR: Μελέτη SKAI: Ξένο σήριαλ MAKEΔONIA: Δημοπρασία
Ο πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Το βίντεο που εβαλες φίλε Parker ειναι ο καλύτερος επίλογος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #130 στις: Ιούνιος 13, 2013, 01:17:11 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #131 στις: Ιούνιος 13, 2013, 01:17:36 μμ » |
|
Τα βγάζουν όλα στη φόρα τώρα στην ΕΡΤ, σκοτώνονται μεταξύ τους. Πολιτισμός είναι να σε δουλεύουν, να σε κλέβουν, να σε κοροϊδεύουν ;;; Να τον βράσω τέτοιο πολιτισμό.
Περιμένεις τώρα να αλλάξει κάτι από αυτά; Παρεμπιπτόντως σήμερα το πρωί πήγα στη ΔΕΗ. 8,22 ευρώ στο λογαριασμό ήταν για την ΕΡΤ. Ζήτησα να μου αφαιρεθεί. Η ταμίας μου είπε ότι δεν έχει τέτοια εντολή και είμαι υποχρεωμένος να το πληρώσω. Το δούλεμα, το κλέψιμο, η κοροϊδία συνεχίζονται και τώρα που έκλεισε η ΕΡΤ. Και δεν πιστεύω ότι η ζωή μου θα βελτιωθεί.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #132 στις: Ιούνιος 13, 2013, 01:23:42 μμ » |
|
Μας ψεκαααααααζουν.Ασπρες μέρες τέλος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
STEL2
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #133 στις: Ιούνιος 13, 2013, 02:27:24 μμ » |
|
Δηλαδή, αν αυτό δεν ειναι πραξικόπημα, τι ειναι ? Κλείσαν τον μοναδικό ΝΟΜΙΜΟ σταθμό που υπάρχει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
xmac
|
|
« Απάντηση #134 στις: Ιούνιος 13, 2013, 05:18:46 μμ » |
|
Γράφτηκαν εννιά σελίδες; λίγες είναι γράψτε γράψτε... Και για πιο λόγο να έχουν άδειες νόμιμης λειτουργείας τα ιδιωτικά κανάλια;Αφού κάνει ο καθένας ότι θέλει εδώ στην Ελλάδα χωρίς να τηρείται κανένας νόμος και εκεί πάσχουμε.Αν πέσουν φράγκα στη "ζούλα" όπως λέμε όλα γίνονται...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|