Στέλιο με όλο τον σεβασμό προς όλους σας αυτό που είπε ο Νίκος «το πάμε βόλτα» έχω αρχίσει να το νιώθω να σου πω. Καλύτερα αποφασίστε και πείτε μου « δεν μας αρέσει δεν το αλλάζουμε» καλώς αλλά να το ζαλίζουμε με μισόλογα του τύπου «έχετε άλλα εργαλεία» ή «τι αλλάζει στην ουσία τίποτα» ή ακόμη χειρότερα να το μπλέκουμε με διαφορετικά θέματα όπως η R5 οκ ή δεν θέλετε (αποδεκτό) ή το τραβάτε μέχρι που δεν έχει πια νόημα.
Καλύτερα ξεκάθαρα πράγματα.
οπα! παμε ενα βημα πισω. κατ αρχας σε περιπτωση που συμφωνεις στο παραμικρο με τα σχολια του νικου οπως τα διαμορφωσε για τα προηγουμενα θεματα, μπορω μονο να σου ζητησω να διαβασεις τις προηγουμενες απαντησεις μου σε αυτα. νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο. προσεξε και τις ωρες που αναγραφω στο δευτερο μνμα μου.
εκπλησσομαι δυσαρεστα που σε ακουω να αναμασας τα λογια αυτα ειδικα προς εμενα. και το γιατι "ειδικα προς εμενα" φαινεται στην πρωτη μου απαντηση στον νικο.
Τι σχέση έχουν θέματα όπως η R5 λίρα τωρα?
η απαντηση μου δεν πηγαινε μονο σε σενα γτ συζητηθηκαν και παρεμφερη θεματα με αφορμη την δευτερη προταση σου. διαβασε δλδ και τους αλλους που μιλησαν και θα δεις οτι προσπαθουσα να συζητησω για να βρεθει καποια κοινη λυση για ολους. επαναλαμβανω: δεν απαντουσα μονο σε σενα. η σχεση που εχει με το δικο σου θεμα η R5 ειναι οτι εγω σαν στελιος πιστευω οτι αμα μια προταση για το φορουμ πρεπει να ειναι στην πρωτη σελιδα τοτε ενα απο τα πιο ωραια θεματα που διαβαζουν τα μελη αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι στην πρωτη σελιδα με Bold. τοσο απλα. (η -μεγαλυτερη- σχεση που εχει με τα αλλα σχολια θα φανει αμα τα διαβασεις, με δυο λογια συζητουσαμε για το να βλεπουν τα "σημαντικα θεματα" που εχασαν)
εψαχνα να βρω τι μας προσφερει η πλατφορμα και πραγματι μπορεις να βαλεις να φαινονται στην πρωτη σελιδα θεματα, αλλα διαλεγει τα τελευταια (οσα του πεις) και οχι τα σημαντικα. που σημαινει οτι θα πρεπει να γινεται χειροκινητα.
παμε στο χειροκινητα. συνεχιζω να εχω τον ιδιο προβληματισμο. ας αφησουμε απεξω τις R5 και ας απαντησω πιο "απομονωμενα" μονο στη δικη σου προταση. εστω οτι βαζουμε ολες τις προτασεις στην πρωτη σελιδα. καποιες απο τις προτασεις σιγουρα θα ειναι χαζομαρες. αμα μπει εκει η δικια σου ομως θα πρεπει να μπει και η χαζομαρα του αλλου, γτ πρεπει να ειναι δικαιοι οι συντονιστες. ακομα και να πιστευουν οτι ειναι χαζομαρα, δεν γινεται να αποφασισουν να τον κοψουν απ το να εκφραστει. αρα θα καταληξουμε να εχουμε και χαζομαρες στην πρωτη σελιδα και δεν θελω, δεν μου αρεσει. την ιδια μου αυτην την αποψη για την ισοτητα απεναντι στους κανονισμους στην εχω ηδη κοινωνησει σε προσωπικα μνματα για αλλο θεμα. δεν εχει να κανει μονο με τις ποινες προφανως, η αντιμετωπιση πρεπει να ειναι ιδια προς ολους σε ολα τα θεματα.
ΥΓ: αυτοι ειναι οι προβληματισμοι μου και οι αποψεις μου. τα μεταφερω και τα συζηταω. δυστυχως ή ευτυχως κραταω το δικαιωμα να τα εκφραζω. δυστυχως βρισκομαι στο σημειο να νοιωθω πικρια για την αντιμετωπιση. ευτυχως εχω γερασει αρκετα για να αλλαξω τωρα.
Συντονιστης:
ΥΓ. Αλήθεια πήρατε καμία απόφαση με εκείνη την ψηφοφορία τελικά;
ναι. εχει γραφτει το κειμενο και αναμενεται η καθολικη εγκριση. θα ανακοινωθει προσεχως.