ellinas
|
|
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 21, 2017, 07:30:16 μμ » |
|
Φίλτατε ''ρόδακα'' , Και τα δύο νομίσματα 10 και 20 δρχ του '30 έχουν αγαπηθεί απο τους περισσότερους συλλέκτες Ελληνικών νομισμάτων και είναι απο τα ομορφότερα που έχουμε κόψει! Φυσικά και είναι θέμα γούστου. Και μπορεί εσένα να μην σου αρέσουν. Το δέχομαι. Να ξέρεις όμως ότι είναι απο τα λίγα νομίσματα με ''βαθιά'' χάραξη, υψηλό έξεργο ανάγλυφο, πολύ καλή αποτύπωση του θέματος, ο αργυρός τους (προσμίξεις) φτιάχνουν καταπληκτικές πατίνες, και πολλά άλλα!! Πιστεύω ότι αν δεις νομίσματα ''καλά'' θα αλλάξεις γνώμη. Φιλικά πάντα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
PANAGIOTIS THESS.
|
|
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 22, 2017, 12:12:46 μμ » |
|
Φίλτατε ''ρόδακα'' , Και τα δύο νομίσματα 10 και 20 δρχ του '30 έχουν αγαπηθεί απο τους περισσότερους συλλέκτες Ελληνικών νομισμάτων και είναι απο τα ομορφότερα που έχουμε κόψει! Φυσικά και είναι θέμα γούστου. Και μπορεί εσένα να μην σου αρέσουν. Το δέχομαι. Να ξέρεις όμως ότι είναι απο τα λίγα νομίσματα με ''βαθιά'' χάραξη, υψηλό έξεργο ανάγλυφο, πολύ καλή αποτύπωση του θέματος, ο αργυρός τους (προσμίξεις) φτιάχνουν καταπληκτικές πατίνες, και πολλά άλλα!! Πιστεύω ότι αν δεις νομίσματα ''καλά'' θα αλλάξεις γνώμη. Φιλικά πάντα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα Η επιτομή της πατίνας!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Εν-αντι
|
|
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 22, 2017, 12:49:06 μμ » |
|
ο ποσειδωνας ειναι ωραιος σε ολες τις καταστασεις..την δημητρουλα πρεπει να πετυχεις σε καλη..ειδικα η φατσα που τις πιο πολλες φορες εχει πλαγιομετωπικη...και το σταχυ...στα δικα μου γουστα ειναι τα κορυφαια συν και το 20δρχ 1973(απλα δεν μ αρεσει η ονομαστικη μερια)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 22, 2019, 09:34:11 μμ » |
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 22, 2019, 09:35:08 μμ από ΡΟΔΑΚΑΣ »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 23, 2019, 09:36:26 πμ » |
|
Όμορφη πολύ όμορφη η θεά αλλά ήθελα να ήξερα ποιός βάρβαρος έριξε τα οξέα πάνω της.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 23, 2019, 10:35:30 πμ » |
|
Όμορφη πολύ όμορφη η θεά αλλά ήθελα να ήξερα ποιός βάρβαρος έριξε τα οξέα πάνω της.
Ευχαριστω πολυ Μιχαλη το ιδιο σκεφτηκα και εγω οταν την ειδα....Και το ερωτημα μου-αραγε αυτος ο λεκες με ''περιποιηση'' ειτε προσωπικη ειτε απο εταιρεια φευγει....?το αλλο ερωτημα ειναι:...αξιζει στην εταιρεια?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 23, 2019, 10:51:16 πμ » |
|
Απο την ελάχιστη εμπειρία που έχω νομίζω δεν φεύγει.Τουλάχιστον εγώ δεν μπόρεσα να καλυτερεύσω ένα δικό μου νόμισμα που επιχείρησα.Το αντίθετο θα έλεγα ότι το χειροτέρεψα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 23, 2019, 10:54:01 πμ » |
|
Οποτε οτι γινει μονο με εταιρεια δλδ.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #23 στις: Απρίλιος 23, 2019, 04:46:34 μμ » |
|
Δεν τό καθαρίζει νομίζω ούτε η εταιρεία. Εάν θυμάμαι καλά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 23, 2019, 04:52:00 μμ » |
|
Δεν τό καθαρίζει νομίζω ούτε η εταιρεία. Εάν θυμάμαι καλά.
Εαν το δει ο κος Κουντουριδης προφανως θα μας πει με σιγουρια....Και μια εκτιμηση βαθμου μιας και ειναι δυσκολο το grade του ως νομισμα? *Tip:τιμη αγορας πριν 10 ημερες 7€ !!!!!* Η φωτος του πωλητη ηταν χαλια αλλα διεκρινα φουλ λουστρο και ''χτυπηθηκαμε'' καποια στιγμη με τον Τζωρτζάκη....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 23, 2019, 05:03:01 μμ » |
|
καλησπερα μια και με αναφέρατε Βαθμός μάλλον 58 ο λεκές πάνω από το κεφάλι μάλλον φεύγει οι άλλες κηλίδες (carbon spots?) αν έχουν εισχωρήσει στο μέταλλο όχι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 23, 2019, 05:10:28 μμ » |
|
καλησπερα μια και με αναφέρατε Βαθμός μάλλον 58 ο λεκές πάνω από το κεφάλι μάλλον φεύγει οι άλλες κηλίδες (carbon spots?) αν έχουν εισχωρήσει στο μέταλλο όχι.
Να κ ενα ευχάριστο σήμερα Σας ευχαριστω πολυ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #27 στις: Νοέμβριος 16, 2023, 09:00:42 πμ » |
|
Εχω καιρο να ανεβασω κατι.......οποτε μην ανοιγω νεο τοπικ Μπηκε στο αλμπουμακι μου, καινουργιο Θεικο ζευγαρι σε φαση αναβαθμισης.... ηταν ορφανα και τα περιμαζεψα .....σχολια κ γνωμες ελευθερα..... Την καλημερα μου στο Στεκι
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 16, 2023, 09:02:45 πμ από ΡΟΔΑΚΑΣ »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gemuncey23
|
|
« Απάντηση #28 στις: Νοέμβριος 16, 2023, 09:24:49 πμ » |
|
Καλημέρα σας. Εντυπωσιακή η Δήμητρα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΡΟΔΑΚΑΣ
|
|
« Απάντηση #29 στις: Νοέμβριος 16, 2023, 12:17:24 μμ » |
|
Καλημέρα σας. Εντυπωσιακή η Δήμητρα!
Ναι και για μενα ειναι ομορφη,και εχουν εντυπωσιακα λουστρα και τα 2 νομισματα....ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια,την καλημερα μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|