Αγαπητε φιλε σου αρεσει δεν σου αρεσει εγω μελεταω την ιστορια και ΚΡΙΝΩ !!!
Δεν καθομε να τρωω αμασητο οτι σε χαλουχησαν εσενα οι δικοι σου.
Θες δεν θες πχ στον Ελληνοβουλγαρικο πολεμο Βασιλιάς Κωνσταντίνος Α΄ ανέλαβε τη διοίκηση των Ελληνικών δυνάμεων, !!! ΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ !!!
Δεν ειδα κανεναν πολιτικαντη να πολεμαει γραμμενο στα βιβλια !!! Ετσι;;
Θες δεν θες διαβαζωντας την ιστορια των Βασιλεων τα παιδια τους περνουσαν τουλαχιστον απο δυο στρατιωτικες σχολες!!! Καποια δε απο τεσσερις !!!
ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΑΛΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΦΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ !!! Ετσι;;
Εδω οι ιδιοι πολλες φορες ακουστηκε οτι υπουργοι , βουλευταδες κτλ κτλ με Γιωτα5 την εβγαλαν!!!
Και θες δεν θες οταν ξεκινω απο το Ηρακλειο για να παω στα Χανια τον δρομο αυτο μου τον εφτιαξε η ΧΟΥΝΤΑ με την ΜΟΜΜΑ της !!! Αλλιως θα εκανα ακομη 3 ωρες απο τον παλιο δρομο οπου υπαρχει !!!
Το ιδιο ξερω και για πολλα μερη της Ελλαδος να ακουγετε !!!
Σημερα για να φτιαξουν κατι στην Ελλαδα οι πολιτικαντηδες που ψηφιζετε το πρωτο κοντυλι που βγαζουν ειναι ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ !!!!
Ενταξει ;; Αυτο ειναι το πιστευω μου !!!
Οτι οι ΑΝΤΡΕΣ επαψαν να υπαρχουν !!!
Κατσε εσυ λοιπον να πιστευεις στους φουφληδες και ακου τους ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!
ΘΥΜΑΤΑ της δικης τους αμελιας και ανικανοτητας !!!
Διοτι αυτο θα μπορουσε κατα 70/80% να αποφευχει εαν ηταν ετοιμοι απο τον Μαιο η πολιτικη προστασια σε συνεργασια με στρατο !!!
Ευγε για την υποστηριξη σου στα μουτρα τους τεκνο μου!!!! Ευγε.
Κύριε «herakliotis»,
Εν μέσω μιας ανείπωτης τραγωδίας, θα ήταν τουλάχιστον προκλητικό -για να μην πω ανόητο- να εμπλακώ μαζί σας αγαπητέ, σε μια ατέρμονη αντιπαράθεση ιδεολογημάτων και αναγνωσμάτων της Ιστορίας.
Επιπλέον, κρίνω πως θα ήταν μάταιο, αφού είναι έκδηλη η -θυμικού τύπου- επιδερμική γνώση σας περί Ιστορίας, όπως και η αδυναμία σας να αντιληφθείτε απλούστατες συνθήκες. Από την ανθρωπιστική γύμνια του όποιου μονάρχη, βασιλέως-στατηλάτη, έως τον καταστροφικό φανατισμό του όποιουδήποτε εμμονικού πολεμοχαρή δικτάτορα.
Τέλος, αν πιστεύετε πως εξέλιπαν οι.. φιλοπόλεμοι, αρματωμένοι ΑΝΔΡΕΣ ηγέτες, δοκιμάστε από τούδε και στο εξής να εμπιστευθείτε θεσμικά, την σαφώς
ουμανιστική και ενωτική δύναμη της ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Που σημειωτέον, δολίως και βιαίως κρατείται στο ιστορικό περιθώριο, με την πηγαία, ενωτική και δημιουργική δύναμή της σε.. ημιληθαργική καταστολή. Σε ρόλους.. επικουρικού «πολυεργαλείου» στην υπηρεσία ενός σαφέστατα εγωϊστικού, επιθετικού, βίαιου και αμιγώς φαλλοκρατικού πολιτισμού.
Εκτός και αν επιμένετε στην παρωχημένη πίστη σας, πως η διαμόρφωση της Ιστορίας και του Πολιτισμού του ανθρώπινου γένους, είναι αποκλειστικά.. ανδρικό προνόμιο και ως τέτοιο, θα διαμορφώνεται εσαεί, μέσα από αιματηρές «κοκκορομαχίες» βασιλιάδων-στρατηγών και παντός είδους διασπαστικές αντιπαραθέσεις οπλισμένης.. τεστοστερόνης.
Σημείωση:Ουδέποτε υποστήριξα την παρούσα ή οποιαδήποτε παρελθούσα κυβερνητική εξουσία. Δεν είμαι απολογητής κανενός πολιτικού σχήματος, όπως
κακώς και όλως αυθαιρέτως με χαρακτηρίζετε.
Και βέβαια, υπήρξε πολύ άστοχος έως ατυχής ο χαρακτηρισμός μου ως.. «τέκνον σας». Καθότι δεν στέκει από ηλικιακή άποψη -πρωτίστως- και καθ’ οιανδήποτε άλλη έννοια, επίσης.
Υ.Γ.Αν και δεν διαφαίνεται για την ώρα (τουλάχιστον σε ιστορικά-πολιτισμικά θέματα), σας εύχομαι να καταφέρετε τελικώς να «γηράσκετε αεί διδασκόμενος» όπως και διατείνεσθε με το απόφθεγμα-υπογραφή σας.
Κουράγιο και δύναμη στις απανταχού και παντιοτρόπως δοκιμαζόμενες υπάρξεις