xmac
|
|
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 27, 2013, 06:51:47 μμ » |
|
Συμφωνώ και επαυξάνω με τον GKCollect ...τον φίλο Κώστα δηλ. μπράβο δυτικομακεδόνα μου...πέστα ξανά και ξανά να τα εμπεδώσουμε όλοι καλύτερα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 27, 2013, 07:06:11 μμ » |
|
οποτε... αν πιασω κι εγω ενα αγγλικο και την βασιλισσα... και το βαψω και κανω κατι χυδαιο (δεν χρειαζετε να αναφερω...)... και το βγαλω στο εβαυ... δεν θα εχω προβλημα προσβολης της βασιλισσας και του κρατους;
Νίκο, δεν πρόκειται να το κάνεις εσύ... και θέλω να πιστεύω, ούτε κανένας Έλληνας. Δεν έχει να κάνει με την προσβολή ή την αισθητική μόνο... έχει να κάνει με την παιδεία και τον πολιτισμό. Τι να διδάξουμε σε τύπους που δεν έχουν ιστορία, τέχνη, πολιτισμό (και αν θέλετε μπορώ να σας το αναλύσω), να τους διδάξουμε σεβασμό ;;; Ότι έχουν, αποτελεί αντιγραφή ή κλοπή ξένης πνευματικής ιδιοκτησίας ;;; Τι να σεβαστούν οι "βάρβαροι" ;;; Είναι άτυχοι, που ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε ανατολικά. Γι αυτό και πάντα έλεγα και λέω... Ευρώπη χωρίς Ελλάδα δεν υπάρχει... και αυτό κολλάει σε πολλά θέματα, όχι μόνο πολιτισμού και παιδείας αλλά και Ε.Ε., Ο.Ν.Ε., κλπ. +1000 πολύ σωστά τα λες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 27, 2013, 07:08:40 μμ » |
|
Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι..είναι νόμισμα μιας άλλης χώρας από της δικής του και μάλιστα εκτός κυκλοφορίας..το έχει στην κατοχή του το κάνει ότι θέλει..
οποτε... αν πιασω κι εγω ενα αγγλικο και την βασιλισσα... και το βαψω και κανω κατι χυδαιο (δεν χρειαζετε να αναφερω...)... και το βγαλω στο εβαυ... δεν θα εχω προβλημα προσβολης της βασιλισσας και του κρατους; Νικο μου δε χρειαζεται να ριξουμε το επιπεδο μας και να γινουμε τα ιδια σκ@τ@ σαν αυτους,μονο ανωτερότητα φιλε μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 27, 2013, 07:08:56 μμ » |
|
οποτε... αν πιασω κι εγω ενα αγγλικο και την βασιλισσα... και το βαψω και κανω κατι χυδαιο (δεν χρειαζετε να αναφερω...)... και το βγαλω στο εβαυ... δεν θα εχω προβλημα προσβολης της βασιλισσας και του κρατους;
Νίκο, δεν πρόκειται να το κάνεις εσύ... και θέλω να πιστεύω, ούτε κανένας Έλληνας. Δεν έχει να κάνει με την προσβολή ή την αισθητική μόνο... έχει να κάνει με την παιδεία και τον πολιτισμό. Τι να διδάξουμε σε τύπους που δεν έχουν ιστορία, τέχνη, πολιτισμό (και αν θέλετε μπορώ να σας το αναλύσω), να τους διδάξουμε σεβασμό ;;; Ότι έχουν, αποτελεί αντιγραφή ή κλοπή ξένης πνευματικής ιδιοκτησίας ;;; Τι να σεβαστούν οι "βάρβαροι" ;;; Είναι άτυχοι, που ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε ανατολικά. Γι αυτό και πάντα έλεγα και λέω... Ευρώπη χωρίς Ελλάδα δεν υπάρχει... και αυτό κολλάει σε πολλά θέματα, όχι μόνο πολιτισμού και παιδείας αλλά και Ε.Ε., Ο.Ν.Ε., κλπ. χαχαχαχα ναι το ομολογω.. δεν θα μπορουσα να το κανω με τιποτα! και που το εγραψα ανατριχιασα... σεβομαι ελληνικα και ξενα κερματα.. αυτα που αναπαριστουν και την ιστορικοτητα τους.... οποτε.. δεν παει το χερι μου.... απλα ειναι αξιοπεριεργο που ενα τοσο ιστορικο προσωπο οπως ο Σολων... που ακομα και τωρα η φημη του ειναι τεραστια σε ολο τον κοσμο... δεν το σεβεται ο τυπος! μαλλον πηγε να κανει αυτο που κανουν καποιες ιδωτικες εταιριες στην γερμανια... με τα 2 ευρα... που τα χρωματιζουν... αλλα εκει τουλαχιστον ειναι προσεγμενη δουλεια και εστω κι αν δεν ειναι το καλυτερο για τα κερματα... τουχαλιστον σεβονται εν μερη το σχεδιο.... αυτος.... το εκανε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουάριος 27, 2013, 11:57:15 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 28, 2013, 12:02:01 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 28, 2013, 12:14:36 πμ » |
|
Πολυ κακο για το τιποτα ρε παιδια .Αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα μας?Γιατι αυτο το κανει μονο στα ελληνικα νομισματα? Το να ειναι καποιος πειραγμενος καλλιτεχνης και να το κανει σε πολα νομισματα δεν παιζει?Ασε που εμεις τους καναμε χειροτερα (Στα νομισματα μας ) τα τρυπαγαμε -τα βαζαμε στις γραμμες τον τρενων και και και .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 28, 2013, 12:57:27 πμ » |
|
Συμφωνώ με τον Δημήτρη.Ο τύπος κατά τη γνώμη μου αγοράζει νομίσματα της οκάς στα οποία έχει και ελληνικό μέσα,τα μπογιατίζει με σμάλτα τα κάνει "έργα τέχνης" και τα πουλάει σε "φιλότεχνούς".Από αισθητικής πλευράς τα θεωρώ απαράδεκτα αλλά δεν νιώθω εθνικά θιγμένος.Δεν μου αρέσουν- δεν τα αγοράζω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 28, 2013, 05:42:14 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
jimse
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
End Of An Era
|
|
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 28, 2013, 06:25:20 μμ » |
|
Ναί φίλε μου έχεις δίκιο πολλά νομίσματα γίνονται όμορφα πράγματα αλλά δεν είναι όμορφος ο Σώλον με ξανθό μαλλί και κόκκινο χειλάκι..... έλεος δηλαδή....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
From Wishes To Eternity
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 28, 2013, 06:29:23 μμ » |
|
Σωστα Κωστα , τα νομισματα ειχαν πολλες χρησεις κατα το παρεθλον!! Απο καρφιτσες , κρεμαστα μεχρι και κουμπια για τα ρουχα τα εκαναν!! Δειτε τωρα και ενα διαφορετικο νομισμα. και πειτε μου γιατι πιστευετε το εκαναν ετσι!! Το συγκεκριμενο επεδιωξα τοτε να το παρω αλλα ξεφυγε η τιμη του. μου αρεσε ομως τοσο που το κρατησα αρχειο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 28, 2013, 06:30:08 μμ » |
|
Κατανοω το γεγονος οτι ισως καποια ειναι κακογουστα αισθητικα,αλλα οχι οτι προσβαλλομαι..δηλαδη να προσβληθω για τον Σολωνα πχ και οχι για μια χρωματικη παρεμβαση σε μια λιρα πχ στον Αγ.Γιωργη? εστω και αν ειναι επιμελημενο η απο μια εταιρια η κρατικο η οτιδηποτε! Απλα σε αλλους αρεσει,σε αλλους οχι και σε αλλους παραμενει αδιαφορο το θεμα.. Χαιρετω και παντα φιλικα! Ναί φίλε μου έχεις δίκιο πολλά νομίσματα γίνονται όμορφα πράγματα αλλά δεν είναι όμορφος ο Σώλον με ξανθό μαλλί και κόκκινο χειλάκι..... έλεος δηλαδή.... Αυτο το ειπα και παραπανω σε αυτο που εχω αφησει στην παραθεση..Αλλα ειναι κακογουστα και αλλα οχι.. Και αλλους τους ενοχλει και αλλους οχι... Τωρα το αν ειναι ασχημα τα χρωματα που χρησιμοποιησε η απλα δεν το εφτιαξε καλα αλλο θεμα..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 28, 2013, 06:30:40 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε