Φυσικα νομιζω κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια εαν οντως αυτη η λιρα π ειναι μεσα ειναι κομματι απο αυτες, βγαινει κ μπαινει ευκολα απο την θηκη της, θα ηθελα να πιστευω οτι κανενας προηγουμενος κατοχος θα ηθελε να παιξει με την κασσετινα!! Παντως εαν αυτη ηταν μεσα στο κουτι απο οταν εκδοθηκε απο την Βρεττανια τοτε ναι ειναι μερος απο αυτες π ειχαν οι πιλοτοι
Τα μετταλια ειναι αυτα π αναγραφωνται στης φωτο! απομιμισεις μαλλον νομιζω ειναι, δν τα κοβω για Original, ισως τα επιλεξανε ετσι ωστε να μπορεις να δεις πως ηταν
Φιλικα
Μακης
(Απαντηση Ηρακλειωτη)
μαζι μου εχω μονο της ψιλο προσφατες αγορες! τα υπολοιπα ειναι στο βαθυ λαγουμι!!, εχω βρει κατι ωραια κομματακια απο τα διαφορα μερη π εχω βρεθει τον τελευταιο καιρο,
τον Γεναρη ειχα κανει ενα τουρ στην Αμερικη, στη νεα Υορκη ετυχε να ειμουν εκει οταν εγινε το New york International Numismatic Convention στο Waldorf Hotel στης 13-14-15 τ μηνα, δυστηχως η γυναικα δν με αφηνε να κατσω παρα μονο για 2 ωρες..... πηρε το ματι μου μια πανεμορφη δοση ιστοριας ομως! οπως κ καποιος αραβας π ετυχε να ειμαστε μαζι στο ανσανσερ να παραπονιετε για κατι τοτε στο μπανιο του....εκανα κατι μικρα ψωνακια στα μαγαζακια κ στης λαικες π συναντησα, indian heads,old dollars etc..με ειχε με κοντο λουρακι η γυναικα ομως, αρχιζει να τα ^μισει^ τα νομισματα!!εδωσε κατι ψιλα σε κατι γυφτους της προαλλες κ της γρυλλισα!!
Στο Μαιαμι πηρα μερικα ασημενια βουβαλακια κ διαφορες αλλες ουγκιες, τιποτα το εξωφρενικο παλι με κοντο λουρακι κ εδω
Στης μπαχαμες ομως π κατσαμε μια εβδομαδα η ζωη ηταν λιγο μανιανα μανιανα οπως κ στην κρητη μας!! ιστορια μονο με το ματι πηρα, κρατησα ομως απο ολα τα ψιλα κ χαρτονομισματα π βρηκα, πολυ ομορφα χαρτονομισματα με πανεμορφα χρωματα !!