και εγω για την 262 την ειχα γιωργο ... απλα δε ειναι πολυ ψηλα στην βαθμιδα αξιολογησης - δυσκολιας κατα τον peter - chase ( ειναι αξιολογημενη ως SCARCE ) και παρα το οτι ειναι πολυ ομορφο νομισμα νομιζα οτι ανεβηκε αρκετα ψηλα για τα δεδομενα της εποχης ... βεβαια αυτο ειναι απλα μια υποκειμενικη αποψη και μονο ... παντως σου ευχομαι καλοριζικη και αλλες πολλες νυχτεριδες στην συλλογη σου ... με εκτιμηση μιμις
Μιμμη δεν ειναι μονο εσενα αυτη η αποψη, ειναι και αλλων, φιλος που παρακολουθουσε την δημοπρασια με το που ειδε το κλεισιμο και μιλησαμε στο τηλεφωνο την επομενη ωρα μου ειπε οτι και κατα την δικη του αποψη ειναι ακριβη!!
Εγω θα σου πω κατι αλλο:
Δες την αρχη αυτου του ποστ ημερομηνια και φωτο νουμερο δυο, ειχα στα χερια μου μια λιωσμενη 265 Α η οποια ειναι χαρακτηρισμενη ως RARE και εχει μια φυσικη τρυπα στον λαιμο!!
Πριν την κριση την πηρε αυτος που κοκορευετε περιπου στα μισα απο οσα εδωσα εγω χτες!!
Το νομισμα ηταν στο Ebay μια βδομαδα και κανενας δεν το χτυπουσε (ισως τους ξενερωνε η κατασταση)
το πηρα εγω (μπιρ παρα) και δεν περασαν εξι μηνες και μου εγινε η ανηθικη προταση να το αποχωριστω!!
Το εδωσα διοτι μου καθοταν η τρυπα αντιαισθητικα πολυ στο ματι.
Απο τοτε περασε αλλο ενα σε δημοπρασια και το εχασα (το ειχε Αθηναιος πωλητης στα χερια του εαν το θυμασε και μελος της σελιδας μας)
262 ομως δεν ειδα καμια να περναει (προσωπικα)
Αρα ναι μεν καπου κοιταμε τι γραφουν τα βιβλια αλλα απο την αλλη ζυγιζουμε την αγορα , ποσα τεμαχια περασαν και βγαζουμε δικες μας κρισεις!!
Αλλωστε και ο αποκατω μου ειναι δυνατος συλλεκτης Καποδιστρια .
Για τον τριτο δεν λεω τιποτα , τι γυρευει μες στα πιτουρα ακομη δεν το καταλαβα , , ,
Δεν το καταλαβαινει οτι θα τον φανε οι κοτες? ?
Οσο για αυτο που λες <<παρα το οτι ειναι πολυ ομορφο νομισμα νομιζα οτι ανεβηκε αρκετα ψηλα για τα δεδομενα της εποχης .>> εκει φιλε μου παραμενει το ρητο :
Αν δεν βρεξεις κωλο , ψαρι δεν τρως
και το μετατρεπω : Αν δεν ριξεις χρημα, καλο και δυσκολο Καποδιστρια δεν θα αποκτησης!!
Υ.Γ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ Καποδιστριακιας που μιλησαμε μου ειπε οτι εκλεισε καλα!!
Οι αποψεις λοιπον ειναι πολλες , ο καιρος θα μας δειξει ποσο τελικα αξιζει μια καλοδιατηρημενη 262
Ας κανουμε καταγραφες νομισματων και τιμων και θα δουμε την σωστη τιμη!!