Επειδη εγω ελαβα ενα PM απο τον ΑΝΤΟΝΙΟ1967 σχετικα με τα παραπανω εχω μερικες αποριες και μερικες δηλωσεις.
Παντα με μια δοση ευθυμιας,γιατι απεχθανομαι τις ανευ λογου προστριβες.
Απορια ,το PM σταλθηκε μονο σε μενα,η και σε καμμια 10αρια αλλους.
Απορια 2η,Με ποια κριτηρια επιλεχθηκε ο "ενοχος" και ποια απο αυτα πληρω εγω ,ετσι να γνωριζω απο περιεργεια.
Λεπον δηλωνω υπευθυνα προς πάσα αρμόδια αρχή ,οτι παροτι τρεφω μεγαλη αγαπη για το αντικειμενο του συλλεκτισμου σε πληθωρα αντικειμενων, δεν εχω ποτε στην ζωη μου πουλησει κατι κατα επιλογη και μονο,οτι μαζευω μαζευω με την επιθυμια οτι θελω να το κρατησω και οτι δεν προκεται να το αποχωριστω ποτε.
2ον δεν εχω ιδιαιτερη σχεση με τα νομισματα περα απο καποια κομματια που εχω στα χερια μου,δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις για τα νομισματα και κανενα μα κανενα ενδιαφερον και γνωση για τα ξενα νομισματα.
Εχω γνωσεις σε αλλους τομεις του συλλεκτισμου.
3ον οτι λιγο εχω ποσταρει εδω μεσα και οτι ισως ποσταρω στο μελλον,τιποτα μα τιποτα δεν ειναι προς πωληση.
Ειμαι συντονιστης για πανω απο 7 χρονια σε μεγαλο φορουμ και τυγχανει να ξερω πως λειτουργουν αυτες οι εικασιες αν και αληθεια ειναι δεν εχω βρεθει ποτε απο την αλλη πλευρα του καθρεφτη,lol.
Αν τυχον το φορουμ το συγκεκριμενο εχει μια καχυποψια στα νεα μελη και με το φοβο οτι αυτα ισως να ειναι κεκαλυμενοι πωλητες με αποτελεσμα να αποφευγονται απαντησεις στα ερωτηματα και στα ποστς που βαζω θα ηθελα να διαχωρισω μια και καλη την θεση μου απο αυτα τα μελη.
Δεν καταλογιζω ευθυνες για τον τροπο που λειτουργει το φορουμ,καταλαβαινω απολυτα τις επιφυλαξεις του,ιδιως αν εχει "καει" απο συγκεκριμενους πωλητες.