To νόμισμα αυτό το πουλάει μια κυρία με όνομα Καλλιόπη Τερζάκη στα 950€. Η κα αυτή το πουλά στην σελίδα VENDORA και το λίνκ της πώλησης είναι το ακόλουθο :
https://vendora.gr/items/0o6y8y/chriso-nomisma.htmlTo τηλ της κας και παρακαλώ να παραμείνει δημοσιευμένο και εδώ και θα εξηγήσω το γιατί είναι το 2105904812 με διεύθυνση κατόχου Αγίου Γεωργίου 28 Αιγάλεω. Η αγγελία αυτή είναι απάτη. Την πίεσα να ελέγξω προσωπικά το νόμισμα και μου άρχισε τις πονηριές ότι το χει πάει σε χρυσοχόο ότι είναι γνήσιο κλπ και όταν της είπα ότι έχω τα στοιχεία της και την διεύθυνσή της μου είπε κατόπιν πίεσης ότι το βάρος του νομίσματος είναι 8,20 γρ και όχι 13,96 γρ που έχει το γνήσιο χρυσό νόμισμα 4 δουκάτων 1915 . Η αγγελία της παραμένει στην σελίδα Vendora πολύ κακώς και επειδή είναι πιθανό κάποιος να την πατήσει καλό είναι να χουμε και εδώ τα στοιχεία της κυρίας για ευνόητους λόγους.
Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς πολλές σελίδες πωλήσεων αντικειμένων επιτρέπουν ν'ανεβαίνουν πλαστά προϊόντα μεγάλων αξιών χωρίς έλεγχο . Οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων αποποιούνται της ευθύνης τους σε περίπτωση που εξαπατηθεί κάποιος αγοραστής.
Μάλιστα!! Είναι η ίδια που μου έκανε προσφορά και σε εμένα να το αγοράσω. Όχι απο
το βεντόρα, από φίλο που μου ζήτησε να το δώ και να το εκτιμήσω.
Δεν μπόρεσα όμως να το δω απο κοντά. Για άλλο λόγο όμως.
Αργά χθες το βράδυ μου έστειλε και σε μένα μνμ λεγοντάς μου ότι είναι 8...κάτι γραμμαρια
Της απάντησα ότι αν δεν έχει κάνει λάθος, είναι πλαστό.
Η αγγελία δεν είναι απάτη. Απλά δεν γνωρίζει τι έχει. Έχει υπερεκτιμήσει το νόμισμα που έχει νομίζοντας
ότι είναι κανονικό. Δεν γνωρίζει ότι είναι πλαστό. Της επιβεβαίωσα ότι είναι πλαστό και πιθανά χωρίς καθόλου
χρυσό. Φυσικά όμως ακόμα δεν έχει πιστή και είναι λογικό διότι πιστεύει ότι πάνε να της το φάνε τζάμπα.