καλημερα φιλε γιωργο ... κατα την ταπεινη μου γνωμη μην βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος !! να θυμασαι ποσα χρηματα εδωσες ... κανε το δια 9 ( οσα τα νομισματα ) και προσθεσε τα εξοδα πιστοποιησης ... το συμπερασμα για εμενα ειναι μια απο της καλυτερες αγορες ( σε σχεση νομισματος και βαθμο πιστοποιησης ) ... δυσκολα εμεις η υπολοιποι θα βρουμε ποτε ξανα τα συγκεκριμενα νομισματα με αυτους τους βαθμους πιστοποιησης και με αυτη την συνολικη τιμη αγορας !!! ... και παλι μπραβο !!!
Μιμμη δεν λεω το αντιθετο διοτι στα εξι χειροτερα κατα την γνωμη μου τα τεσσερα χτυπησαν MS 65 !!
Αυτο και μονο με πεταξε στον ουρανο μολις ειδα το mail!!
Τα αλλα τρια ειχα σκοπο να τα αφησω εκτος σλαμπ και τωρα φιλοι μου λενε οτι θα ειμαι βλακας αν δεν τα στειλω αφου υπαρχει το δεδομενο να χτυπηση ενα εστω MS 66 !! Απλα οπως αναρωτιωταν οπως ο Νικος οτι αφου βαθμολογουν το νομισμα με το κατεβασμα-φθορα χρησης και το νομισμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ καθολου φθορα γιατι δεν του εδωσαν βαθμο!! Τωρα αφου λετε οτι και ο χρωματισμος εχει σημασια καθομουν και κοιταζα χτες ολους τους παραμετρους του ορισμου altered color !! Αν ειναι ετσι και μια πατινα φυσικη απο τα χρονια αν ειναι ασχημη πρεπει να δωσουν τον ορισμο altered color ??Και η πατινα ειναι μια φυσικη αλίωσει του χρωματος!! Διοτι αυτη η μαυριλα που εχει απο τον οπισθοτυπο εγω την βλεπω σαν πατινα!!
Τωρα αν κανω ακομη λαθος διορθωστε με!!Δεν υπαρχει θεμα να υπερεκτιμησω
ενα νομισμα που νια εταιρια λεει οτι δεν πρεπει!!Απλα θελω να μπω στο μυαλο τους στην φιλοσοφια τους!!