413 δολάρια δλδ 362 ευρω μειον προμήθεια 10 τις εκατο στην καλύτερη 330 μειον 230 φιλική τιμη επισκευής δλδ 100.ευρώ περίπου κ με ασχολια 3 μηνών 4αρων εγώ ειπα οπως είναι κάνα 30αρι που είναι οι αρλούμπες λοιπόν?Κ αν δεν έκλεινε όπως παρα πολλα ρόλο για που μένουν απουλητα ......Μια χαρά εκτίμηση έκανα λοιπον
δε σχολιασα την λεξη αρλούμπες που ειπε το μελος Παναγιώτης αλλα τωρα οχι μονο θα σχολιασω αλλα θα πω και εγω ο ιδιος οτι συνεχιζεις να τις λες
Αρλουμπα πρωτηΑν διαβασεις καλυτερα γραφω πως και για τα τρια ρολογια εδωσα 230 ευρω και για την ακριβεια
60 ευρω το tissot 100 το χρυσο suisse & 70 το movado
Αρλουμπα δευτερηΛες ..." και αν δε εκλεινε ?" εκλεισε ομως οπως εκλεισε και τοτε το αλλο που σου παραθεσα στα 560 και αλλα 10 να ειχα σε αυτες ρις τιμες περιππυ θα εκλειναν, και δεν το λεω εγω, η αγορα το λεει
Αρλουμπα τριτη Το κοστολογισες στα 30 ευρω χωρις να πω οτι ηθελε επισκευη...δεν το γνωριζες οπότε σαν λειτοουργικο το κοστολογησες 30 ευρω οποτε δεν υπαρχει λογος να αφαιρεις χρηματα για την επισκευη του
Α ξεχασα....ααρλουμπα τέταρτη Το ποσο κοστιζει ενα ρολοι δεν εχει καμια σχεση με το ποσα χρηματσ μπηκαν στην τσεπη λογο προμηθειων ebay - paypal
Υ.γ και για τελος δηλωνω πως φυσικα εχω μαυρα μεσανυχτα απο ρολογια.....αλλα ριχνω και μια ματια στην αγορα