milou
|
|
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 14, 2017, 11:46:59 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 03:04:13 μμ » |
|
Εσυ αυτα τα ποιηματα που μας αραδιαζεις καθε τρεις και λιγο να το προσεξεις.Ετσι ξεκινησε και ενα φιλαρακι και τον εχουν δεμενο τωρα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 03:05:46 μμ » |
|
Μιχάλη; Τί σου λέει αυτός ο Μιχάλης;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 03:06:19 μμ » |
|
Μιχάλη; Τί σου λέει αυτός ο Μιχάλης; αληθειες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 03:17:17 μμ » |
|
Μιχάλη; Τί σου λέει αυτός ο Μιχάλης; Άστον Ηλία μου, ΜΕΓΑΛΟΣ άνθρωπος είναι.....μήπως καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει!! Τάχει χαμένα από τότε που ασχολήθηκε με τις ''κιτρινιάρες'' ξέχασα....έχει και ένα τράυμα από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. που και που τον ενοχλεί!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 03:20:59 μμ » |
|
Μιχάλη; Τί σου λέει αυτός ο Μιχάλης; Άστον Ηλία μου, ΜΕΓΑΛΟΣ άνθρωπος είναι.....μήπως καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει!! Τάχει χαμένα από τότε που ασχολήθηκε με τις ''κιτρινιάρες'' ξέχασα....έχει και ένα τράυμα από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. που και που τον ενοχλεί!!! Λές να φταίει ο κίτρινος πυρετός από το Βιετνάμ;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 08:11:11 μμ » |
|
Μιχάλη; Τί σου λέει αυτός ο Μιχάλης; Άστον Ηλία μου, ΜΕΓΑΛΟΣ άνθρωπος είναι.....μήπως καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει!! Τάχει χαμένα από τότε που ασχολήθηκε με τις ''κιτρινιάρες'' ξέχασα....έχει και ένα τράυμα από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. που και που τον ενοχλεί!!! Μιχάλη (silahim) εγώ είμαι μαζί σου, είσαι σκέτη ζωγραφιά. Ο Ανθρωπος με ποίηση, είναι σκέτη ΠΟΙΗΣΗ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 08:29:01 μμ » |
|
....Ο Ανθρωπος με ποίηση, είναι σκέτη ΠΟΙΗΣΗ.
Η ποίηση, όμως, διαφέρει από την οίηση κατά ένα π. ΠΡΟΣΟΧΗ, λοιπόν, γιατί ο Σαλαμινομάχος κάτι ξέρει!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 09:36:32 μμ » |
|
να! να! πετάχτηκε και ο άλλος ο μαθουσάλας να υπερασπιστεί τον γεροΚαπετάν Μιχάλη!!!! Ο Ανθρωπος με ποίηση, είναι σκέτη ΠΟΙΗΣΗ.
Αν προσθέταμε λίγη ποίηση στη ζωή μας Δημήτρη μου, ίσως..ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. ΥΓ. Διαβάζω ποίηση από πολύ μικρός.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ΜΙΔΑΣ
|
|
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 09:38:32 μμ » |
|
Η ποίηση είναι η τροφή του νού!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
elpidoforos
|
|
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 11:25:27 μμ » |
|
να! να! πετάχτηκε και ο άλλος ο μαθουσάλας να υπερασπιστεί τον γεροΚαπετάν Μιχάλη.
Ολα τα γερόντια σε στάση επίθεσης. Αστους Μιχάλη είναι από τα χάπια, άτιμες παρενέργειες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
D.Dimitris
|
|
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 16, 2017, 11:37:38 μμ » |
|
Αρκεί ο αγαπημένος σου ποιητής να μην είναι ο Καζαντζάκης. Άντζελα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 17, 2017, 12:15:11 μμ » |
|
Αγαπητε φίλε ''chronos'' δεν υπάρχει,τουλάχιστον για μένα, κανένας λόγος να ζητάς συγνώμη. Είπες τι γνώμη σου και καλά έκανες! Φόρουμ είμαστε και ο καθένας πρέιπει με όμορφο τρόπο να λέει τη γνώμη του,όπως εσύ. Και σωστά έπραξες. Δεν βρήκα κάτι στο λόγο σου που προσωπικά να με έθιξε. Ίσα ίσα μάλιστα, είσαι ολοφάνερα συνεσταλμένος συνομιλητής, γνωρίζεις τον τρόπο να εκφέρεις άποψη και δεν μου έδωσες εικόνα ανθρώπου που να επιδιώκει αντιξοότητες. Για τον λόγο αυτό δεν μπορώ να δεχτώ τη συγνώμη σου,διότι για μένα δεν υφίσταται. Αν πάλι τη δεχτώ, θα πρέπει και εγώ να ζητήσω συγνώμη, κάτι στο οποίο δεν συμφωνώ, για τον λόγο που προανέφερα. Υγ όπως είδες και από τις παραπάνω απαντήσεις όλων μας, θα κατάλαβες ότι είμαστε παρέα που ''σηκώνει'' και απεριόριστο χούμορρρρ!!!! Ο μόνος που δεν σηκώνει αστεία, για την ηλικία του, είναι ο ''ellinas''.....αλλά επειδή είναι φιλαράκι καλό, τον ανεχόμαστε! (η αλήθεια είναι ότι μας το είπε ο γιατρός του,αλλά να μη του το πείς) Άντε πες μας και ένα ποίημα να έρθεις στα ίσα τώρα.Μάλιστα για να σε βοήθησω σου προτείνω αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=TOHkujAMDLg
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|