ellinas
|
|
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 28, 2013, 02:32:08 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 28, 2013, 03:36:14 μμ » |
|
Η πλάκα είναι ότι έτσι όπως χτυπιέται, θα ανεβεί. Μπήκαν και 2-3 'ξένοι'... θα γελάσουμε.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 28, 2013, 03:38:15 μμ » |
|
εγω θελω να μου τα χαρισει δεν ειδες που καθησα διπλα του υγ παντα τετοια καλοριζικα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 28, 2013, 05:12:19 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 28, 2013, 07:32:30 μμ » |
|
Τα ελεγα εγω , τα ελεγα , μια ωρα θελει ακομη και εχει ξεφυγει!! Να δω που και πως θα το σπρωξεις μετα δικε μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 28, 2013, 07:39:18 μμ » |
|
Στα τελευταια 5 λεπτα να δεις τι θα γινει
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 28, 2013, 09:01:28 μμ » |
|
Eιδες? Τοχασα γμτ!! Παρα 490 ευρω και θα γινωταν δικο μου!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 28, 2013, 09:17:48 μμ » |
|
Λοιπον θα ηθελα να εκφερω μια προσωπικη μου αποψη!Το συγκεκριμενο νομισμα παρολο που ειναι βγαλμενο απο κοσμημα ΔΕΝ παυει να ειναι ενα σπανιο κομματι με 9000 κομματια μονο σε ολο τον κοσμο!Δεν μπορω να καταλαβω την αποψη καποιων οτι ενα νομισμα το αποκταμε μονο και μονο για να το πουλησουμε στα λεφτα του ή να βγαλουμε κατι!!!Και τι εγινε αν ειναι απο κολληση;Ειμαι σιγουρος οτι ο πλειοδοτης του δεν εχει σκοπο να το αποχωριστει ποτε και θα περιμενει με αγωνια και προσμονη να το παρει στα χερια του κοιτωντας καθε μερα το ταχυδρομειο του!! Ποσοι απο μας εχουμε νομισματα που δεν προκειται να πιασουν τα λεφτα τους!!Εγω πιστευω ολοι μας!Αλλα ειμαστε ευτυχισμενοι που τα εχουμε!!!Αυτο ειναι ΣΥΛΛΕΚΤΙΣΜΟΣ!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 28, 2013, 09:22:10 μμ » |
|
Λοιπον θα ηθελα να εκφερω μια προσωπικη μου αποψη!Το συγκεκριμενο νομισμα παρολο που ειναι βγαλμενο απο κοσμημα ΔΕΝ παυει να ειναι ενα σπανιο κομματι με 9000 κομματια μονο σε ολο τον κοσμο!Δεν μπορω να καταλαβω την αποψη καποιων οτι ενα νομισμα το αποκταμε μονο και μονο για να το πουλησουμε στα λεφτα του ή να βγαλουμε κατι!!!Και τι εγινε αν ειναι απο κολληση;Ειμαι σιγουρος οτι ο πλειοδοτης του δεν εχει σκοπο να το αποχωριστει ποτε και θα περιμενει με αγωνια και προσμονη να το παρει στα χερια του κοιτωντας καθε μερα το ταχυδρομειο του!! Ποσοι απο μας εχουμε νομισματα που δεν προκειται να πιασουν τα λεφτα τους!!Εγω πιστευω ολοι μας!Αλλα ειμαστε ευτυχισμενοι που τα εχουμε!!!Αυτο ειναι ΣΥΛΛΕΚΤΙΣΜΟΣ!!!!
+10000000000000 και κατι ακομα,,,ειναι κολημενο η ειχε πιασιμο γυρω γυρω με δοντακια?δεν καταλαβαινω απο την φωτο,
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 28, 2013, 09:26:44 μμ » |
|
Σωστά τα λες... αλλά μπερδεύεις λίγο τα πράγματα στο σημείο που αναφέρεσαι στις πωλήσεις. Δεν σκέφτονται όλοι με γνώμονα την πώληση... για καλά νομίσματα πρέπει να έχεις υπομονή και να το σκέφτεσαι διπλά. Μετά από 1-2-5 χρόνια αν βρει ευκαιρία να αναβαθμίσει ο αγοραστής, τότε θα καταλάβει για ποιον λόγο σήμερα έκανε λάθος. Το νόμισμα ασχέτως τα κομμάτια δεν αξίζει τόσα λεφτά. Το νόμισμα είναι σε 4 σημεία χτυπημένο, γιατί ήταν πιεσμένο με δοντάκια και έχει και γρατσουνιές. Περί συλλογής, υπομονή και περισυλλογή.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 28, 2013, 09:28:13 μμ » |
|
Φιλε Γιαννη υπαρχουν πολλοι λογοι να αποχωριστης κατι. Μια απροσμενη αναβαθμιση πχ. Μην βαζουμε την αναγκη παντα. Τοτε να δω τι θα του πουν οι υποψηφιοι μνηστηρες. 1002 ελατωματα θα του χτυπησουν!! Και να σου πω και κατι αλλο? Εαν ηταν ενα χρυσο ΟΧΙ το οποιο και αυτο ειναι περιζητιτο ποσα λες να εδιναν για ενα ξεκολημενο απο κοσμημα!! ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ!! Και εχει τιραζ ποσα? 1000 τμχ. Αρα? Η καψα για ενα νομισμα που το βλεπουμε δυο τρεις φορες τον χρονο κανουν το παθος να ξεσαλωνει!! Αποψη ενος συγκρατημενου συλλεκτη που δεν το εχει αλλα θελει να το αποκτηση καποια μερα. Και το περυσινο και αυτο εφυγαν πανακριβα για την κατασταση τους!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 28, 2013, 09:31:07 μμ » |
|
-100000000000000000000 Το οτι ειμαστε συλλεκτες Γιαννη και διψαμε για ενα σπανιο δυσκολο συλλεκτικο κομματι δεν σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει να βαζουμε τα δακτυλακια μας και να βγαζουμε τα ματακια μας, η να στηνουμε τον απαυτο μας για να το παρουμε .... Και να σου δειξω ενα παραδειγμα ...εγω πηρα προυφ συλλεκτικοτατη λιρα με 797 κομματια τιραζ και μου βγηκε λιγο παραπανω απο αυτο ....και ο νοων νοειτω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 28, 2013, 09:41:08 μμ » |
|
Γιωργο μου εγω δεν ειμαι συλλεκτης που εχει την δυνατοτητα να δωσει 3 ή 4 χιλιαρικα για ενα AU ή MS χρυσο ταληρο του 1876!!Εμενα οι δυνατοτητες μου ειναι για ενα τετοιας πχ καταστασης σαν το σημερινο!!Να εισαι ομως σιγουρος οτι θα ειμαι το ιδιο ευτυχισμενος και ισως περισσοτερο με αυτον που εχει ενα υψηλης καταστασεως!!!! Επισης διαφωνω με την αποψη ορισμενων που κρινουν ενα νομισμα για το αν μπαινει σε κουτακι ή οχι!!Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα φυσικα....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 28, 2013, 09:48:55 μμ » |
|
Ρε συ Γιάννη... Βγήκε στο eBay για να πιάσει αυτά που έπιασε, το τράβηξαν. Όσο για τις καταστάσεις... θα δεις AU53 να πουλιέται 1000-1100 δολάρια... και θα με θυμηθείς.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|