ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 14, 2020, 09:14:17 πμ » |
|
εγω με την κριση που ειχαμε στα νησια με τις λαθρες κ τα ΜΑΤ πηρα 20 ρεβυθια 20κιλα μακαρονια κ 10 κιλα φακη..εχω μελι αρκετο,μερικες κονσερβες,λαδι πανω απο 300 κιλα κ καταψυχτη με καλαμαρια κ αχταποδια γεματο κ λαχανικα τυπου κρομμυδια κ πιπεριες απο την φθινοπωρινη συγκομηδη κομμενα κ ετοιμα για τσιγαρισμα..εχω 2 κατσικες με 4 κατσικακια καμια 30αρια κουνελια κ καμια 100αρια κοτες..και κηπο..και ενα τσουβαλι αλατι 20 κιλα..σοβαρα τα λεω μην με κοροιδεψετε παντα ειχαμε το κατοχικο συνδρομο αλλα με τους παλιοτουρκους κ τις λαθρες ενισχυεται αυτο..κ λειτουργει σε καταστασεις τυπου κορωναιου..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΟΛΑ..
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 14, 2020, 10:01:14 πμ » |
|
εγω με την κριση που ειχαμε στα νησια με τις λαθρες κ τα ΜΑΤ πηρα 20 ρεβυθια 20κιλα μακαρονια κ 10 κιλα φακη..εχω μελι αρκετο,μερικες κονσερβες,λαδι πανω απο 300 κιλα κ καταψυχτη με καλαμαρια κ αχταποδια γεματο κ λαχανικα τυπου κρομμυδια κ πιπεριες απο την φθινοπωρινη συγκομηδη κομμενα κ ετοιμα για τσιγαρισμα..εχω 2 κατσικες με 4 κατσικακια καμια 30αρια κουνελια κ καμια 100αρια κοτες..και κηπο..και ενα τσουβαλι αλατι 20 κιλα..σοβαρα τα λεω μην με κοροιδεψετε παντα ειχαμε το κατοχικο συνδρομο αλλα με τους παλιοτουρκους κ τις λαθρες ενισχυεται αυτο..κ λειτουργει σε καταστασεις τυπου κορωναιου..
Παίρνω το καράβι και έρχομαι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 14, 2020, 10:11:36 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nikosalf
|
|
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 14, 2020, 10:45:31 πμ » |
|
εδω ειδικος στα παραγαδια μεχρι 600 αγκιστρια το εχω ανετα .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
fannis
|
|
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 14, 2020, 12:05:21 μμ » |
|
Και γω μέσα ! Νεταρω ,καλαρω ,δολώνω .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 14, 2020, 12:32:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΚΑΡΑΜΑΝΙΚΟΣ
|
|
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 14, 2020, 12:33:48 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
cat
|
|
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 14, 2020, 01:57:17 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
VENCEREMOS
|
|
|
Διηνέκης
|
|
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 14, 2020, 02:35:38 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dsp
|
|
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 14, 2020, 02:52:03 μμ » |
|
να σας πω την αληθεια, πλακα πλακα, για να μην σας πιασει κανα κλειστοφοβικο στο σπιτι, το πιο ασφαλες μερος τωρα που εχει και καλες μερες ειναι η παραλια. πηγα, ειχε λιγο κοσμο, αλλα οχι αρκετο για να μην μπορεις να κατσεις 100 μετρα μακρυα απο τους αλλους για να μην ανησυχεις. η μια παραλια που πηγα μαλιστα δεν ειχε κανεναν. υποθετω και στο βουνο μπορειτε να πατε. οπουδηποτε στη φυση δλδ, αρκει να πατε με τ αμαξι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
εδώ προσέχεις να μαθαίνεις και μαθαίνεις να προσέχεις
|
|
|
dtsartsanis
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Dig Deep, Live Strong
|
|
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 14, 2020, 04:11:34 μμ » |
|
να σας πω την αληθεια, πλακα πλακα, για να μην σας πιασει κανα κλειστοφοβικο στο σπιτι, το πιο ασφαλες μερος τωρα που εχει και καλες μερες ειναι η παραλια. πηγα, ειχε λιγο κοσμο, αλλα οχι αρκετο για να μην μπορεις να κατσεις 100 μετρα μακρυα απο τους αλλους για να μην ανησυχεις. η μια παραλια που πηγα μαλιστα δεν ειχε κανεναν. υποθετω και στο βουνο μπορειτε να πατε. οπουδηποτε στη φυση δλδ, αρκει να πατε με τ αμαξι.
+1000 θα συμφωνισω με τον βουνο που το εχω και διπλα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Εl Capitan
|
|
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 14, 2020, 04:52:47 μμ » |
|
Στέλιο συγχωραμε αλλα κανεις λαθος.Το πιο ασφαλες σημειο ειναι να εισαι καταμεσης του Ινδικου κανα 1000αρι μιλια απο τις ακτες.Το μονο CORONA που ξερουμε εδω ειναι το καφασι με τις μπυρες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ερέτην χρήναι πρώτα γενέσθαι πριν πηδαλίοις επιχειρεί
|
|
|
dsp
|
|