να το πω λιγο ποιο αναλυτικα Αναργυρε...
ειναι διαφορετικο το τι προσδοκιες εχει ο μεσος συλλεκτης ιδιωτης που θα βαλει 5?10?15? χιλιαδες ευρω σε πωληση συλλεκτικα και αλλο τι συμφερει ενα μαγαζι συλλεκτικων,για το θεμα store το λεω.
δηλαδη εγω ο μεσος συλλεκτης θα πουλησω ενα αντικειμενο στους 3 μηνες δεν με συμφερει το store.
εχω εντοπισει μαγαζια στο ebay τα οποια ειναι οντως μαγαζια τα βρηκα και στο γουγλι που εχουν εκατομμυρια ευρω σε πωλησεις,μιλαμε για τονους συλλεκτικα,να εχεις φτασει στην σελιδα 330 στο ebay μετα απο 3 ωρες να κοιτας και να παιρνεις παυσιπονα για να συνεχισεις,αφου εχεις δει 5.000 αντικειμενα....
ειναι λιγο και το σε ποιο απο τα δυο ανηκει ο καθε ενας,αλλο συμφερει στον εναν και αλλο στον αλλον.
αλλοι παλι δουλευουν μονο με δημοπρασιες...καθε βδομαδα ολοκληρονονται 30 η 40 δημοπρασιες.
θελει πολυ ζυγισμα στο που ανηκει ο καθε ενας.
να υποθεσουμε οτι το store στο ebay εχει μηδεν κρατησεις,παλι δεν ξερω αν εχει οφελος για τον μεσο συλλεκτη.
ειναι μια πλατφορμα που δεν αφορα τα συλλεκτικα,να υποθεσουμε οτι το mashops σου τραβαει 40 δολαρια τον μηνα για νοικι,εγω πιστευω οτι στο ebay θα πουλουσα 1 αντικειμενο στους 4 μηνες και στο mashops 3 τον μηνα.
φλυαρισα πολυ αλλα θελει ζυγισμα,εχει να κανει και με το τι συλλεγει ο καθε ενας,σε ποιο κοινο απευθυνεται,στον ελληνα συλλεκτη η παγκοσμια συλλεκτη,αλλα ειναι τα θελω του καθενος