dimmarko
|
|
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 08, 2014, 02:18:00 μμ » |
|
δηλαδη παιδια πριν το 1990 η ημερομηνια ηταν με λατινικους χαρακτηρες...συγγνωμη για την ερωτηση αλλα δεν γνωριζω απο δαυτα τιποτα
Gold Eagles minted 1986–1991 are dated with Roman numerals. In 1992, the U.S. Mint switched to Arabic numbers for dating Gold Eagles
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 08, 2014, 02:19:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 08, 2014, 04:48:05 μμ » |
|
δηλαδη παιδια πριν το 1990 η ημερομηνια ηταν με λατινικους χαρακτηρες...συγγνωμη για την ερωτηση αλλα δεν γνωριζω απο δαυτα τιποτα
Αυτές είναι οι ημερομηνίες. Roman MCMLXXXVI 1986 MCMLXXXVII 1987 MCMLXXXVIII 1888 MCMLXXXIX 1989 MCMXC 1990 MCMXCI 1991 Φίλε μου είναι ένα καθαρά bullion νόμισμα. Βάλε σε παρακαλώ άλλες φωτογραφίες μας αγριεύει η χροιά του χρώματος,και πές μας βάρος και διαστάσεις. Πρέπει να βρείς. Διάμετρος 32,7mm Βάρος 33,931γρ. Πάχος 2,87mm Η καθαρότητα του είναι 91,67% AU.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 08, 2014, 05:08:41 μμ από elpidoforos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikx
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 08, 2014, 05:11:20 μμ » |
|
Φωτογραφιες οσες θελετε απο ολες τις πλευρες,δυστυχως ζυγαρια ακριβειας δεν εχω οποτε πρεπει να το παω σε κοσμηματοπωλη eventually. Eχασα και το καλο φως τετοια ωρα. Τhnx για ολα τα ινφο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 08, 2014, 05:22:49 μμ » |
|
Σε αυτά τα νομίσματα θα δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στην οδόντωση. Η οδόντωση η δική σου είναι καλή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 08, 2014, 05:24:08 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
|
nikx
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 08, 2014, 05:33:50 μμ » |
|
Εχετε δικιο πρεπει να φροντιστουν σε θηκουλες ,δεν θελετε να μαθω πως τα'χω. Το θετικο ειναι οτι ολα μαζι κανουν παρεα το'να στο αλλο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 08, 2014, 06:20:18 μμ » |
|
Παιδια μπορει να πω βλακια αλλα το βλεπω απο το πρωι και το χρωμα για την κατασταση του νομισματος ,δεν ειναι πολυ "μουντο" ? Και αυτο το γκρι που φαινετε μπορει να ειναι οπως γινεται με τις λιρες και βγαινει ο χαλκος? (ασημι εδω) Απο το πρωι ηθελα να το πω αλλα δισταζα. Κατι δεν μου κολαει Φιλε μου πρεπει να το μετρησεις (γρ- mm)και να ειναι οπως σου ειπε ο elpidoforos Eυχομαι να κανω λαθος Πανος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 08, 2014, 06:40:24 μμ » |
|
Ανάλογα με τις συνθήκες φωτογράφησης το αποτέλεσμα που παρουσιάζει αλλάζει. Ακόμα και σε τι χρώμα θα ακουμπήσει το νόμισμα για να το φωτογραφίσεις επηρεάζει το αποτέλεσμα. Προσωπικά από αυτό που βλέπω δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 08, 2014, 06:43:23 μμ » |
|
Πάνο αυτό δεν είναι ξέρασμα αλλά καλοπέραση του νομίσματος. Η Σύνθεση περιέχει επίσης 3% Ασήμι και 5,33% Χαλκό. Εχω δεί και χειρότερα από αυτό, μάλιστα ένα είχε ξεράσει ο χαλκός τόσο παράξενα που δεν έχω ξαναδεί. Οπως και να έχει θέλει μέτρημα θα φανεί αμέσως, bullion είναι δεν είναι τίποτε συλλεκτικό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 08, 2014, 06:55:29 μμ » |
|
Πάνο αυτό δεν είναι ξέρασμα αλλά καλοπέραση του νομίσματος. Η Σύνθεση περιέχει επίσης 3% Ασήμι και 5,33% Χαλκό. Εχω δεί και χειρότερα από αυτό, μάλιστα ένα είχε ξεράσει ο χαλκός τόσο παράξενα που δεν έχω ξαναδεί. Οπως και να έχει θέλει μέτρημα θα φανεί αμέσως, bullion είναι δεν είναι τίποτε συλλεκτικό.
Οκ ομολογω οτι αυτο δεν το ηξερα οτι μπορει να γινει και στα μπουλιον Αλλα επειδη δεν το ηξερα το εγραψα. Και δεν το ειχα ξαναδει.Τωρα το εμαθα Αλλα φιλε μου nikx, οπως σου εγραψε και ο milou , μην το ακουμπας "ετσι απο και απο εκει" και ουτε το ενα με το αλλο μαζι, .....τα λυπαμαι σνιφ σνιφ.Τουλαχιστων χαρτονακι και παντα γαντακια στο tlc μαζι τους Ευχαριστω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
nikx
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 08, 2014, 07:21:29 μμ » |
|
Eιναι τυλιγμενα σε μαλακο πανακι,θα φροντισω για την ακομα καλυτερη μεταχειριση τους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dca$h
|
|
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 08, 2014, 07:41:34 μμ » |
|
Eιναι τυλιγμενα σε μαλακο πανακι,θα φροντισω για την ακομα καλυτερη μεταχειριση τους. Εχετε δικιο πρεπει να φροντιστουν σε θηκουλες ,δεν θελετε να μαθω πως τα'χω. Το θετικο ειναι οτι ολα μαζι κανουν παρεα το'να στο αλλο.Οκ τοτε Απλα απο το παραπανω σχολιο σου νομιζα οτι τα εχεις "χυμα"
|
|
|
Καταγράφηκε
|
m42b18 isT
|
|
|
nikx
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 08, 2014, 07:45:38 μμ » |
|
Χυμα τα εχω τα δολαρια ,αλλα σε μαλακο πανακι ολα. Και εγω σωστα το εγραψα και εσυ σωστα απορησες. Θα το φροντισω οπως ειπα. Θετικο οτι δεν κουνιουνται καθολου απο εκει που ειναι για να χουν φθορες!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|