vaspyr21
|
|
« στις: Νοέμβριος 14, 2012, 11:39:36 μμ » |
|
Γεια σας μια εκτίμηση για το κατοστάρικο,σε τι κατάσταση το βλέπετε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 11:45:22 μμ » |
|
Πολυ αυστηρα ενα xf+ Δεν θεωρειται ακυκλοφορητο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 11:46:54 μμ » |
|
ΑΧΧΧ ενα τετοιο κατοσταρι ηταν το βδομαδιατικο χαρτζηλικι μου οταν ημουν μικρος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 11:51:31 μμ » |
|
ΑΧΧΧ ενα τετοιο κατοσταρι ηταν το βδομαδιατικο χαρτζηλικι μου οταν ημουν μικρος Σε ακυκλοφορητο μαλλον ειναι πολυ ως βδομαδιατικο χαρτζηλικι για τον γιο μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 11:51:34 μμ » |
|
σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είσαι πολύ αυστηρός,δεν ειναι καλες οι φωτο δεν εχει καμια σχεση με τι πραγματικη του εικονα, αυριο θα βγαλω καλυτερες αν ειναι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 11:52:02 μμ » |
|
σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είσαι πολύ αυστηρός,δεν ειναι καλες οι φωτο δεν εχει καμια σχεση με τι πραγματικη του εικονα, αυριο θα βγαλω καλυτερες αν ειναι.
Εχει τσακισμα φιλε μου...... Αν εχεις και του 66 βγαλε μου φωτο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 11:58:42 μμ » |
|
δεν χρειαζεται να βγαλεις αλλες αγαπητε οτι σου ειπε ειναι σωστο επιπλεων δες και τις γωνιες του εαν δεν εχεις τις ειδικες θηκες βαλτο μεσα σε ενα χοντρο και μεγαλο βιβλιο και σημειωσε την σελιδα ωστε να μην το ψαχνεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 11:58:45 μμ » |
|
πραγματικά δεν έχει πουθενά τσάκιση,που ακριβώς την έχει τι τσάκιση φίλε Σωτήρη εμένα μου φαίνεται ακυκλοφόρητο. δυστυχώς δεν έχω του 66
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 14, 2012, 11:59:52 μμ » |
|
πραγματικά δεν έχει πουθενά τσάκιση,που ακριβώς την έχει τι τσάκιση φίλε Σωτήρη εμένα μου φαίνεται ακυκλοφόρητο. δυστυχώς δεν έχω του 66
Πρωτη φωτο, απο την γραμμη ασφαλειας λιγο κατω δεξια. Φυσικα φαινεται και στην δευτερη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 15, 2012, 12:08:46 πμ » |
|
βαλτο μεσα σε ενα χοντρο και μεγαλο βιβλιο και σημειωσε την σελιδα ωστε να μην την ψαχνεις Αυστηρος εγω Ωραιος εσυ !!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 15, 2012, 12:49:52 πμ » |
|
Βασιλη μου ειναι XF+... δυστυχως δεν ειναι ακυκλοφορητο για λιγο... εχει τσακιση... ακομα και η ανεπαισθητη τσακιση απο πορτοφολι... ριχνει ενα χαρτονομισμα απο ακυκλοφορητο στο σχεσον ακυκλοφορητο ή το XF... η τσακιση ειναι 4,5 χιλιοστα δεξια της καθετου γραμμης ασφαλειας του χαρτονομισματος... (στην μερια που ειναι το σχεδιο με την προτομη του Δημοκριτου). κατι ψιλοφαινεται και λιγο παρακατω.. αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. σαν να κανει μια μικρη κοιλια ή κυμματισμο εκει... επισεις οι δεξιες γωνιες... ειναι λιγο στρογγυλεμενες... αυτο εγινε αν καποιος πηγε και το εβαλε σε πορτοφολι καπως βιαστικα... ειδικε δε η κατω δεξια γωνια... την βλεπω να εχει χασει την κοψη της.. και να στρογγυλευει λιγο! παρολα αυτα ειναι πολυ ομορφη η κατασταση του... για την συλλογη σου!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 15, 2012, 01:02:31 πμ » |
|
Γεια σου φίλε Νίκο σε ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση σου είσαι παιδί θαύμα, έχω μερικά ακόμα χαρτονομίσματα Ελληνικά και ξένα τα έχω ξεχωρίσει όποια είναι σε καλή κατάσταση και κάποια στιγμή θα τα βάλω για εκτίμηση, ευχαριστώ και πάλι Νίκο μου. Ώρα για ύπνο, καληνύχτα και καλό ξημέρωμα φίλε Νίκο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 15, 2012, 01:36:41 πμ » |
|
Καληνυχτα Βασιλη μου! εχεις και ξενα; σωστος! διπλα;; χαχαχα να σε ρωτησω κατι;; σαν ΑΕΚτζης κι εσυ.... μηπως εχει κανενα απο τα πεντοχιλιαρα με τον μπαγιεβιτς πανω;; αυτα που εριχναν οταν πηγε στον Ολυμπιακο... ψαχνω και δεν βρισκω! μαζευω και τετοια σαν... περιεργα των χαρτονομισματων... εχω ενα ξενο με τον Κλιντον, και ενα ελληνικο δολλαρια με Κοσκωτα και Κουτσογιωργα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 15, 2012, 09:07:42 πμ » |
|
Αυτα ομως δεν τα εχεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|