χαχαχαχαχα παιδια... δεν μαζευω ετσι κι αλλιως τετοια... δεν με ενδιαφερουν αυτα!
προτιμω να τα βλεπω ειτε σε φωτογραφιες στο ιντερνετ ειτε στις προθηκες μουσειων... σε αιθουσες που ειμαι υπευθυνος ή φυλαω!
απλα αναφερα κομματια που ειναι πολυ ευκολα και φτηνα στο εβαυ αλλα πουλουνται και σε ελληνικα site κατα καιρους!!
καποια στιγμη θα ρωτησω για το ακριβες... αν ο νομος πιανει μονο τα του ελλαδικου χωρου... και τι γινεται ακριβως... αν ξερουν ακριβως κι εκεινοι..... γιατι.... ακομα και αυτο με το 1453... μη το παιρνεται ακριβως... σε καποια μερη... υπηρχαν μεσαιωνικα νομισματα (δεν αναφερομαι σε σολδια και γκαζετες....του 1600) ακομα και στο 1500..... νομιζεται οτι δεν τα πιανει ο νομος;; τα πιανει......
οπωες εχω δει να βρισκουν να καθαριζουν και να κρατανε νομισμα 5 καπικια της Αικατερινης Β.... απο ανασκαφη....
οσο αφορα του Γεωργιο... προσπαθω εστω και σε χαμηλες καταστασεις λογο ελλειψης χρηματων... μου λειπουν καποια ακομα... απο τα φτηνα.. αρκατα απο τα ακριβα... και φυσικα.. δεν παω καν κοντα στα χρυσα του 1876.... ειναι εκτος οριων μου... στανταρ....
αλλα μου λειπουν και νεωτερα νομισματα... και μαζευω σε καταστασεις και κυκλοφορημενα αρκετα...
εγω ειμαι περισσοτερο στο χαρτονομισμα το ξενο... εχω και καποια ελληνικα αλλα απο τα φτηνα...