Γιωργο ειναι νομιζω προφανες οτι το τριτο κομματι ειναι καλυτερο του πρωτου.Οσο για την τιμη δεν εχω ακομα ειλικρινα καταληξει στο ποσο κανει το 5δραχμο στις διαφορες καταστασεις.Χρυση πατινα full luster ατοφια μαλλια μουστακι,ισως ενα μικρο κατεβασμα να το εχουν, αλλα κατα τα αλλα τελειο νομισμα.
Το πρωτο οπως πολυ σωστα παρατηρεις φαινεται πολυ καλο για να ειναι ''αληθινο''.Οπως εχουμε πει και παλιοτερα οι φωτο πολλες φορες παραπλανουν και τις περισσοτερες φορες εσκεμμενα.Εμεις κρινουμε ομως τωρα απο τις φωτο και το νομισμα δεν φαινεται να υστερει.Κανεις δεν χαριζει τιποτα και ιδιως οι οικοι που ειναι εμποροι καθαροι.
Α και ξεχασα εσυ Γιωργο μου, θα τα εδινες τα 340 για να παρεις τον Γιωργακη?
φυσικα τοπρωτο ειναι το καλυτερο και για μενα και ασε το Γιωργο να λεει για τις κοιλιδες.Και η τιμη του ηταν αρκετα καλη.Και το τριτο ειναι περιπου στα ιδια επιπεδα αλλα με τα διπλα χρηματα.Απο οτι υπολογιζω με προμηθειες και μεταφορικα κοντα στο 400αρι.
Η γνωμη του καθενος μας ειναι η προσωπικη του εκτιμηση και σε καμια περιπτωση το ματι και το μυαλο ενος δεν δουλευει το ιδιο με ενος αλλου συλλεκτη!!
Εγω σε εσας τους δυο που εκθεαζετε το πρωτο σαν καλυτερο του τριτου θα σας θεσω ενα απλο ερωτημα
Γιατι αφου ειναι καλυτερο το ειχαν στην μιση τιμη??
Μηπως υπαρχει κατι που εσεις δεν το βλεπετε??
Δεν νομιζω ο Κουνκερ να χαριζει μισοτιμης ενα νομισμα καλυτερο του τριτου