Πρέπει να υπάρχει και μία κουλτούρα όλοι οι επισκέπτες να αγοράζουν έστω και κάτι χαμηλής αξίας ("για το καλό") ώστε να γίνεται παιχνίδι.
καλο !
παλια -και γω δυστυχως την εχω ακομα- την ειχαμε αυτην την λογικη.
οταν εμπαινες σε προσωπικη επιχειρηση επαιρνες και κατι για το καλο, για να κανει "σεφτε" ο αλλος
εδω και χρονια τα πραγματα ειναι πιεσμενα
αλλα... θα προτιμουσα να υπαρξει αυτο που λες
απτη στιγμη που δεν υπαρχει και πολυ κινηση στην αγορα μας, τλχστν να υπαρξει αυτο
και να σας πω και κατι : τα ακρα πουλανε τετοιες εποχες
ο αλλος θα μπει μεσα και θα παρει κατι φθηνο ή θα δει τη λιρα του sv και θα πει φιλε τη θελω ο,τι και να γινει, ποσα θες
τλχστν να πιασουμε τα "φθηνα" ομως
να μπει ο αλλος μεσα με την κορη του και να διαλεξει και η κορη κατι
και να μπορει και να της μαθει κατι
πχ "δες αυτα τα 20 ψιψιψονια και πες μου ποιο ειναι σε καλυτερη κατασταση και αμα το βρεις θα στο παρω"
ή ακομα πιο απλα "διαλεξε ποιο σου αρεσει και θα στο παρω, απλα πες μου γιατι"
και αμα "παιζεται μπαλιτσα" στα φθηνα, θα μαζευτει κοσμος και θα παιχτει και στα ακριβα.
και κακα τα ψεμματα, οι ωρες δεν μας φταινε, το οτι δεν μαζευτηκε κοσμος μας φταιει (φετος εχουμε και τους κορωνοϊους), αλλα αυτο δεν εχει να κανει μονο με την ωρα/μερα
αμα υπηρχε κινηση και ημουνα κατω καθε καθημερινη που θα τελειωνα νωρις εκει θα ημουνα (αμα εφευγα τα μεσανυχτα και παλι θα ηθελα να ερθω αλλα θα χατε φυγει)
εγω χαιρομαι παρα πολυ παντως που εγινε η αρχη. ελπιζω να συνεχιστει. αν του χρονου κινδυνεψει να μην επαναληφθει, οποιος εχει γνωση του θεματος ας το γραψει εδω και που αλλου πιστευει. στο χερι μας ειναι να το σωσουμε.