giannist
|
|
« Απάντηση #74 στις: Ιανουάριος 10, 2012, 11:08:27 πμ » |
|
συμφωνω και εγω με τον φιλο μιμη,το εχω παρατηρησει, και με τον εαυτο μου.οταν εχω ενα νομισμα,ανεξαρτητου τιμης, καταστασεως,κλπ,προσπαθω ,μερικες φορες (κοροιδευωντας,,τον ιδιο, τον εαυτο μου)βαζωντας του δυο!!!τουλαχιστον, καταστασεις πανω,απο την πραγματικη του κατασταση.υστερα μερικες φορες,νευριαζω,η σχολιαζω εναν συλλεκτη, επειδη αγορασε,η πουλησε καποιο νομισμα,παραπανω απο την κανονικη του τιμη,λες και εγω δεν το εχω κανει?εγω πιστευω οτι καθενας μας κρινεται, για καθε του κινηση,πρωτα απο τον εαυτο του(αμα εχει νορμαλ σκεψη)και υστερα απο τους αλλους.οι ακραιες περιπτωσεις τι να πω?τον λογο τον εχει η επιστημη,αλλα παντα θα μας διακρινει λιγο- πολυ,η υποκειμενικοτητα,εκτος και αν ειναι τελειως σκοπιμη,και υστεροβουλη,οποτε παλι ειναι υπερβολη.αν ολοι μας ακολουθουσαμε,μια μετριοπαθεια,ειδικα στς δυκολες μερες που περναμε,τα πραγματα θα ηταν καλυτερα,για ολους,εκτος των γνωστων κορακιων,που περιμενουν,καποιον καινουργιο,η μια λαθος εκτιμηση μας,για να τα κονομησουν!!!!δεν βαριεσαι,οταν μια ωραια!!! και γεματη γνωσεις, ενασχοληση,γινεται εμποριο(για τους συλλεκτες ,καθαρα ομιλω) ,τοτε μοιραια ειμαστε αξιοι της μοιρας μας,και ας μην λεμε,γιατι δεν υπαρχουν νεα ατομα στον χωρο μας,χαιρετω,γιαννηςτ.
|