oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #60 στις: Ιούνιος 01, 2013, 09:02:29 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 01, 2013, 09:05:48 πμ » |
|
Παω την κορη μου φροντιστηριο...χαιρετω Καλημερα σε ολη την παρεα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edison
|
|
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 01, 2013, 09:28:22 πμ » |
|
Τα νομίσματα δεν εχουν μόνο rim εχουν γενική εικόνα και αυτό ειναι ενα ομορφότατο νόμισμα,αν μας απασχολεί μόνο η βαθμολόγηση το πράγμα μεταφέρεται σε σκέψεις εμπορικές και κυνηγητό βαθμών αφαιρώντας τη συλλεκτικότητα και γενική ομορφία του νομίσματος και αγοράζουμε κουτάκια με βαθμούς που πάμπολες φορές ειναι σε αντίφαση με την γενική ματιά ολων
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 01, 2013, 09:32:10 πμ » |
|
Τα νομίσματα δεν εχουν μόνο rim εχουν γενική εικόνα και αυτό ειναι ενα ομορφότατο νόμισμα,αν μας απασχολεί μόνο η βαθμολόγηση το πράγμα μεταφέρεται σε σκέψεις εμπορικές και κυνηγητό βαθμών αφαιρώντας τη συλλεκτικότητα και γενική ομορφία του νομίσματος και αγοράζουμε κουτάκια με βαθμούς που πάμπολες φορές ειναι σε αντίφαση με την γενική ματιά ολων
+1 Αυτό φίλε μου είναι σωστό, μη νομίζεις ότι είμαι λάτρης των βαθμών... αντιθέτως, όσα έτυχε να πάρω σε σλάμπ, τα έσπασα και τα έχω χύμα. Κι αν τα πήρα σε σλάμπ, αυτό έγινε μόνο και μόνο για να εξασφαλίσω το γνήσιο του νομίσματος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #64 στις: Ιούνιος 01, 2013, 09:40:14 πμ » |
|
Το θέμα αυτό εχει συζητηθεί αρκετές φορές, αν ανατρέξεις σε προηγούμενες συζητήσεις. Υπάρχουν υπέρ και κατά, διαλέγεις κι παίρνεις .... Εγώ προτιμώ, συνήθως, αυτά που ειναι σε slab και δεν έρχονται σε αντίφαση με αυτό που βλέπεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #65 στις: Ιούνιος 01, 2013, 01:39:19 μμ » |
|
Συμφωνω (εγω προσωπικα) αλλα ..το συγκεκριμενο ...σου(μου) χαλαει ολη την "οπτικη" Τωρα θα μου πεις ρε φιλε ..το χεις ? Οχι αλλα προτιμω να δωσω 30-40 να παρω ενα χαμηλο ΑΚΟΜΑ και τρυπιο παρα π.χ 150 καταχτυπημενο.. Με αυτο δηλαδη το ..σκοπο ..το ανεβασα Κατα τα αλλα μαζι σου 1000% (πραγματικα) ..Αν δει καποιος τι βαζω σε χαρτονακια ...θα γελαει.. Ομως εμενα μου αρεσουν...Σωστος (κατ εμε) εισαι Γιωργος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #66 στις: Ιούνιος 01, 2013, 07:11:44 μμ » |
|
Την εχω ανεβασει ξανα απο φωτογραφια.... Μολις χθες παρελαβα ...και θαθελα να ακουσω αν ισχυει η ..εκτιμηση της καταστασης.. Φωτο ..δικες μου Α ...ξεχασα ..αν δεν την εκτιμησετε ΧF..++ θα την ανεβασω και αυριο Οπως παντα ελευθερα.... βαρος..9.99-10.00
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #67 στις: Ιούνιος 01, 2013, 07:18:08 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #68 στις: Ιούνιος 01, 2013, 07:19:35 μμ » |
|
VF ..τελικα? XF ισως? κατι αλλο ?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #69 στις: Ιούνιος 01, 2013, 07:21:24 μμ » |
|
AU 58,,,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #70 στις: Ιούνιος 01, 2013, 07:24:43 μμ » |
|
Φίλε μου προς το vf με vf+ το βλέπω. Τα ψηλά σημεία είναι αρκετά κατεβασμένα, πάντως στέκει σε συλλογή άνετα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #71 στις: Ιούνιος 01, 2013, 07:30:56 μμ » |
|
Εχει "κολησει" ο νους μου ..να την στειλω για πιστοποιηση(χωρις να χω τις γνωσεις) Να δω τι θα γραψει....τρομερη περιεργεια ...και θα την ικανοποιησω Εννοειται οτι δεν ξερω τι θα γινει... αλλα εχω ακουσει απο vf ..ως..au ..ε αυξανεται η περιεργεια μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #72 στις: Ιούνιος 01, 2013, 07:32:09 μμ » |
|
και τα ενδιαμεσα....xf ..εχω ακουσει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #73 στις: Ιούνιος 01, 2013, 07:34:11 μμ » |
|
Αντε ρε παιδια ελευθερα ειπαμε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
johnmak
|
|
« Απάντηση #74 στις: Ιούνιος 01, 2013, 07:34:49 μμ » |
|
Δες λίγο το κατέβασμα στο χέρι της Θέτιδος το οποίο φθάνει μέχρι το στήθος της, το ρουθούνι του αλόγου, το γοργόνιο άλλα και στην όψη του Γεωργίου στα μαλλιά. Υπάρχει φθορά. Ένα δικό μου με λιγότερη φθορά όταν το σήκωσα για αξιολόγηση μου το είπαν vf+. Δυστυχώς δεν έχω πιάσει στα χέρια μου καλύτερο από xf άλλα από την φθορά δεν το βλέπω για au. Μακάρι να κάνω λάθος πάντως και να σου γράψει ms.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|