Ασε τους φίλε μου να λένε ότι θέλουν.Ο μελισσοκόμος που το παίζει τζόβενο είναι μεγαλύτερος απο μένα.Εγω Μιχαλιό μου ειμαι μήνα Σεπτέμβρη εσύ ποιό μήνα είσαι;
Milou ξαναέλα για να σου κάνω αξιολόγηση θυρεών και άμα δε στα βγάλω λιρέτες Ιταλίας να μου κρεμάσεις χαλκά στη μύτη
ΥΓ απο το σπίτι δε σε αφήνουν να βγείς επειδή είσαι όμορφος και σε ματιάζουν;
ναι καλά!!!! Ιούνιο είμαι του '64. όχι του 1864 που είσαι εσύ!!
ΥΓ το έχω ξαναπεί και σε κάποιο άλλο θέμα. Μετά από πολλά χρόνια, θα ψάχνουμε να βρούμε χαρτονόμισμα
Ελληνικό ευρώ, και θα το ακριβοπληρώνουμε σε κάποιους ξένους,για να μπορέσουμε να κλείσουμε
χρονιές η υπογραφές. Τότε όμως θα είναι αργά. Τώρα είναι η ευκαιρία και την αφήνουμε να φεύγει.
Ξεχνάς κάτι σημαντικό.
Τότε θα έχει "υψηλή αξία" και για αυτό θα το ψάχνουμε. Τώρα που είναι φτηνό, στα π@π@ρια μας. Πώς θα επιδείξουμε (ή θα επενδύσουμε) τον παρά μας σε φτηνιάρικα πράγματα;
Ναι αυτό είχα στη λογική μου αλλά δεν θέλω να γίνομαι κακός. Γιώργη ότι αρέσει στον καθένα μαζεύει.
Εγώ αυτό πιστευω. Έχω έναν φίλο που μαζεύει πεταλούδες. Αμα δείς τη συλλογή του θα πάθεις!!!!
ΚΑΠΟΙΟΣ από εδώ στο στέκι.....μας διαβάζει και τώρα, μαζευει τα χημικά στοιχεία τις φύσης!
Δεν ξέρω και αν τα λέω σωστά. Αυτά από τον περιοδικό πίνακα της χημείας του σχολείου αν κατάλαβα καλά.
Όταν μου το είπε έμεινα με το στόμα ανοικτό!!!!!!
Διότι και αέρια,που θέλουν τρόπο αποθήκευσης.
Το ξέρει και ο ίδιος, ότι είναι φύση αδύνατον να μπορέσει να τα μαζέψει όλα.(βλέπε ουράνιο κλπ)
Αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε. Επίσης μαζεύει και χαρτί ευρώ. Μεγάλη και καλή συλλογή!