giannist
|
|
« Απάντηση #60 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:06:09 μμ » |
|
Αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.... Κουραστικό. Και ξαναλέω- τα ζωάκια πέθαναν- πριν χρόνια- ενταφιάστηκαν (χοουπφουλι) κι έχουν μείνει κάτι απομεινάρια. Και συζητάμε τι τα θεωρούμε. Σκαλισμένα. Και είπα την άποψη μου περί της συλλεκτικής τους ή μη ιδιότητας. Το τι θέλετε στο σαιτ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Κι εγώ μπορεί αύριο ν' ανοίξω τόπικ με σεμεδάκια - συλλεκτικά θα είναι, κανείς δεν θα θέλει να τα βλέπει όμως ( εμού συμπεριλαμβανομένης επίσης)- τι να γίνει όμως; την ιδιότητα τους δεν την χάνουν....
Τα ζωάκια Πεθαναν!!! για να τα εχουμε ως συλλεκτικα ειδη!!! Εσύ μη μαζεύεις ελέφαντες. Συνέχισε να τρως άλλα ζώα. Και να θελω να φαω ελεφαντα είναι ακριβο κρεας δεν εχω την οικονομικη επιφανεια,ειναι για σοβαρους συλλεκτες εδεσμα.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 01, 2017, 09:06:42 μμ από giannist »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #61 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:06:36 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
soyez realistes , demandez l' impossible
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #62 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:08:05 μμ » |
|
Αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.... Κουραστικό. Και ξαναλέω- τα ζωάκια πέθαναν- πριν χρόνια- ενταφιάστηκαν (χοουπφουλι) κι έχουν μείνει κάτι απομεινάρια. Και συζητάμε τι τα θεωρούμε. Σκαλισμένα. Και είπα την άποψη μου περί της συλλεκτικής τους ή μη ιδιότητας. Το τι θέλετε στο σαιτ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Κι εγώ μπορεί αύριο ν' ανοίξω τόπικ με σεμεδάκια - συλλεκτικά θα είναι, κανείς δεν θα θέλει να τα βλέπει όμως ( εμού συμπεριλαμβανομένης επίσης)- τι να γίνει όμως; την ιδιότητα τους δεν την χάνουν....
Περίμενε... είπαμε οι θεοί θα αποφασίσουν τι είναι συλλεκτικό... δηλαδή θα καθορίσουν το κέφι καθενός. (Εσύ τι πρόβλημα έχεις με τα σεμεδάκια;) Οι ΘΕΟΙ είναι οι εμποροι ελαφαντοδοντου κλπ?,καλυτερα σεμεδακια!!! Λάθος θεό (-ους) κατάλαβες Γιάννη.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GSHH
|
|
« Απάντηση #63 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:08:49 μμ » |
|
Η εκτίμηση απο online εγινε off line
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Knowledge not shared is lost
|
|
|
ukobke
|
|
« Απάντηση #64 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:09:15 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #65 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:09:59 μμ » |
|
Ποιοι είναι οι θεοι? αυτοι που ενθαρυνουν κατι παρανομο η αυτοι που το αποθαρυνουν?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #66 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:11:59 μμ » |
|
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #67 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:13:39 μμ » |
|
Αυτή είναι η ακριβής φράση του Ukobke ---->"Περίμενε... είπαμε οι θεοί θα αποφασίσουν τι είναι συλλεκτικό... δηλαδή θα καθορίσουν το κέφι καθενός". Με βάση αυτήν την φράση, ποιους καταλαβαίνεις για "θεους;"?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GSHH
|
|
« Απάντηση #69 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:16:31 μμ » |
|
68 απαντήσεις μέχρι στιγμής και απάντηση δεν δόθηκε...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #70 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:17:25 μμ » |
|
Αυτό πάλι, που οι άνθρωποι φωτογραφίζουν τα πτώματα που πρόκειται να φάνε; Πόση καλλιτεχνική άραγε αξία εμπεριέχει ? (αν θεωρήσουμε ότι η φωτογραφία είναι τέχνη;)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #71 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:18:30 μμ » |
|
Η δική μου απάντηση θεωρείται ανύπαρκτη; Λαμβάνονται υπόψιν μόνο των ανδρων - μελών του φόρουμ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #72 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:22:38 μμ » |
|
Αυτό πάλι, που οι άνθρωποι φωτογραφίζουν τα πτώματα που πρόκειται να φάνε; Πόση καλλιτεχνική άραγε αξία εμπεριέχει ? (αν θεωρήσουμε ότι η φωτογραφία είναι τέχνη;)
Πρεπει να απαγορεύονται,μου ανοιξε την ορεξη ο Γιωργος,παντως από ότι ξερω τα ερίφια δεν απαγορεύονται.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #73 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:23:35 μμ » |
|
Τα ερίφια τα ρώτησες όμως?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GSHH
|
|
« Απάντηση #74 στις: Οκτώβριος 01, 2017, 09:24:25 μμ » |
|
Η δική μου απάντηση θεωρείται ανύπαρκτη; Λαμβάνονται υπόψιν μόνο των ανδρων - μελών του φόρουμ; Να παρεμβω? Και μόνο λόγω του υλικού τους που έχει απαγορευτεί πλέον, θεωρούνται συλλεκτικά, διότι στο εξής ο,τι βγηκε-βγήκε και τέλος. ( ή έστω το παράνομο ελεφαντόδοντο θα είναι εξαιρετικά δυσεύρετο). Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ την θανάτωση των συμπαθέστατων τετράποδων, όμως ο,τι υπάρχει ήδη στην κατοχή κάποιου, υπάρχει και δεν αλλάζει το γεγονός και ο τρόπος που αποκτήθηκαν.
Αν εννοείς αυτή εγώ συμφωνώ μαζί σου
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 01, 2017, 09:25:31 μμ από GSHH »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|